העיקר הפחידו את כל המדינה מתרחישי קיצון במקרה של מלחמה עם חיזבאללה

סטילהוק1

Well-known member
מישהו עוד זוכר איך התקשורת השמאלנית הצבועה השקרנית והרקובה עד העצם הפחידה את הציבור הישראלי בעלטה ומאות אלפי בניינים הרוסים ומיליוני מתים במקרה של מלחמה מול חיזבאללה? מעניין מה יעשו עכשיו כל אלפי הפתיים שקנו את מה שמכרו להם בתקשורת השמאלנית ורצו לקנות לעצמם גנרטורים ואספקת חירום כולל טונות של קופסאות שימורים ומזון חירום וגלילי נייר טואלט שהם תקועים איתם עכשיו....

זה מזכיר לי איך התקשורת השמאלנית הפחידה את הציבור מנגיף הקורונה "הקטלני" ושלחה מיליוני פראיירים להתחסן ממנו. אני עד היום לא התחסנתי וגם לא אתחסן, כי תמיד יש מספיק פראיירים אחרים שישמשו כשפני ניסיון ויעשו את זה במקומי. כך אני גם מעולם לא רכשתי ולא ארכוש גנרטור חירום או אצטייד בעשרות קופסאות שימורים ומזון חירום ונייר טואלט כמו אלפי פראיירים שעשו זאת, כי קנו מה שמכרה להם התקשורת השמאלנית. 🤣

Henry0

Well-known member
מישהו עוד זוכר איך התקשורת השמאלנית הצבועה השקרנית והרקובה עד העצם הפחידה את הציבור הישראלי בעלטה ומאות אלפי בניינים הרוסים ומיליוני מתים במקרה של מלחמה מול חיזבאללה? מעניין מה יעשו עכשיו כל אלפי הפתיים שקנו את מה שמכרו להם בתקשורת השמאלנית ורצו לקנות לעצמם גנרטורים ואספקת חירום כולל טונות של קופסאות שימורים ומזון חירום וגלילי נייר טואלט שהם תקועים איתם עכשיו....

זה מזכיר לי איך התקשורת השמאלנית הפחידה את הציבור מנגיף הקורונה "הקטלני" ושלחה מיליוני פראיירים להתחסן ממנו. אני עד היום לא התחסנתי וגם לא אתחסן, כי תמיד יש מספיק פראיירים אחרים שישמשו כשפני ניסיון ויעשו את זה במקומי. כך אני גם מעולם לא רכשתי ולא ארכוש גנרטור חירום או אצטייד בעשרות קופסאות שימורים ומזון חירום ונייר טואלט כמו אלפי פראיירים שעשו זאת, כי קנו מה שמכרה להם התקשורת השמאלנית. 🤣
למה אידיוטים כמוך לא מסוגלים לחשוב שזה היה איום סביר.
דווקא פה אני מבין את ביבי, שהיה ראש הפחדנים.

הצליח לנו במלחמה,
יכול היה להיות אחרת.

סטילהוק1

Well-known member
למה אידיוטים כמוך לא מסוגלים לחשוב שזה היה איום סביר.
דווקא פה אני מבין את ביבי, שהיה ראש הפחדנים.

הצליח לנו במלחמה,
יכול היה להיות אחרת.
אידיוטים זה אנשים כמוך שבורחים מאיום וכל חייהם ימשיכו לברוח שמאלני. אדם אמיץ מת רק פעם אחת, אדם פחדן מת מיליון פעמים.

Henry0

Well-known member
אידיוטים זה אנשים כמוך שבורחים מאיום וכל חייהם ימשיכו לברוח שמאלני. אדם אמיץ מת רק פעם אחת, אדם פחדן מת מיליון פעמים.
אדם אמיץ הוא בד"כ אדם מת.

מיליונים של שנות אבולוציה, פיתחו את רגש הפחד, כדי שהחי לא יצעד בעיניים פתוחות לסכנת מוות.
לפעמים, כשאין ברירה, לוקחים סיכונים,
כשאין ברירה, ולא סיכונים מיותרים.

מטומטמים כמוך, רוצים לקחת סיכונים כשיש ברירה,
כי להיות מאצ'ו זה הכי חשוב בעיני האספסוף.

רפול היה אדם שפשוט לא חש פחד
דפקט גנטי,
אז ביום סערה הוא בז לסכנה, ועמד על מזח שנישטף במי ים,
עד שנישטף למותו.

סטילהוק1

Well-known member
אדם אמיץ הוא בד"כ אדם מת.

מיליונים של שנות אבולוציה, פיתחו את רגש הפחד, כדי שהחי לא יצעד בעיניים פתוחות לסכנת מוות.
לפעמים, כשאין ברירה, לוקחים סיכונים,
כשאין ברירה, ולא סיכונים מיותרים.

מטומטמים כמוך, רוצים לקחת סיכונים כשיש ברירה,
כי להיות מאצ'ו זה הכי חשוב בעיני האספסוף.

דפקט גנטי,
עד שנישטף למותו.
אידיוט היית ואידיוט תישאר שמאלני שטוף מוח. אם לא האנשים האמיצים בעולם לאורך כל ההיסטוריה האנושית העולם מזמן כבר לא היה קיים. אידיוטים שמאלנים פחדנים ובוגדנים כמוך ממש לא חסרים, אך מעטים הגיבורים האמיצים שהצילו את העולם והקריבו את נפשם או נשארו בחיים כדי לספר על זה.

Henry0

Well-known member
אידיוט היית ואידיוט תישאר שמאלני שטוף מוח. אם לא האנשים האמיצים בעולם לאורך כל ההיסטוריה האנושית העולם מזמן כבר לא היה קיים. אידיוטים שמאלנים פחדנים ובוגדנים כמוך ממש לא חסרים, אך מעטים הגיבורים האמיצים שהצילו את העולם והקריבו את נפשם או נשארו בחיים כדי לספר על זה.
לא יעזור
אספסוף פרימיטיבי אף פעם לא יתעלה לדרגת אדם חושב.

סטילהוק1

Well-known member
לא יעזור
אספסוף פרימיטיבי אף פעם לא יתעלה לדרגת אדם חושב.
רק פחדן עלוב כמוך מעריץ פחדנים וקורא לאנשים אמיצים שבזכותם אתה ואפסים כמוך עדיין חיים "אספסוף פרימיטיבי". אם כבר תביט במראה ותראה איך נראה אספסוף פרימיטיבי שטוף מוח.

דפקט גנטי,
עד שנישטף למותו.
הוא לא מת בגיל 30...

עשה את שלו ובמקום למות בבית אבות או יותר גרוע בבית חולים סיעודי...

בקיצור דווקא שמר על עצמו יפה.

יש גם אנשים שמשעמם אותם אם אין משהו מפחיד,אז לוקחים סיכון

עד שניגמר המזל.

Henry0

Well-known member
הוא לא מת בגיל 30...

עשה את שלו ובמקום למות בבית אבות או יותר גרוע בבית חולים סיעודי...

בקיצור דווקא שמר על עצמו יפה.

יש גם אנשים שמשעמם אותם אם אין משהו מפחיד,אז לוקחים סיכון

עד שניגמר המזל.
אבל הוא מת בגלל לקיחת סיכון מיותר.
יכול היה לתרום למדינה עוד הרבה מאד שנים.

מתי זה קורה לך בחיים?
זה עניין סטאטיסטי.
האבולוציה בנתה את מנגנון הפחד במשך מאות מיליונים של שנים,
ואין אף סוג חיה שהצליחה לשרוד, שאין לה את המנגנון הזה.
משמע,
ללא המנגנון הזה,
גם הגזע האנושי לא היה שורד.

אז אתה אומר שמטרת קיומו הוא להקריב למדינה - לתרום?

מטרת האינדיבידואל היא להטיב עם עצמו בכל דרך שיבחר,אם כמו ביבי

דרך לדפוק אחרים,אם כמו אלטרואיסטים לעזור לאחרים ואם כמו רפול - לחיות על הקצה.

סטילהוק1

Well-known member
אבל הוא מת בגלל לקיחת סיכון מיותר.

מתי זה קורה לך בחיים?
זה עניין סטאטיסטי.
האבולוציה בנתה את מנגנון הפחד במשך מאות מיליונים של שנים,
ואין אף סוג חיה שהצליחה לשרוד, שאין לה את המנגנון הזה.
משמע,
ללא המנגנון הזה,
גם הגזע האנושי לא היה שורד.
לא אמרתי שצריך להיות אידיוט ולהתעלם לחלוטין מהסכנה אויל משריש שמאלני, אמרתי שעדיף להיות אמיץ ולהתמודד מול האיום ולא לברוח ממנו. אבל לעשות את זה בשכל ולא כמו אידיוט שמתעלם לחלוטין מהסכנה. אך בגבול הסביר, לא הקיצון.

marabo

Well-known member

קבצים מצורפים

• Screenshot_20241127-082550~2.png
    Screenshot_20241127-082550~2.png
    1.3 MB · צפיות: 2

סטילהוק1

Well-known member
זה עוד דוגמא פחות קיצונית, דיברו אף על הרבה יותר מזה, עלטה מוחלטת במשך חודשים ומה לא...

Henry0

Well-known member
בזה בנימין נתניהו הפחיד אותנו.
ובמידה רבה מאד של צדק.
זה יכול היה להתפתח אחרת.

החשש והפחד גרם לצה"ל ולשב"כ ולמודיעין להתעלות מעל עצמם.
בעזה הם לא פחדו, והתוצאות ידועות.

marabo

Well-known member
בזה בנימין נתניהו הפחיד אותנו.
ובמידה רבה מאד של צדק.
זה יכול היה להתפתח אחרת.

החשש והפחד גרם לצה"ל ולשב"כ ולמודיעין להתעלות מעל עצמם.
בעזה הם לא פחדו, והתוצאות ידועות.
כל הכבוד לנתניהו
הוא הראש - ברוך השם

Henry0

Well-known member
כל הכבוד לנתניהו
הוא הראש - ברוך השם
מתי שמגיע לו, מגיע לו.
חבל רק שזה אחד מרבבה.

15 שנה הוא בנה לנו את המפלצת,
וברגע האחרון תפס בעצמו פחד ממה שבנה.

טוב שבחששותיו לא נישמע לימין הקיצוני,
ומזל שצה"ל, השב"כ והמוסד פעלו בלבנון כל כך טוב.

כבר דיברתי על זה לפני חודש-חודשיים

מטרת ההפחדה הייתה לטעת בחיזבאלה רצון לתקוף אותנו.

הכתבה הזאת הייתה שיקרית במידה מסוימת במתכוון!

למה?

רצו שהחיז' יתקוף ולא יפסיק שיהיה סיבה לתקוף אותם לפגוע בהם קשות - מה שהצליח.

סטילהוק1

Well-known member
כבר דיברתי על זה לפני חודש-חודשיים

מטרת ההפחדה הייתה לטעת בחיזבאלה רצון לתקוף אותנו.

הכתבה הזאת הייתה שיקרית במידה מסוימת במתכוון!

למה?

רצו שהחיז' יתקוף ולא יפסיק שיהיה סיבה לתקוף אותם לפגוע בהם קשות - מה שהצליח.
כבר אמרתי שאתה אידיוט חולה נקניקיות עם הזיות קשות שמה שאתה חולם בלילה הופך אצלך לעובדות. כך שאין צורך שתמשיך להוכיח לי את זה בכל פעם מחדש חולה נקניקיות.

כבר אמרתי שאתה אידיוט חולה נקניקיות עם הזיות קשות שמה שאתה חולם בלילה הופך אצלך לעובדות. כך שאין צורך שתמשיך להוכיח לי את זה בכל פעם מחדש חולה נקניקיות.
חח

אתה לא מספיק חכם להבין שרימו אותך.

מה אפשר לצפות מגרפיקאי?

סטילהוק1

Well-known member
חח

אתה לא מספיק חכם להבין שרימו אותך.

מה אפשר לצפות מגרפיקאי?
מה כבר אפשר לצפות מחולה נפש שמאלני הזוי מלא קונספירציות שמאמין שחלומותיו בלילה הם עובדות וכל הפורום כולל חבריו השמאלנים כבר קלטו את זה וצוחקים ממנו

למעלה