העיקר ה
י

ווינגז

New member
העיקר ה../images/Emo32.gifי../images/Emo68.gif

בבקשה לשרשר לפה את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום.
זהו, אני עם השרשור הקבועים סיימתי להיום.

../images/Emo221.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

דר' דורון קרייזר, מומחה להריון בסיכון, יתארח בפורום הריון לאחר טיפולים בין השעות 20:30-22:30 וישיב על שאלות בנושא ניתוחים קיסריים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=349&msgid=88657266

בצע ויגון רב אני מודיע על פטירתו של

המחשב שלי.... אני כותב מהמחשב הנייד של אמא.. החלק העצוב הוא שאין לי אף תמונה מאף תחרות או אף תמונה שלי ושל לאקי יותר..:( אני אשמח אם כל מי שיש לו תמונות שלי ישלח לי אותן בכל דרך שהיא. אני ממש רוצה את התמונות שלי אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה ותגידו גם לאנשים מכל מיני מקומות שישלחו לי תמונות שלי אם יש להם והם לא רושמים בפורום\ קומנת ניסויים... אני הכי אשמח לקבל תמונות במייל או משו כזה אם למישו יש בעיה אני אשמח אם ירשום לי במסרים ואני אנסה לפתור אותה... המייל שלי: [email protected] ותרשמו בבקשה בנושא תמונות. תודה מראש לכולםםםםםםםםם!! :)

נבהלתי לרגע מהכותרת../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

אבל לפי דעתי איך צורך לפתוח על זה הודעה חדשה, אפשר לנצל"ש... מאחלת למחשב החלמה מהירה.
בכל מקרה, אני מקווה שיביאו לך תמונות.

../images/Emo41.gifמצביעים ומשפיעים בתפוז אנשים!../images/Emo41.gif

תפוח הזהב 2006 יוצא לדרך! כמדי שנה בשנה, גם הפעם אנו נותנים בידיכם, הגולשים, את האפשרות לבחור את הפורומים הפופולאריים ביותר! בחרו כבר עכשיו את שלושת הפורומים האהובים עליכם על ידי הקלקה על הקוביה המופיעה בצד שמאל בראש כל פורום, או בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/mis/goldenApple2006.asp זכרו – מי שמצביע, משפיע!
לרגל יציאת הסינגל החדש של דניאל זילברשטיין, "מה שאת עושה לי", הפורום מחלק לכם סינגלים. רוצים גם אתם לקבל סינגל? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1577&msgid=88673865
החצבים, הסתווניות, הנחליאלי, עלי השלכת נדידת הציפורים ומזג האויר מבשרים שהסתיו הגיע. העלו תמונות לתחרות בתפוז
אלבומים
מעונת הסתיו ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=86

סוני DSCH1

New member
מאושרת

כול כך מאושרת אני חוזרת לחווה לרכיבה ולא איכפת לי אני משתגעגת בלי אני משמינה ואני מדוכאת ומשועממת אני רוצה לרכב כבר על גרייס אני רוצה לטפל בסוסים פצועים אני רוצה בוץ אני רוצה איכס וכו אני מאושרת מאושרת מחר אני ירכב מאושרתתתתתתתתתת אני בשוק שכול כך התגעגתי עבר שבועיים וחצי וזה היה התקופה המשמינה ביותר בכול החיים שלי והמעצנתתתתתת

ווינגז

New member
כאן נמחקו הודעות

מותר לפתוח הודעות חדשות, אבל אגב, ההודעה מתאימה יותר לקומונת התמונות של הפורום
בכל מקרה, אני יודעת שלפחות הרוב קוראים גם את הנצל"שים והשאלות הקטנות... וזו באמת לא בקשה שצריכה הודעה חדשה (למרות שלא קרה שום דבר רציני, אבל העיקרון)

תודה אבל לא ידעתי שיש קומונת תמונות

את חושבת ככה ואני חושב שזה דרש הודעה חדשה אבל לכן המנהלות(ואת בינהן) מחליטות לאן לשרשר או משו כזה :) מצטער על הטרחה...:)

ווינגז

New member
דבר ראשון - לא לא ראיתי בקשת אישור

אני מאשרת את כל האנשים מהפורום שמבקשים לשם אישור כניסה. אולי זה לא שלח, שלחי שוב. דבר שני, ה"
" הזה הוא כאילו שלא אישרנו אותך בכוונה

חובן

New member
../images/Emo7.gif לראות תמונות של פעם זה קשה ../images/Emo7.gif

לא להילחץ... ראיתי תמונות של כנות =/ (המחזור הכי טוב שהיה 2005 ). אוי אני מתגעגע לקום להכין ראש נרגילה לצחצח שיניים,לשים עדשות לרדת עם הטוסטוס שלא מצליח להתניע והוא מתניע בשניה שהגעת לאורווה
ואחרי שהוא כבר הניע גינס קופצת עליך ומפילה אותך על הריצפה ונוגסת בך!!!!!!! וג'יין עומדת וצוחקת! העתקות במבחנים...העשן של הנרגילה,הדלק של הטוסטוס,הפנימיסטים שמנסים לגנוב אותו חה חה חה
אקסטה/ברונו/שיטן חחחח סוס בעל מיליון השמות! לעוף מסיליה כשאני עולה!לרקוד בחדר ערומים חה חה חה . . ! לראות את סעיד קופץ אוףףף אני מתגעגע...! יהיה טוב וסליחה על החפירה!! נ.ב
אלה אני אוהב אותך המוןן המווןן

Blue Eyessss

New member
בלווו....../images/Emo23.gif

איזה באסה הא? זה חסר לאללה לפעמים... היה באמת אחד המושלמים... ולי גם חסר כל אלה והשיחות המעולווווות....אוף

cooling gel

New member
אוי קוקושקהההה

אחת התקופות הטובות אין ספק... וחוץ מזה אתה אפס כי הפסדת טיול קאנטרים אדיררר על ערביים קטנים איתי ועם זיו.... אז אני עדיין מחכה לביקור ממך

cooling gel

New member
רציני

קירצפתי אתמול את כל הקומונה והיא כבר התמלאה מחדש בטינופת של תפוזים....

למעלה