העיקר שלא תזמינו טיסות בישראייר!!!!

q2w3e4

New member
העיקר שלא תזמינו טיסות בישראייר!!!!

יש להם מטוסים ושירות הכי גרוע בעולם צריך לשלוח את כל העובדים שלהם לקורס יחסי אנוש אבל דחוף!!!!!!!!!!

aviy99

New member
למה? מה קרה?

אם תכתוב פרטים זה יהיה אולי יותר ברור מאשר סתם כמו שכתבת.

Shayks

New member
שכנעת אותי...

נו באמת, פורום הגנון של שמעון זה 621 (סתם זרקתי, אל תכנסו באמת). אני טסתי ישראייר ליעד 'נחות' כמו אילת, וקיבלנו שירות מהסרטים. אפילו נתנו לי ולחברתי להחליף מקומות במטוס, הם הזיזו נוסעים אחרים בשביל שאנחנו נקבל מקומות אחרים מאלה שעל כרטיס הטיסה שלנו. כיפאק ישראייר!

אני דווקא נהנתי

טדתי איתם מספר פעמים לאילת. המטוסים היו סיבירים מאוד! ודיילים דווקא מאוד הצחיקו אותי

DannyJJ

New member
תראה אין לי הרבה ניסיון איתם

ולא צטסתי הרבה בחיים שלי אבל כשטסתי איתם דווקא השרות היה מצויין והטיסה היתה בזמן ולא היו טענות אז אולי כדאי שתספר מה קרה ולמה התעצבנת עליהם?

grants

New member
טסתי איתם ללונדון בצ'רטר

היה קצת צפוף (757...). השירות היה טוב והפרסר זרק בדיחות מצחיקות לאורך כל הטיסה. הבעיה היחידה היא שהטיסה חזרה היתה במטוס של מונארק - צפוף להחריד והמראה באיחור של שעתיים. אמוץ

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifלמאכזב מישראייר: כנראה שנכנסת

בדייל. אני נהנתי לטוס אתם. והכלכל פוצץ אותי מצחוק. השרות 100%.

Aviation Addict

New member
כשמתלוננים יש גם דרך להתלונן

אם נפגעת משירות של חברה, אתה מוזמן לנמק ולפרט, ולא סתם לזרוק באוויר.

*Jeane*

New member
לאן טסת איתם?

המטוסים של ישראייר צפופים ,גם יציאת החירום. והטיסות תמיד מלאות עד אפס מקום. על משקל עודף משלמים כמו בסדירות למרות שזה צ'רטר (נראה לי 9 $ לקילו) ... הדיילים וצוות האוויר טובים-אולי כדי לפצות על כך.

RonGreen

New member
דוקא בסדר גמור

בשביל חברת צ'רטר. טסתי איתם לסלובניה בדרכי לקרואטיה, הם מגישים אוכל חם ומשביע, הדיילות נחמדות ועושות את העבודה, לא היה איחור, וגם לא כל כך צפוף כי ישבתי הכי מקדימה :) 757 כמובן. -Ron-

למעלה