העיקר שנשים לא בוגרות אבל הבנים...

ת מ י מ ה

New member
העיקר שנשים לא בוגרות אבל הבנים...

אז ככה זוכרים שסיפרתי שידיד שלי שידך לי מישהו ונתן לי את הטלפון אחלה אז דיברנו צחוקים אני התקשרתי יום אחרי זה הוא התקשר ככה בסבבה יום חמישי (יום רביעי דיברנו בטלפון) דיברנו בהודעות יום שישי ראיתי שהוא לא מתקשר לא כלום שלחתי לו שבת שלום הוא החזיר שבת שלום ומבורך היום כלום מה נסגר???????? אוףף אני כל כך מאוכזבת ואני לא התקשר אליו כי זה הכי דפוק בעולםםם

המממ תראי...

אין לך מושג למה הוא לא התקשר... היית את מרימה טלפון... אם הוא היה רוצה לדבר איתך הוא היה עונה... חבל שאת סתם מתבאסת.. יכלת לברר אם הוא רוצה להיפגש בשיחה... אבל הבעיה שאתן מצפות מהבנים לעשות הכל...

superjets

New member
מה את רוצה מהבחור ?

את רוצה להפוך למרכז העולם שלו תוך יום ? שאחרי שתי שיחות טלפון הוא יציע לך נישואין ? ממה את מאוכזבת, מזה שעשית צעד קטן לקראתו והוא לא נפל ברשתך כמו שדימיינת שיקרה ? מה נסגר ?????

ת מ י מ ה

New member
וואו מה זה לא הבנתם

לא ציפיתי להרים וגבעות אבל וואלה אחרי שחבר שלו שולח לי הודעות שהוא התלהב ממני והוא אוהב לדבר איתי וכו ציפיתי שלא יצא קטע כזה מסריח שיומיים אני לא שומעת ממנו (קצת בגרות) וואלה מחר הוא יוצא הביתה (הוא בצבא) ובאמת חשבתי שאולי ניפגשו, ואני לא מצפה להרבה כי אני זאת שהתקשרתי ראשונה ואני זאת שאתמול לא דיברנו כל היום שלחתי לו שבת שלום

superjets

New member
באמת לא הבנו

לא הבנו שאת לא קולטת מה שמנסים להעביר לך אז ננסה יותר לאט: את עשית צעד קטנטן לכיוונו בזה שהתקשרת ראשונה ושלחת הודעה אבל העניין הוא שאת לא רואה את זה כך, את רואה את זה כצעד גדול מאוד שעשית לקראתו והמינימום שהוא צריך לעשות זה לשמור איתך על קשר יום יום, אז תביני שיכול להיות שזה אדם שיש לו חיים ואת לא הראשונה שהוא חושב עליה בבוקר וגם לא בערב אז תצטרכי להתאמץ קצת יותר בשבילו ואם זה שהוא לא דיבר איתך יומיים שובר אותך אז אולי תרדי ממנו כי באמת מגיע לו מישהי שהיא לא שבר כלי ובכלל אם את חושבת שהוא מסריח על זה שהוא לא דיבר איתך יומיים אז את זו שצריכה להתבגר.

מיטללל

New member
נראה לי

שאנשים שכחו למה הפורום הזה נועד - הפורום הוא פורום הומריסטי, אך עם זאת רציני, ובא לשרת את הכלל ולעזור להם עם הדברים שמטרידים אותם בכל הקשור לשאלות של - בינו לבינה, לתמוך אחד בשניה... (היישר מהודעת המנהל) לא יודעת מה להגיד. הפורום הזה נועד כדי שאנשים ימצאו אוזן קשבת לא כדי שיתקפו ויעלגו להם. אני לא אומרת אסור להיות כנים או שמותר להגיד דברים רק שלצד השני יהיה נעים לשמוע אבל יש גבול. והגבול נמתח כאשר בן אדם נעלב ומצטער שהוא בכלל נכנס לפורום (וכבר קיבלתי שני מסרים כאלה בתקופה האחרונה) אני לא רוצה שיווצר מצב שהפורום יהפוך להיות גועל נפש מיטל

ת מ י מ ה

New member
תודה על התגובות באמת

עושה חשק להמשיך לכתוב כאן... לנדב בסופו של דבר זה התסדר הוא שלח הודעה יום שבת בלילה ואתמול דיברנו וגם היום וכנראה ששבוע אנחנו ניפגש שהוא יחזור מהצבא

נו את רואה...

ידעתי שסתם נלחצת... היית פשוט צריכה להרים טלפון... טוב אם תיפגשו השבוע.. תספרי איך היה..

קצת בגרות, נכון!

מה הקטע של המשחקים המפגרים?! רוצה להתקשר? תתקשרי! מה הבעיה? למה את צריכה לחכות לטלפון שלו?

תמימה

לדעתי עשית מה שיכולת, את לא צריכה לרדוף אחריו. אם הוא מעוניין זה יסתדר, אם לא אז חבל שתבזבזי זמן ואנרגיות.

../images/Emo9.gif חמודה שכמוך..

גם לי זה קורה לפעמים.. אבל מעבירים הלאה.. הוא לא היחיד עלי אדמות את יודעת
אם לא בא לו שיהיה לו לבריאות תמשיכי הלאה מתוקה

למעלה