העירו לכם פעם

שiקiלDית

New member
העירו לכם פעם

יצא לכם שמישו זר ניגש אליכם והעיר על הופעה,התנהגות וכדומה?איך נהגתם?

מתבי6

New member
אני מבין שמישהו העיר לך היום

ואני לא מקנא בו. ספרי מה היה

שiקiלDית

New member
מישי חסודה

העירה לי שאני לובשת גרבים מידי קצרות.אז אמרתי לה-ביקשתי שתחנכי אותי?היא הסמיקה והלכה

פרח צוף

New member
בטח שהעירו

ישר מי שניסה חטף זפטה לפנים... ככה אנחנו נוהגים כשמדברים איתנו בגובה העיניים...

בדרך כלל לא מתייחס

אבל אם זה מישהו קרוב אז אני אומר לו לא להתערב לי אפילו להורים שלי אני אומר את זה

מתבי6

New member
אז בא תגיד את זה לאמא שלי

היא שואלת אותי יום אחד ``אתה גוזר את הזקן?`` אני הכחשתי כי אני לא צריך עימותים וזה מפריע לה

אוהו, אני יכולה להוציא על זה ספר

יש את אלה שמסננים מבין השיניים: החצאית שלך קצרה מידי. העינים שלהם נדבקות לאנשהו. יש את אלה שמעירים בנימוס: זה לא מתאים שאת בלי גרבים כך. יש כל מיני סוטים, לא צריך להתיחס. ביחוד אם זה גברים, אני מציעה שישמרו על העיניים שלהם ובא לציון גואל. ואם זה אנשים שאת מכירה/במפגש קבוע איתם, כדאי לשים את הגבולות באופן ברור: חיה ותן לחיות.

להגיד מוסר

זה חלק מההויה החרדית זו השמירה על העדר שלא יתפזר בלי המוסר הזה הדת היתה נעלמת מזמן מי שמוכרח להישאר חרדי ולו כלפי חוץ יהא מוכן לשלם את המחיר הנורא הזה ובכל זאת ניתן וכדאי להרגיל את המכרים הקבועים לסתום ת'פה על חריגות תקן סבירות אלוהים לא יעניש אותם על זה

סוג ב

New member
אני יכולה לכתוב על זה ספר (2)

אחת שבאמת התעצבנה אותי: הייתי בקניון, ניגשת עלי חצופה עם ביתה, נושאת כליה, ומעירה לי על אורך החצאית. עכשיו, לא תגידו הייתה צדיקה עם תהילים ביד, שכל רצונה, לקרב אותי אל אלוהיה, היא הייתה כזאות, שביתה מחזיקה ביד, שקיות של זארה ורנואר(!!) כאילו מה, היא מקנאה שהיא יכולה לקנות רק חצאיות ארוכות ומוציאה עלי את תסכולה? צעקתי עליה שתתרכז בקניות מאשר בי, ושאלוהים לא אוהב קנאים. ובכלל, כשזה קורה עם בנים שמסננים 'שיקצע' בין השיניים, אני צועקת להם, שאסור להם בכלל להסתכל על בנות

גבעון 1

New member
זו בטח הייתה ה"מאמי" שלי

עכשיו את מבינה מי מחזיק את העולם החרדי..... ומה אנחנו הגברים אוכלים או אכלנו כל היום..... את יכולה לכתוב ספר, אני אינצקלופדיה...... פשוט קרציות

mister xy

New member
../images/Emo45.gif הקנאה...

מהכרות שלי עם הקנאים האלה אני יודע בברור שאכן הקנאה אוכלת אותם מבפנים וזה מה שמניע אותם להעיר לאחרים.

למעלה