העיריה בלוד בצעד חד צדדי פיטורים

zivsb

New member
העיריה בלוד בצעד חד צדדי פיטורים

צפוי ערעור לבית הדין לעבודה ביום חמישי יתחילו השימועים

אז אחרי שלא שילמו משכורות הם גם

מפטרים עובדים. יעלה להם יותר ביוקר הלנת שכר ופיצויי פיטורים, לא חבל? היה עדיף שישלמו את המשכורות וישאירו את העובדים.

אם אני אנהל את העירייה אולי המצב

ישתפר למרות שהבית שלי תמיד מבולגן הילדות שלי תמיד מאושרות ולמרות שאנחנו חייבים קצת כספים אנחנו אף פעם לא במינוס בבנק (הבנק לא מאשר) ואין לנו כרטיסי אשראי או שיקים. אז מה שיקרה לעיר במצב כזה שאולי היא תראה קצת מוזנחת אבל האנשים יהיו מאושרים כי אני אדאג לבידור, לתעסוקה, ללימודים. אולי לקופת העיר יהיו קצת חובות אבל לא יהיה מינוס גדול.

zivsb

New member
אני מצביע אמא בריבוע.............

אמא בריבוע המדינה אחראית לתעסוקה וחינוך העירייה אחראית על איכות החיים ביוב מים פינוי אשפה תאורת רחובות כבישים ומדרכות בתוך העיר גינות פרחים דשאים וגם בידור ות ר ב ו ת בקיצור איכות חיים אבל אם הליצן העירוני מבזבז את הכסף למטרות אחרות קורה המצב בלוד

זהו, יש לי סלוגן לבחירות הבאות ../images/Emo6.gif

המדינה אחראית לתעסוקה וחינוך -
חחחחחחחחחחחח, איזו בדיחה. מזמן לא צחקתי ככה. נגיד שזה נכון, אוקיי, איכות חיים - את זה אני יכולה לסדר (לא לבד כמובן, אני אצטרך כמה עובדי עירייה שיעזרו לי) האמת היא שאני מזמן כבר רציתי לעשות סיור בעיר להכיר אותה ואני אשמח לנצל מישהו מותיקי העיר שיערוך לי סיור בעיר עם הסברים מכל מיני תחומים על העיר, בין השאר היסטוריה של העיר, תושביה וכן הלאה. זה יעזור לי לדעת יותר לקראת מה אני הולכת.

zivsb

New member
ואני רוצה תפקיד בכיר בעירייה וגם

לאחי ואחותי והבן שלי שעוד לא השתחרר כן גם לגיסתי אחי סיים לימודי משפטים והוא בסטז" מסכימה?ידעתי שלא את לא יודעת להבחר תלמדי

קודם כל אדאג למקורביי מקרב משפחתי

מנהלת חשבונות - גיסתי מזכירת ראש העיר - אחותי יועץ פרסום - האיש שלי דוברת העירייה - אמא שלי אחראי מחשוב - גיסי כל מיני משרות - הבנות שלי (עד שאבחר לראשות העירייה כבר יהיו בנות 18 פלוס). ויש עוד כמה קרובי משפחה שמחכים שאגיד להם איזה משרה יקבלו בעירייה בראשותי.

מקורביי מקרב משפחתו

זה מה שקורה העירית רמלה, פעם היא היתה של כל משפחת.......... היום זה משפחת לבקוביץ (לביא).לכן כדאי לך לנסות להיבחר לראשות עיר, ממה שקורה ברמלה, זה כדאי הם מתעשרים מהר מאוד, מהתושבים..............מנהלים, ועוד

zivsb

New member
גם מקבלים עובדים וממצאים משרות

הממונה על המיכרזים בחצי משרה +מזכירה ומכרז לקב"ט הסברים לפי דרישה אישית

למעלה