העיתון המיוחל, עכשיו מחכים לספר

Rinor

New member
העיתון המיוחל, עכשיו מחכים לספר

אוקיי, אז הנה העיתון המיוחד על פינק פלויד, אשמח לדעת היכן ובכמה אוכל להשיג אותו... מחכה לפרטים, בינתיים תהנו מהשער אהבה ואור ניר

brotos

New member
אגב

אני היחיד שחושב ש70 שקל על ח'תכת עיתון זה קצת... איך לאמר... פשוט שוד?

Chopstick

New member
אתה לא היחיד

ובאמת שהייתי רוצה לקנות אותו.....אבל

melancholy man

New member
ברוטוס יקירי

זה לא חתיכת עיתון, זה מגזין ועוד מחו"ל, יש עליות על הבאת דברים כאלה לארץ ומאחר והם לא נמכרים כמו ידיעות אחרונות בערב יום כיפור, צריך לכסות את העליות. נכון 70 ש"ח זה הרבה כסף, אבל זה מגזין מאוד איכותי ואני לא חושב שיש פה מישהו שקונה אותו באופן קבוע, כך שכהוצאה חד פעמית על משהו שמן הסתם תשמרו, זה לא כזה נורא. כמובן זו לא פרסומות למגזין, פשוט עוד לא יצא לי לקרוא ואני לא באמת יודע מה הרמה אבל ממה שקראתי בקבוצות דיון בחו"ל יש הרבה התלהבות. בכל מקרה במהלך השבוע אני אשיג עותק ואכתוב לכם רשמים, אני מזהיר מראש אני לא ציף ואין לי סבלנות לתרגם ראיונות ומאמרים שלמים, אבל אשתדל להעביר לכם את תמצית הדברים כמיטב יכולתי.

נימרודל

New member
*אהמ* קצת...

אבל אני מניחה שאני אקנה אותו בכל מקרה... אם יצא לי להניח את טלפי הקטלניים עליו.

Rinor

New member
קצת יקר אבל שווה לדעתי

הרי זו באמת הוצאה מיוחדת על פינק פלויד, אז קצת נתגמש הפעם...כי העיתון מין הסתם יישאר איתנו להרבה זמן אהבה ואור

Rinor

New member
עדכון יומי

אז הייתי בסטימצקי ולא מצאתי את המגזין, שאלתי את המוכרת והיא אמרה שזה כנראה רק בהזמנה היא בדקה והיה שם מ"ס מגזינים Q Q magazine specail Q magazine rock או משהו כזה וגם אחד עם דיסק נראה לי בכל מקרה, זה עולה 69 ש"ח והזמנתי את הראשון מאחר ואני זוכר שזוהי מהדורה מיוחדת, אני מקווה שלא טעיתי? יום טוב

Rinor

New member
תשובה

זה יגיע לחנות, הם ייצרו איתי קשר ואני אגיע לקנות את זה אני מעריך שבגלל החגים זה יגיע רק שבוע הבא כנראה...אבל שווה לחכות ולשמור את הגיליון לשנים רבות לדעתי

Rinor

New member
תשובה + שאלה (לפי הסדר הזה)

תוכל למצוא הכל על הגיליון ב"למה לא" התגובה של ברוטוס מישהו יכול רק לאשר שאכן הזמנתי את הגיליון הנכון? Q - Special - כך אמרה הבחורה בסטימצקי...אכן? תודה ויום טוב

melancholy man

New member
אתה כנראה לא טועה

מאחר וכאמור מדובר במהדורה מיוחדת להבדיל מהמגזין הרגיל, אבל אין לי מושג מה הקיצורים שסטימצקי משתמשים בהם בתוך החברה.

brotos

New member
אפשר לבקש מציף שתביא לנו סטוק מחו"ל

אנחנו כבר נחזיר לה.

rainbow demon

New member
מסכים:)

רק ראיתי את הפרטים על מה שיש בפנים כבר מגרד לי בידיים לרוץ ולהזמין את זה, אבל מה לעשות, כרטיס אשראי עדיין אין לי, ואני לא חושב שההורים שלי יסכימו להשקיע בזה את כספם

למעלה