pilovich shahaf
New member
העיתונאי בן כספית עוכר ישראל...../images/Emo93.gif
כתבתו של בן כספית "האוגדנר נגד המח"ט"...
(מוסף שבת- מעריב) חשוב לקרוא עדות ממקור ראשון...:- לאחר קריאת כתבתו "האוגדונר נגד המח"ט" של הכתב בן כספית נדהמתי לקרוא מספר כה רב של אי דיוקים וחצאי אמיתות. עולה מהכתבה רצון להכפיש את האוגדונר תא"ל אודי שני ולעומת זאת להאדיר ולהעצים את המח"ט אל"מ חיליק סופר. זאת רואה כל בר דעת שקורא את הכתבה. חוסר הדיוקים שנכתבו בכתבה ידועים לי כנהגו האישי בתקופת הארוע של תא"ל אודי שני. לראייה – לא הייתי באותו לילה בפיקוד מרכז עם תא"ל אודי שני כפי שצוין בכתבה ולפיכך גם לא הורתי לנסוע מירושלים למפקדת האוגדה ולחזור אלא הייתי במפקדת האוגדה והוזנקתי לירושלים לקחת את תא"ל אודי שני. לירושלים הגעתי תוך עשרים דקות מרגע ההקפצה עם רכב ממוגן, ואני יכול לומר בבטחון מלא שאין מקום להאשמות על ההתמהמהות של תא"ל אודי שני. וההתעקשות על רכב ממוגן במקרה של נסיעה על צירי תנועה באיזור איו"ש והבקעה בשעות החשכה היא בהתאם להוראת אלוף הפיקוד, אותה יש לקיים, מה לעשות, גם בזמן חירום. ואני לא יודע מי המקורות שלך, אבל מי חיפש מפתחות במשך דקות ארוכות? נתונים אחרים רבים לוקים באי דיוקים משוועים, אך לא מתפקידי או מסמכותי להעיר עליהם. במקרה זה הייתי מצפה מכתב כמו בן כספית לבדוק את הנתונים שלו בצורה קצת יותר רצינית ואובייקטיבית. כנראה שזו לא הצורה בה הוא עשה את מלאכתו בכתבה זו. כתבה ברמה כזו אינה מתאימה לכתב בכיר כבן כספית אלא לעיתונאי מתחיל המחפש סקופים. בברכה רון קלדס. העתקים: בן כספית מערכת עיתון ידיעות אחרונות רשת האינטרנט מבחן התוצאה. פ"ש.
כתבתו של בן כספית "האוגדנר נגד המח"ט"...