העיתונאי בן כספית עוכר ישראל...

pilovich shahaf

New member
העיתונאי בן כספית עוכר ישראל...../images/Emo93.gif

כתבתו של בן כספית "האוגדנר נגד המח"ט"...
(מוסף שבת- מעריב) חשוב לקרוא עדות ממקור ראשון...:- לאחר קריאת כתבתו "האוגדונר נגד המח"ט" של הכתב בן כספית נדהמתי לקרוא מספר כה רב של אי דיוקים וחצאי אמיתות. עולה מהכתבה רצון להכפיש את האוגדונר תא"ל אודי שני ולעומת זאת להאדיר ולהעצים את המח"ט אל"מ חיליק סופר. זאת רואה כל בר דעת שקורא את הכתבה. חוסר הדיוקים שנכתבו בכתבה ידועים לי כנהגו האישי בתקופת הארוע של תא"ל אודי שני. לראייה – לא הייתי באותו לילה בפיקוד מרכז עם תא"ל אודי שני כפי שצוין בכתבה ולפיכך גם לא הורתי לנסוע מירושלים למפקדת האוגדה ולחזור אלא הייתי במפקדת האוגדה והוזנקתי לירושלים לקחת את תא"ל אודי שני. לירושלים הגעתי תוך עשרים דקות מרגע ההקפצה עם רכב ממוגן, ואני יכול לומר בבטחון מלא שאין מקום להאשמות על ההתמהמהות של תא"ל אודי שני. וההתעקשות על רכב ממוגן במקרה של נסיעה על צירי תנועה באיזור איו"ש והבקעה בשעות החשכה היא בהתאם להוראת אלוף הפיקוד, אותה יש לקיים, מה לעשות, גם בזמן חירום. ואני לא יודע מי המקורות שלך, אבל מי חיפש מפתחות במשך דקות ארוכות? נתונים אחרים רבים לוקים באי דיוקים משוועים, אך לא מתפקידי או מסמכותי להעיר עליהם. במקרה זה הייתי מצפה מכתב כמו בן כספית לבדוק את הנתונים שלו בצורה קצת יותר רצינית ואובייקטיבית. כנראה שזו לא הצורה בה הוא עשה את מלאכתו בכתבה זו. כתבה ברמה כזו אינה מתאימה לכתב בכיר כבן כספית אלא לעיתונאי מתחיל המחפש סקופים. בברכה רון קלדס. העתקים: בן כספית מערכת עיתון ידיעות אחרונות רשת האינטרנט מבחן התוצאה. פ"ש.

הילד הזה תמיד לא מצא חן בעיני ../images/Emo31.gif../images/Emo93.gif

מכתב חזק אני מקוה שהפעם הוא קיבל את השיעור שלו !!

pilovich shahaf

New member
ילד כזה בחיים לא ילמד, ולמה...../images/Emo35.gif

כי אם יש לן/לנו שר ביטחון שמדבר שטויות בכלל ודברים חסרי אחריות בפרט, אז איך הילד הזה יתחנך, הרי הכל מתחיל בחינוך...:- על זה אני מדבר...שר הביטחון, מנהיג המפלגה הגדולה בכנסת (נכון לעכשו) מבקר בכלא 2 רוצחים-מתאבדים ובצאתו אומר: "השתכנעתי שאת טרור המתאבדים לא ניתן לנצח"..... לא אנסה לתת ציונים לאווילות התבוסתנית של מנהיג מפלגת השמאל הישראלית הגדולה ביותר, אבל אביא עובדות: טרור מסוג זה ניתן לנצח - והשאלה היא המחיר
אם ישראל תגיע ברגע נתון להחלטה שכל מחיר שווה חיסול טרור-רוצח ילדים שכזה - היא תמצא דרך...
כרגע 800 הנרצחים + דמם עדיין לא אדום כדם 600 הרוגי מלחמת לבנון המיתולגיים של "עשרים שנות מלחנמת לבנון הארורה" מלחמה שהחלה ב- 1970 ולא נסתימה עד היום -32 שנים לאחר פריצתה - ושנתיים לאחר הפיאסקו המביש של אהוד ברק בבריחתו שהובילה לאסון מלחמת אוסלו, ושכרגע מסתכמת ב- 800 הרוגים וללא קצה אופק לסיומה... אז בואו נדבר על מלחמת הקאמיקאזה היפנית שהחלה כאשר המעצמה הפשיסטית הזו - חברת הציר עם היטלר ומוסוליני, חשה שארה"ב מתקרבת לאיי המולדת היפאנית באוקינווה. הם הקימו גדודי טייסים שעברו אימון בסיסי ביותר - טיסה אחת עם מטוס עמוס חומרי נפץ כדי להתפוצץ על נושאות המטוסים ואוניות הקרב האמריקניות. מי שרוצה לדעת מה המחיר ששילמה ארה"ב על המתקפה - ימנה אותם ברבבות חיילי צי וטייסים שנפלו בקרבות הנוראיים הללו - ממש עד יום הכניעה באוגוסט 1945. אבל אמריקה של רוזבלט וטרומן - כמו אמריקה של בוש איננה יכולה להרשות לעצמה שר הגנה אוויל, טיפש, פחדן ופוליטיקאי עלוב – כיהיא העמידה בראש המערכה בפציפיק מפקד ולוחם חרות דגול - דוגלס מקרארתור – שנאלץ לסגת מהפיליפינים בעור שיניו כשהוא נשבע – עוד אחזור – והוא לא נח ולא שקט עד שהכניע את יפאן והראה לאדמירלים שלה היכן לחתום על כתב הכניעה - במקום המסומן למטה
לא ייתכן נצחון על ערפאת, מרצחיו, ומסייעיו בחיזבללה אירן ועירק, כל עוד אנשי מפלגת העבודה וספיחהם, מצילים את הרוצח בפעם אחר פעם... כששרון יחליט לנצח – שיגיד לנו כרע הוא איננו טוב יותר מפואד ופרס... בדיבורים לא מצילים עם
אולי כדאי לגייס לממשלה את סטיבן שפילברג שיכתוב תסריט לממשלת ישראל: "להציל את טוראי ישראל"...

למעלה