העכבר שלי נתקע

scooby4

New member
העכבר שלי נתקע ../images/Emo96.gif

אבל זה עדיין לא אומר שאני גם לא יכול לכתוב... אני מכריז על שובו של המשחק הקיצי של הפורום "מי רוצה להיות רוצח סדרתי?" - בו מישהו או מישהי מהפורום יקבל או תקבל את תואר המלכות והנסיכות של הפורום היחולקו ע"י בטקס מכובד ביותר היערך ב - 30.7. השאלה להיום היא: איך קראו לַכלבה (ממין זכר) של טלי בת ה - 12 מהאגדה "מי ליקק לי את היד" בה הפדופיל כתב על המראה בדם של הכלב "לא רק כלבים יודעים ללקק" ? הערות משניות וחסרות תוכן או משהו שאמור לעניין אתכם: # לאפרת אסור לעזור או לרמוז ואם היא תעשה זאת היא תחטוף ממני קשות קשות... ממש קשות... # תהיו יותר מהירים, אולי תגיעו להגרלה הגדולה - אז יאללה ! תתחילו בחיפושים ! תגלו את התשובה ! נו ! אני מת ללכת להשתין ! אה וד"א הנה ניצלוש קטן כזה וחסר טעם... תעשו טובה תגלשו בבלוג שלי ואל תשכחו להגיב !
...

black flower

New member
סליחה?!?!!?

אני יחטוף ממך? איך רואים שאתה בקושי מכיר אותי... אם אתה רק תעז לאיים עליי פנים מול פנים שלא נדבר על איום...אתה תסבול!!! כל כך תסבול!!! ויערה עדה לכל הקורבנות שלי...שעד היום מתייחסים אליי בכבוד מהפחד שיקרה להם משהו :)) והודעה לכולם... אני יודעת את התשובה! והיא מאד קלה!!

black flower

New member
תיקון קטן בקטע של האיום...

אם אתה רק תעז לאיים עליי פנים מול פנים שלא נדבר על להכאיב לי באיזה שהיא צורה...אתה תסבול!!!כל כך תסבול!!

x project

New member
לאאאאאאאאאאאאא רוצה!!!!

ידעתי שזה יקרה עד שמצאתי את התשובה בחיפוש מישו אחר שם אותה רקס!! כלב מחורבן!! שעה עד שמצאתי אותו בחיפוש הזה שסירב לעזור לי!!!

x project

New member
אמממ האם אני בהכחשה?!

כי לפי מה שידוע לי... אני לא רונה... אלא יערה! האם אני חיה באשליה? אם כן הוציאו אותי ממנה! ואם לא אני אשמח להישאר יערה...כמו שתמיד חשבתי שאני...

scooby4

New member
זכית -

מיד ישלח לתיבה האישית שלך מסר בו יכלל המספר שלך, להגרלה הגדולה !

למעלה