העלאה במשקל לבחור רזה

omrikush2

New member
העלאה במשקל לבחור רזה

אהלן חבר'ה
אני בחור בן 21 חייל משוחרר ומבנה הגוף שלי רזה וגבוה. מאז ומתמיד רציתי להשמין ולתפוס קצת נפח אבל לא יצא לי להירשם למכון
לפני הצבא ובמהלכו כשהייתי עסוק בעיקר בבילויים וחברים. השאלה היא כזאת, בחודש האחרון הפסקתי לעשן ב"ה ושמתי לב כמובן שהתיאבון
שלי התגבר מאוד, מה שבא לידי ביטוח בכרס אבל לא בשאר הגוף. ז"א אני שואל איך אוכל לאכול בצורה מסודרת, מתי, כמה ומה כדי שאעלה
במשקל גם באיזור המותניים... ובכלל מאילו מאכלים אתם ממליצים להימנע לגמרי.

תודה רבה.

The Pinky P

New member
אין שום טעם להשמין בצורה מוגזמת ולא משנה כמה אתה רזה.

להוסיף על הגוף עוד רקמת שומן משמע לאכול הרבה ופשוט להשמין פשוט לא יתן לך שום דבר חיובי,להפך - אתה תגדל כרס בהתחלה ולאחר מכן גוף מדולדל ורופס.
אין בזה שום יתרון.
במידה ואתה לא רזה בצורה קיצונית אז פשוט תגיד תודה על הגנים שקיבלת ותתחיל לפתח את מסת השריר שלך שתקנה לך גוף חזק,מוצק ובריא.
על הדרך אתה גם תשמין בצורה מבוקרת ו"נכונה".

מציע לך להתייעץ עם אנשי מקצוע משום שלכל אדם יש את המאפיינים שלו ולא ניתן דרך האינטרנט לפגוע בול בצרכים שלך ובדרך בה אתה צריך ללכת.

נ.ב - אין לך שליטה על האזורים בגוף ש"ישמינו" קודם אולם אזור שישמין קודם הוא גם האחרון להנות מתהליך ההרזיה לאחר מכן, כמובן שלא באופן מוחלט.

omrikush2

New member
תודה רבה!!

תשובה מפורטת ובאמת נכונה שכן גדלה לי כרס (אני אוכל המון בחוץ). מה שאומר שצריך להתחיל לרוץ ולהירשם למכון כושר. תודה רבה.

למעלה