העלאת המורל 2

r i p l y

New member
העלאת המורל 2 ../images/Emo9.gif

יש פה כתבה איפה שהוא שקראתי על בדיחות וחוש הומור.: אני מצטטת כמה בדיחות חביבות במיוחד! "באתי לאישתי והודעתי לה שאנחנו מתגרשים.היא התחילה לבכות ושאלה "למה???אני לא מספיק בסדר?. רק אחרי כמה ימים סיפרתי לה שעבדתי עליה".
כדורגלן מכבי חיפה ג´ובאני רוסו על ההומור הנדיר שלו...-ידיעות אחרונות מאי 2002 גדול!! אז מה אם הוא חסר טאקט.?.. -אפילו רשום כאן "איך בונים בדיחה.."
שמואל וילוז´ני סיפר פעם לדוגמא: "כל השבוע שכבתי עם אנגינה ,איזה שם מוזר לבחורה?". בהודו נערך מבצע עיקורי גברים.. עיתונאי שראיין את אחד מראשי צוות המעקרים שאל אותו אך הדבר נעשה?. "אנחנו לוקחים שני אבנים,שמים ביניהם את האיבר ומכים". "וזה לא כואב?" שאל העיתונאי המזועזע. "לפעמים". השיב האיש, כשהאצבע נתפסת". עצות: --המלצה- קחי דברים בקלות: כמו שאומר הפתגם האמריקאי:אם זורקים עלייך לימונים-שבי והכיני לימונדה. הסוכר נמצא רק בך... -לאמץ זווי ראייה שונה מדי פעם,נסי להביט על החיים דרך עיניהם של רוברטו בניני או בארט סימפסון.
מחקרים הוכיחו כי גברים ממעטות להתשמש בהומור יחסית לגברים... זאת למרות שאין הבדלים גנטייםבתחום זה.. --מחקרים מגלים שהצחוק יפה לבריאות..)(לא חדש..) ויש לו השפעה טובה על מערכת החיסון... ובכלל אני מציעה לערוך תחרות בדיחות בכלל למי שיש בדיחות נחמדות מצחיקות (לגבי בדיחות שובינסטיות צריך לחשוב. ..:))

r i p l y

New member
ח´ברה איפה אתם...

קצת יחס.... לא נעים "לשרשר" עם עצמי...
או כמו שנאמר כבר אל תתביישו!

r i p l y

New member
תיקון !!! אויי מי גוד!

תסלחו על השעה (אני עסוקה פה באיזה משהו שיש לי להכין למחר... ועכשיו גם גיליתי טעות בטקסט שלי "גברים ממעטות?? לעומת גברים.."
--אמור להיות רשום נשים ממעטות לעומת גברים" אתם רואים .. רק חשבתי על בנים ונהייה לי בלייק אאוט...

dudusch

New member
הנה בדיחה...(שתיים האמת)

אחץ פגשה כושי (לא תקין פוליטית אבל שיהיה), התאהבו ידה ידה ידה. הגיע הזמן שיבקש את ידה מאביה, מה לעשות, כבוד... האבא שראה את הכושי אמר לו :לבת שלי רק אוט ספורט נוצץ ומפואר... הכושי ענה לו "כושי אוהב, כושי קונה..." ואכן, לאחר שבוע מתייצב בחצר הבית עם רכב מרצדס חדש דנדש. האבא לא יודע מה לעשות, אומר הבת שלי, רק בטירה... הכושי בשלו, כושי אוהב, כושי בונה... אחרי חודשיים מגיע, לוקח את האבא ואת הבת במרצדס לטירה על צוק המשקיף אל הים... האבא לא יודע מה לעשות כדי למנוע את החתונה אומר: עבור הבת שלי, רק זזזז חצי מטר... הכושי עונה לו : כושי אוהב, כושי חותך... ועוד אחת: בוקר רוכב על סוס ופוגש אינדיאני עם כלב סוס וכבשה. שואל את האינדיאני : אפשר לדבר עם הכלב שלך? עונה לו האינדיאני: כלב לא מדבר. הבוקר שואל את הכלב איך זה להיות הכלב של האינדיאני, אם הוא מטפל בו והכל... הכלב עונה לו שהוא מטופל היטב, מוצא לטיולים יומיים, אוכל טוב והכל. האינדיאני בהלם... שואל הבוקר אם יוכל לשוחח עם הסוס. האינדיאני עונה לו: סוס לא מדבר... שוב, מתחיל הבוקר לשוחח עם הסוס לתדהמתו המוחלטת של האינדיאני... הסוס מספר לו שהוא מקבל יחס טוב, יוצא לרכיבות קבועות, מקבל אוכל טוב והכל סבבה... שואל הבוקר את האינדיאני: לדבר עם הכבשה אפשר? עונה לו האינדיאני: כבשה שקרנית..... ושיהיה לכווולנו יום נפלא, רגוע ונחמד!!!!

ramzi77

New member
קבלו בבקשה ותקראו עד הסוף../images/Emo8.gif

לפעמים תבכה ואף אחד לא יבחין בדמעותיך לפעמים תצחק ואף אחד לא יבחין בחיוכך לפעמים תפחד ואף אחד לא יבחין ברעד העובר בך לפעמים תיפול ואף אחד לא יבחין במאבקך לפעמים תשקר ואף אחד לא יתפוס אותך לפעמים תאחר ואף אחד לא יבחין בכך אבל רק תפליץ פעם אחת.....

לכבוד:

מחלקת תמיכה טכנית. לפני שנה שודרגתי מגרסת חבר 5.0 לגרסת בעל 1.0 ושמתי לב שמספר בעיות לא צפויות החלו להתרחש בתחום הפיננסי, כגון הגבל הגישה לפרחים ולתכשיטים. יישומים אלה, יש לציין, פעלו ללא פגם בגרסאות חבר 5.0 ומטה.בנוסף, גרסת בעל 1.0 לא התקינה תוכנות חשובות רבות, כגון רומנטיקה 9.9, אך כן הצליחה להתקין תוכנות לא רצויות כגון NBA 3.0. תקשורת 8.0 לא עולה יותר, וניקיון-בית 2.6 פשוט גורמת לקריסת המערכת. ניסיתי להפעיל את נדנוד 5.3 כדי לתקן את הבעיות, אך כלום לא מועיל. על החתום: האשה המיואשת. אשה מיואשת יקרה, אל לך לשכוח, שגרסת חבר 5.0 היא חבילת בידור, בעוד בעל 1.0 הוא מערכת הפעלה. נסי להכניס את הפקודה הבאה: חשבתי שאתה אוהב אותי /:C והתקיני את תוכנת דמעות 6.2. אז בעל 1.0 יריץ אוטומטית את היישומים הבאים: רגשות אשם 3.0 ופרחים 7.0, אך זכרי-שימוש יתר עלול לגרום לבעל 1.0 להגיב בשתיקה-עויינת 2.5 או לחלופין בירה 6.1. בשום פנים ואופן אל תריצי את תוכנת חמה 1.0 ואל תתקיני מחדש תוכנת חבר אחרת. אלה אינם יישומים תומכים והם ימוטטו את תוכנית בעל 1.0. לסיכום, בעל 1.0 הוא תוכנה נהדרת, אך יש לו זכרון מוגבל והוא אינו יכול ללמוד יישומים חדשים במהירות. כדאי שתשקלי לרכוש תוכנה נוספת כדי לייעל את ביצועיו. אני אישית ממליץ על אוכל-ביתי 3.0 או לבני-נשים 5.3. בהצלחה תמיכה טכנית.

halel

New member
מה שנכון נכון...

מסקנה כל עוד גירסת חבר 5.0 עובדת אל לכם לשדרג

dudusch

New member
נדבקת במחלה? ../images/Emo9.gif

צחקוקים, צהלולים, ג´יג´ולים... מה יש להם אלה?! מה המצב גבירתי הנאווה? אחחחחח... ההמתנה לראותך שוב, איזו תאווה
לצחוק איתך, סתם כך, מתי ניפגש? מתי שוב נתרגש? מתי יהיה איזה מפגש פורום? מתי נוכל לשיר כי המלך הוא עירום? (ולא מארק חברנו...
)... יום טוב, רגוע, נעים, שקט, מעניין, שמיח, מקסים... וכל השאר.... דודוש

night mistress

New member
דודי נשמה..

אל תשאל איזה ביש מזל תקף אותי בשבוע האחרון..וכי גרוע הצעתי הצעה באיזה מכרז על מחשב שאני בלל לא רוצה כי יש לו מפרט קקה..ונראה לי שזכיתי...

dudusch

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo77.gif

זה בן? איזה מחשב קנית? משהו בן #@@%& אני מקווה... מה את הולכת לעשות איתו?

למעלה