העלאת המורל 2 ../images/Emo9.gif
יש פה כתבה איפה שהוא שקראתי על בדיחות וחוש הומור.: אני מצטטת כמה בדיחות חביבות במיוחד! "באתי לאישתי והודעתי לה שאנחנו מתגרשים.היא התחילה לבכות ושאלה "למה???אני לא מספיק בסדר?. רק אחרי כמה ימים סיפרתי לה שעבדתי עליה".
כדורגלן מכבי חיפה ג´ובאני רוסו על ההומור הנדיר שלו...-ידיעות אחרונות מאי 2002 גדול!! אז מה אם הוא חסר טאקט.?.. -אפילו רשום כאן "איך בונים בדיחה.."
שמואל וילוז´ני סיפר פעם לדוגמא: "כל השבוע שכבתי עם אנגינה ,איזה שם מוזר לבחורה?". בהודו נערך מבצע עיקורי גברים.. עיתונאי שראיין את אחד מראשי צוות המעקרים שאל אותו אך הדבר נעשה?. "אנחנו לוקחים שני אבנים,שמים ביניהם את האיבר ומכים". "וזה לא כואב?" שאל העיתונאי המזועזע. "לפעמים". השיב האיש, כשהאצבע נתפסת". עצות: --המלצה- קחי דברים בקלות: כמו שאומר הפתגם האמריקאי:אם זורקים עלייך לימונים-שבי והכיני לימונדה. הסוכר נמצא רק בך... -לאמץ זווי ראייה שונה מדי פעם,נסי להביט על החיים דרך עיניהם של רוברטו בניני או בארט סימפסון.
מחקרים הוכיחו כי גברים ממעטות להתשמש בהומור יחסית לגברים... זאת למרות שאין הבדלים גנטייםבתחום זה.. --מחקרים מגלים שהצחוק יפה לבריאות..)(לא חדש..) ויש לו השפעה טובה על מערכת החיסון... ובכלל אני מציעה לערוך תחרות בדיחות בכלל למי שיש בדיחות נחמדות מצחיקות (לגבי בדיחות שובינסטיות צריך לחשוב. ..)
יש פה כתבה איפה שהוא שקראתי על בדיחות וחוש הומור.: אני מצטטת כמה בדיחות חביבות במיוחד! "באתי לאישתי והודעתי לה שאנחנו מתגרשים.היא התחילה לבכות ושאלה "למה???אני לא מספיק בסדר?. רק אחרי כמה ימים סיפרתי לה שעבדתי עליה".