העלאת וידאו בפייסבוק

Santino Marella

New member
העלאת וידאו בפייסבוק

היי לכולם יש לי שאלה, ואני מקווה שמישהו ידע לענות עליה... לגבי העלאת סרטוני וידאו, יש לי הגבלה שזה יהיה פחות מ-100 מגה וגם פחות מ-2 דק' עכשיו אני רואה אנשים שאצלי מעלים סרטונים של 4,5 דק' ויותר .. מה אני צריך לעשות כדי להעלות גם סרטונים בגודל נורמלי ובלי הגבלה? כדי למנוע שאלות כאלו ואחרות.. יש לי 7 קטעי וידאו שהגדול מביניהם הוא באזור הדקה, ניסיתי למחוק את כל הוידאו שהיו לי ולראות אולי זה קשור וזה לא קשור, אז החזרתי אותם בחזרה מבחינת תמונות אם זה קשור למרות שלא נראה לי יש לי רק 2 אלבומים וגם בהם יש מעט תמונות .. תודה לעונים!

meital always

New member
../images/Emo44.gif שדרוג נפח וידאו בפייסבוק

ברירת המחדל שפייסבוק מעמידים להעלאת קובץ וידאו היא עד 100 מגה ושתי דקות, אבל אפשר לשדרג אותה אל 1024 מגה ועשרים דקות, בלי קשר לנפח של שאר הסרטונים והתמונות שבדף שלך. זו גם הסיבה שראית בצדק שאצל חברים שלך יש סרטונים ארוכים או כבדים יותר. כדי לקבל את השדרוג עליך לבצע אישור (Verification) של החשבון שלך, בדוק אם אישרת את המייל שנשלח אליך, או אם אתה משתמש במכשיר סלולרי אם שלחת אישור מתאים.

Santino Marella

New member
איך מבצעים אישור על החשבון שלי ?

ובמידה ולא הכנסתי שם מספר פלאפון מה אני עושה? לאן בדיוק ללכת ?

Santino Marella

New member
כנסו לזה ואני אסביר לך שלב אחרי שלב מה עשיתי.

נכנסתי לאפליקציה של וידאו , לupload שם רשום את ההגבלות שלי ואז את השורה: Want a bigger limit? Verify your account. אז לחצתי עליה , וזה נותן לי אופציה להכניס מספר טלפון שאני מכניס ומאשר נכתב לי ככה: Sorry, we have already tried texting 5 codes and they all seem to have failed [ניסיתי את זה כמה פעמים ואף פעם לא שלח לי קוד.. אז חשבתי שאם אני אבוא לפה תהיה דרך אחרת..] אז עכשיו מפה מה אני עושה? ? תדה למי שעונה!

meital always

New member
אם כך-

אין דרך אחרת, אתה חייב לקבל Verification כדי שישדרגו לך את הנפח. עד שלא תאושר לא ישדרגו אותך. נסה לשלוח שוב את האישור, אם אתה לא מצליח פנה אליהם ישירות דרך הלינק הזה. בהצלחה...

למעלה