העלאת פרופיל נפשי

Qcumber

New member
העלאת פרופיל נפשי

קיבלתי במקור 21 נפשי כי אמרתי שאני מפחד לירות בנשק, מה שנכון. הגעתי לוועדה רפואית וערערתי בבקשה לשרת בתפקיד עורפי ונתנו לי פרופיל 64 נפשי עם סעיף של INTROVERT PERSONALITY DISORDER, למרות שאני בעצם טיפוס די אקצנטרי. בטירונות הסתדרתי מצויין מכל הבחינות וקיבלתי חו"ד חיובי מאוד למעט בעיות עם הנשק (התקפי חרדה - באזרחות אף פעם לא היה לי). אמרו לי שאחרי חצי שנה אפשר להעלות פרופיל. עד כמה זה ריאלי לעשות את זה ולהגיע אחרי כן למודיעין או לחיל חינוך? כרגע אני משובץ לטכני ח"א. מן הסתם הפרופיל חוסם לי מלא קורסים. זה די מדכא כי יש לי בגרות טובה ונתונים טובים ועברתי שלבים במיונים של יחידות טובות... האם אפשר לצאת משם בגלל בעיות ת"ש? אם אני אומר שאני רוצה לראות בית פעם בשבוע כדי לראות חברים ומסגרת תומכת, זה יכול להשפיע לרעה על האפשרות להעלות את הפרופיל הנפשי בעתיד? ואחרון: האם הרקורד של הפרופיל הנפשי נשאר במערכת אחרי שאני מעלה אותו, אם בכלל? תודה רבה

timmyy

New member
הי

אפשר לשנות פרופיל, כמו שיכולה להשתנות הבעיה שבעקבותיה הפרופיל ובהתאם לכללים שבספר הפרופיל. האמת שלא ראלי לתכנן על המעבר המבוקש לחיילות אחרים.. בנוסף בעיות תש אם ישנם יוכלו אולי להוציא אותך אך לא קשורות למעבר לחיילות אחרים... כן יכולה להשפיע בקשה של לראות את הבית, על הפרופיל נפשי, אם היא מבוקשת בשלב כלשהוא מגורם כמו הקבן או פסיכיאטר. אך זה תלוי אייך אתה מבקש. תוכל גם לבקש מהמפקד האישי ולבקש להשאיר את זה בינכם מבלי לערב גורמים כמו קבן או רופא אבל זה כבר תלוי בבסיס שתשובץ, ובתפקידך. ומי יודע אולי תקבל בכלל קלב (לא הבנתי מה אמרת שם על הערעור על קלב או לקלב...)

Qcumber

New member
היי

יצאתי מהמערך הטכני. אני צריך להגיע בשבוע הבא ליממ. אני רוצה לבקש להיות פקיד ולהסביר שאני רוצה להעלות את הפרופיל הנפשי. פקיד לא עובר קורס ולכן אמור להיות יותר פשוט להגיש טופס 55 משם, לא? האם יש אפשרות לחזור בכלל לימ"מ אחרי שהפרופיל עולה לשיבוץ מחדש (פעם נוספת?) עוד דבר: האם אפשר לעבור סיווג בטחוני אחרי שמעלים פרופיל נפשי? עם המודיעין הבנתי שיש בעיות אבל האם זה תקף גם ללוחמה אלקטרונית נניח?

למעלה