העלאת פרופיל

markIL10

New member
העלאת פרופיל

בלי יותר סיפורים מה מו ולמה אני רוצה לעלות לפרופיל 45.
אני זוכר בטירונות מתנדבים אמרו שאם מישהו יימצא כשיר לשירות רגיל אז כאילו יבטלו את זה שהוא מתנדב והוא כמובן יאבד את כל ההקלות והכול.
מה עושים בשביל זה? למי פונים? יש בכלל טעם לנסות?

zik16

New member
מה הכוונה ביטול היותך מתנדב?

אהלן, מה הכוונה, שאמרת שאמרו לך בטירונות שאם מוצאים מישהו כשיר , מבטלים את היותו מתנדב, יחד עם כל התנאים? רציתי לשאול , מי אמר לך את זה? על סמך מה אמרו לך את זה? ואיך בדיוק יבדקו את זה ? הרי אם הרופא בתא מתנדבים מצא אותך כשיר להיות מתנדב, למה שיבטלו את זה בהמשך ? תוכל להרחיב בבקשה :)?

noboya

New member
העלאת פרופיל ממתנדב לכשיר

שבוע טוב,
כדי לבטל את עצם היותך מתנדב (רפואית כמובן, לגבי נפשית זה קצת שונה) ולהפוך לכשיר אתה צריך להוכיח שהתנאים הרפואיים למתן הפטור שלך היו שגויים או שכבר לא נכונים ושעכשיו אתה כן כשיר.
יש טעם לנסות, היו דברים מעולם. זה לא קל.
כדי להתחיל תהליך כזה אתה צריך אישור מרופא שרלוונטי לסיבת הפטור שלך. את האישור צריך לשלוח לרופא מתנדבים (אם אתה כבר חייל כנראה יהיה לך טיפה יותר פשוט להגיע אליו) בצירוף בקשה להתרת התנדבות והעלאת פרופיל - אותה לדעתי מש"קית ת"ש יכולה לעזור לך לכתוב.
אם רופא מתנדבים אישר לך את ההעלאת פרופיל, אתה עובר לעבוד מול מדור מוחזרי שירות ואתה תשובץ מחדש בהתאם לפרופיל החדש שייקבע לך.
&nbsp
מקווה שעזרתי...

zik16

New member
אהלן , שאלה :)

האם לאחר שקיבלתי פטור רפואי, אושרתי להתנדבות, עברתי טירונות מתנדבים והתחלתי לשרת בתפקיד שלי, יכולים יום אחד בהיר לבטל לי את היותי מתנדב ואת כל ההקלות?

נ ו ע ה 12

New member
ממש לא ביום בהיר אחד!

רק אם חל שיפור משמעותי, וזאת כמובן לדעת רופא מדור מתנדבים, במצב הבריאותי שלך, שמצדיק העלאת פרופיל

zik16

New member
כן אבל,

לא הבנתי, למה שבאמצע השירות פשוט יבואו למתנדב יגידו לו, הופה אתה בריא עכשיו במקום לתת שנתיים תן שלוש, ותוותר על כל הפטורים והתנאים שקיבלת עד עכשיו..
כאילו, אני מבין שמתנדב יבקש להעלות פרופיל, אבל לא מבין שמעלים למתנדב פרופיל בכוח...?

noboya

New member
בוא רק נגיד שמי ש"נמצא" כשיר הוא אחד שחיפש להיות כזה

הם לא בודקים אותך עם אתה עדיין צריך להתנדב כל הזמן...

למעלה