העלו את האירוח

hodayoyo

New member
הקישור:../images/Emo60.gif

http://www.tapuz.co.il/guests/ בצד ימין תבחרו את דניאל

אדווה האם לא ידעת שיש קשר

בין האיורים שעל חולצתו של דניאל הוא סופרמן רגשי :))) חמודה איזו שאלה

hodayoyo

New member
אויי הזוועה ../images/Emo5.gif../images/Emo60.gif

אני פשוט לא יכולה למצוא שום דבר חיובי במפגש הזה. כאילו... איכ! מי חשב על המפגש ההזוי הזה? כאילו המפגשים האחרים היו פחות הזויים :|

S h A b i T

New member
למה להיות כל כך שליליים? :)

בכלל לא ידעתי שדניאל משתתף בזה, טוב לדעת. תכלס, הרעיון של התוכנית ממש מגניב. יהלי סובול ומסיקה היה אחד הדברים המצחיקים יותר שיצא לי לראות. יהלי ראפר. חה D: קצת חבל כי בשילוב של יהלי ומסיקה, מסיקה היה קצת יותר דומיננטי. נקווה שדניאל יהיה הדומיננטי. יכול להיות נחמד דווקא. :)

hodayoyo

New member
אני שלישית כי..../images/Emo60.gif

מזרחית, אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה, היא ברובה רדודה ומעוררת רחמים בעיקר. נכון, יש מעט יוצרים שעושים מוזיקה מזרחית והם הסבילים בעניין, כל אלה שנותנים להם טקסט ולחן מוכנים והם רק הולכים לסלסל להם זה בכלל זוועה, וחיפשתי ובסדר, רינת בר כתבה לעצמה איזה שניים-שלושה שירים, אבל עדיין... לא אוהבת את זה. גם אני מקווה שדניאל יהיה הדומיננטי, אבל זה לא יציל אותנו משיר עם נגיעה מזרחית וזה רע מבחינתי.

תגובתי בנוגע למפגשיר

שלום אנשים נחמדים אני חייבת לציין שאתמול לראשונה סוף סוף הבטתי בפרומו לקראת התוכנית מפגשיר דניאל סלומון ורינת בר יש לציין שמעולם לא אהבתי מזרחית אז הרהרתי לעצמי בתחילה ואמרתי דניאל סלומון אדם מאוד קלאסי והשילוב השונה הזה מעט מוזר אבל חשבתי עד כמה זה צעד מאוד חכם לשלב בין המזרח למערב ישנם הרבה אומנים שעושים זאת אין צורך להביט בכך בצורה גזענית אלא לראות זאת כסיגנון מודרני חדש של דניאל מלבד לכך ראיתי ראיון עם הזמרת אך אינני זוכרת כבר באיזה ערוץ ויש לציין שהיא מותק אינטילגנטית ונעימה מאוד אז הוא מצא לנכון לעבוד עימה ודרכו נבונה לשלב איכויות שונות בתוך היצירות הגאוניות שלו

S h A b i T

New member
איך מוזיקה יכולה להיות רדודה?

את מבלבלת בין מוזיקה לטקסטים. זה שכיום המוזיקה המזרחית נחשבת ל'רדודה' כמו שאת אומרת, זה בגלל הטקסטים העילגים שהאמנים בוחרים/כותבים. הם מראש בונים שיר כדי שיהיה קליט, שימכור הרבה. (מה שנקרא 'מיסחור') המוזיקה עצמה בעיקרון ממש לא רדודה, אני אישית לא אוהבת אותה, היא פשוט לא עושה לי כלום.. אבל כשדניאל מעורב בעניין, עם הלחנים שלו..אפילו אם יהיה מקצב מזרחי.. מה יכול להיות רע? :) קחי לדוגמא את ברי סחרוף, כנסיית השכל ואלג'יר (למרות שאי אפשר להשוות בינהם).. כולם משלבים מקצב מזרחי כזה או אחר בשירים שלהם וזה יוצא נפלא ומיוחד. אל תפסלי ישר.. לי דווקא יש ציפיות. :)

hodayoyo

New member
א פוסלת, אם יצא שיר טוב..../images/Emo60.gif

אין לי בעיה להודות בזה והכל, אבל בכלליות מוזיקה מזרחית עושה לי רע. כן, הטקסטים רדודים, וגם הלחן לא נוגע אלי.. נראה מה יצא, אני רק מקוה שבאמת דניאל יהיה המורגש יותר (בניגוד ליהלי סובול ומסיקה למשל שמסיקה השתלט על העניין וכאלה)

S h A b i T

New member
איך מוזיקה יכולה להיות רדודה?

את מבלבלת בין מוזיקה לטקסטים. זה שכיום המוזיקה המזרחית נחשבת ל'רדודה' כמו שאת אומרת, זה בגלל הטקסטים העילגים שהאמנים בוחרים/כותבים. הם מראש בונים שיר כדי שיהיה קליט, שימכור הרבה. (מה שנקרא 'מיסחור') המוזיקה עצמה בעיקרון ממש לא רדודה, אני אישית לא אוהבת אותה, היא לא עושה לי כלום.. אבל כשדניאל מעורב בעניין, עם הלחנים שלו..אפילו אם יהיה מקצב מזרחי.. מה יכול להיות רע? :) קחי לדוגמא את ברי סחרוף, כנסיית השכל ואלג'יר (למרות שאי אפשר להשוות בינהם).. כולם משלבים מקצב מזרחי כזה או אחר בשירים שלהם וזה יוצא נפלא ומיוחד. אל תפסלי ישר.. לי דווקא יש ציפיות. :)

yahav1324

New member
תודה ../images/Emo13.gif

תודה לכם תפוז שקיימתם את האירוח והעברתם את ההודעה שלי, תודה לך הודיה שהודעת לנו על זה
אני כל כך שמח עכשיו אין לכם מושג!!!! כל החלק הרביעי כמעט הוא ענה לי וזה כל כך עזר לי,אני איצור איתו קשר בקרוב... תודה לכולם!!

bryan

New member
אגב,בתשובה לשאלה שלי בקשר

להופעה באשדוד הוא אמר שהוא לא זוכר מתי הוא הופיע במקום קרוב לאשדוד-הוא הופיע בניצנים שזה 10 דקות מאשדוד ולא הלכתי כי אני לא אוהב את אביב גפן

למעלה