"העליבות של כל הזמניים" ../images/Emo26.gif
אוקי בנות אז ככה, אני בתומי קמה בבוקר ופותחת את המחשב (האתר בית שלי זה MSN) ומה אני רואה כתבה על "השחקנים הסקסיים של כל הזמנים" (מה חדש כל יומיים עושים כזה סקר) של מגזין אמפייר הבריטי וחשוב להדגיש כי רק הבריטים יכולים לעשות כזאת בחירה עלובה...... בכל מקרה זה בנים בנות משולב, במקום השלישי שזה המקום ה1 של הגברים הגיע אורלנדו בלום, שאני יודעת שחלקכן אוהבות אותו אבל, פלייייייייייז, אם השחקן הסקסי ביותר הוא נקניקיה רכרוכית אז אנחנו בבעיה! ובמקום הראשון הגיעה קיירה ניטלי (שימו לב ששניהם בריטים) שכל מה שאני יכולה לומר עליה הוא
... בזמן שהיפות באמת נשארו למטה אבל מהש שבאמת מטריד אותי הוא שבראד, הגיע במקום ה15 שזה המקום ה6 של הגברים, כאילו....... פפפפפפפפאאאאאאאאקקקקקקק אתם דפוקים?!?!?!?! זה פשוט פתטי, ואיזה אנשים מכוערים היו לפניו: מרלון ברנדו, פול ניומן?!?!?! או שלא................... וגם מרילין מונרו הובבת פלסטיק הזאת הגיעה מקום 6 (או שלא בפעם השנייה...) בכל מקרה מסקנה סופית, הבריטים א מבינים מהתחת שלהם ואני בטוחה שאם זה היה מגזין אמריקאי התוצאות היו שונות לחלוטין....... הנה הוספתי לכם למטה קישור לכתבה.....
אוקי בנות אז ככה, אני בתומי קמה בבוקר ופותחת את המחשב (האתר בית שלי זה MSN) ומה אני רואה כתבה על "השחקנים הסקסיים של כל הזמנים" (מה חדש כל יומיים עושים כזה סקר) של מגזין אמפייר הבריטי וחשוב להדגיש כי רק הבריטים יכולים לעשות כזאת בחירה עלובה...... בכל מקרה זה בנים בנות משולב, במקום השלישי שזה המקום ה1 של הגברים הגיע אורלנדו בלום, שאני יודעת שחלקכן אוהבות אותו אבל, פלייייייייייז, אם השחקן הסקסי ביותר הוא נקניקיה רכרוכית אז אנחנו בבעיה! ובמקום הראשון הגיעה קיירה ניטלי (שימו לב ששניהם בריטים) שכל מה שאני יכולה לומר עליה הוא