"העליבות של כל הזמניים"

ה אורחת

New member
"העליבות של כל הזמניים" ../images/Emo26.gif

אוקי בנות אז ככה, אני בתומי קמה בבוקר ופותחת את המחשב (האתר בית שלי זה MSN) ומה אני רואה כתבה על "השחקנים הסקסיים של כל הזמנים" (מה חדש כל יומיים עושים כזה סקר) של מגזין אמפייר הבריטי וחשוב להדגיש כי רק הבריטים יכולים לעשות כזאת בחירה עלובה...... בכל מקרה זה בנים בנות משולב, במקום השלישי שזה המקום ה1 של הגברים הגיע אורלנדו בלום, שאני יודעת שחלקכן אוהבות אותו אבל, פלייייייייייז, אם השחקן הסקסי ביותר הוא נקניקיה רכרוכית אז אנחנו בבעיה! ובמקום הראשון הגיעה קיירה ניטלי (שימו לב ששניהם בריטים) שכל מה שאני יכולה לומר עליה הוא
... בזמן שהיפות באמת נשארו למטה אבל מהש שבאמת מטריד אותי הוא שבראד, הגיע במקום ה15 שזה המקום ה6 של הגברים, כאילו....... פפפפפפפפאאאאאאאאקקקקקקק אתם דפוקים?!?!?!?! זה פשוט פתטי, ואיזה אנשים מכוערים היו לפניו: מרלון ברנדו, פול ניומן?!?!?! או שלא................... וגם מרילין מונרו הובבת פלסטיק הזאת הגיעה מקום 6 (או שלא בפעם השנייה...) בכל מקרה מסקנה סופית, הבריטים א מבינים מהתחת שלהם ואני בטוחה שאם זה היה מגזין אמריקאי התוצאות היו שונות לחלוטין....... הנה הוספתי לכם למטה קישור לכתבה.....

מה?! מקום שישי?!../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

אני בשוק...טוב ברור שנתנו פרוטקציה לבריטים אחרת קרייה נייטלי ואורלנדו לא היו זוכים... מה שמביא אולי למסכנה ש-בריטים זה עם דפוק

חוצפה!!!../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

בראד היה צריך להגיע למקום הראשון!! אבל בשביל אורלנדו אני שמחה
אבל עדיין זה בראד פיט! הם ממש לא בסדר \:..

מיצי007

New member
הממממ....אני לא אגיד את דעתי

לגבי אורלנדו בלום,כי לטעמי הוא באמת לא משהו מיוחד.... והמממ קיירה נייטלי היא סתם בחורה אנורקטית לטעמי....היא יפה והכל אבל לא סקסית. בנוגע למרלון ברנדו,לדעתי את כל כך טועה! אם היית רואה סרטים ישנים שלו היית מבינה כמה סקסי הוא היה
ומדובר פה בסקר גם על כל הזמנים..לא לאחרונה שהוא נהיה שמנמן והממממ זה עצוב
. ובנוגע למרילין מונרו,בואי נסגור את זה בכמה מילים שאם הייתי גבר הייתי עושה אותה,היא הייתה אחת הנשים הכי סקסיות שיש,כל הקימורים האלו
. והעם הבריטי בכלל
הם מושלמים,אבל שוב...סקר כזה יוצא כל שני וחמישי,עוד שבוע בראד יהיה מקום ראשון וזה...זה משתנה ממגאזין למגאזין...

ה אורחת

New member
אווווו קי אז לכל המעוצבנות:

דבר ראשון מצטערת מקרב לב שפגעתי בכבודם של הבריטים חחחחחחחח... האמת רוב המשפחה שלי בריטים אבל נכון, עשיתי הכללה אבל מצד שני ההערצה היתרה הזו לעם הבריטי שהייתי אומרת אפילו סגידה מסוימת קצת מפחידה אותי אבל סבבה אין לי תונות, רוצות לסגוד לעם, תסגדו בכיף! מי אני שאומר לא חחחחח
ומצד שני למרות שאני גם תמיד אומרת שהאמריקאים דפוקים אז אני מנצלת את ההזדמנות לבקש סליחה מהאמריקאים שעשיתי הכללה ואמרתי שהם דפוקים! אה ובקשר לבחירה אז מרלון ברנדו? אם כבר אז פול ניומן עם עיניים שלו המממממממש יפות אבל חחחחח לפני כמה ימים הייתה תמונה שלו בעיתון שהוא היום בן איזה 70 ומשו או יותר והוא כזה סבא'לה קטן וחמוד.. אבל מיצי נכון את צודקת מדובר בכל הזמנים אז אני מקבלת את ההערה שלך
בקשר למרילין מונרו, היא סתם פריחה, היא סקסית אבל היא למעה הייתה הפריחה ה"מוצהרת" הראשונה בארה"ב חחח אבל טוב נגיד שהיא הייתה סקסית...
ובקשר למבטא הבריטי (מצטערת אני חייבת להגיב כי לדעתי זה פשוט מגוחך) אני לא יכולה לשמוע אותו! הם לא יודעים לדבר אנגלית! כאילו יש להם שפה מאוד עשירה ואוצר מילים גדול הרבה יותר מזה של האמריקאים אבל תעשו לי טובה בכלל אי אפשר להבין מה הם אומרים, הם פותחים כזה פה גדול ומושכיפ צלילים אררררר זה מחרפן אותי! דברו אנגלית או שאל תדברו בכלל! זהו חחח פרקתי את המתחים שלי בנושא מקוה שלא פגעתי באף אחת

מיצי007

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בכלל לא התעצבנתי,רק הבעתי דעה והממממ אני לא סוגדת לבריטים אני סוגדת לגברברים סקסיים...
הרי אני לא הייתי אני אם לא ככה. מרלון ברנדו שוללללטטטט-אם היית רואה את הטנגו האחרון בפריז שזה סרט אירוטי משהו משהו והיית רואה איך הוא נראה פעם לא היית מתפלאת למה בחרו אותו וגם את חשמלית ושמה תשוקה
ומרילין מונרו,היא לא פריחה,עשיתי עליה עבודה בתיכון,חקרתי את כל הנושא שלה והיא הייתה בחורה מאוד מסכנה,אבל לא פרחה,היא לא הייתה סתומה בלומה וכן,היא הייתה סקסית אבל עם הרבה טעויות מצערות בחייה. והמבטא הבריטי זאת האנגלית הנכונה,את יודעת...שאומרים לי שהמבטא שלי באנגלית נשמע כמו אמריקאי אני לא לוקחת את זה כמחמאה. אל תשכחי שכל השפה האנגלית שייכת במקור לעם הבריטי,והם מדברים את האנגלית הנכונה. נכון שיש את הסלנג-אבל לכולם. אם כבר מי שלא יודע לדבר אנגלית אלו האמריקאים.

חחחחחחחחח...

אני אישית לא נפגעתי...ואמממ אני לא סוגדת לבריטים...לא להגזים...אני רק חושבת שהם חמודים!!
...אהה ו...אני דווקא אוהבת ת'מבטא הבריטי...זה חמוד!למרות שלפעמים קשה להבין מה הם אומרים וזה נראה כאילו הם מבינים את עצמם..
...

אמממממ...

זה די דפוק בראד זכה במקום 15,כלומר 6 אצל הגברים...אבל אני שמחה בשביל אורלנדו(
)שזכה במקום הראשון אצל הגברים...וקיירה...אוי איך שונאת אותה!!!היא ממש לא יפה לפי דעתי
...היא מכוערת ויש לי גוף שלדי כזה...יאקקק..
...ש הרבה יותר יפות והרבה הרבה יורת סקסיות ממנה...אהההה ובריטים הם לא עם דפוק
....הם עם חמוד
...חחחחחח...מתה על בריטים...

סליחה??

בננות, אמממ להירגע! עם בריטי עם דפוק? זה העם הכי הכי שקסי שיש
אם כבר, אמריקאים זה עם דפוק. ונכון שבראד אמריקאי, אבל הוא יוצא דופן, וגם הוא תפס שכל והוא וג'ן יעברו לבריטניה המושלמת
תירגעו, הסקר הזה ממש אבל ממש לא קובע. נכון, זה ממש טיפשי שבראד מקום 15, אבל זה לא איזה סקר נחשב, תרגעו. חוץ מזה, שבמגזין בריטי אחר הקוראים מינו את בראד מקום ראשון כגבר הכי סקסי, ואורלנדו מקום 2. אז תירגעו, סקרים כאלה באמת מתפרסמים כל שני וחמישי. אז לסיכום: הבריטים הם לא עם דפוק! זה העם שלי לנצח! יום אחד אני אהיה אחת מהם! אז לא להתחצף
חיחי סתם, אבל באמת, זה העם בשבילי, ואני דורשת כבוד. אה, ולמה שוב התחלנו עם עניין הקללות? חשבתי שכולם בפורום כאן הסכימו לא לקלל אף אחד, במיוחד כשיודעים שאוהבים אותו כאן. אז בסדר, גם אני לא מסכימה עם הבחירה של אורלנדו, אבל אני יודעת שיש מלא, אבל מלא בננות כאן בפורום שאוהבות אותו, אז אני נמנעת מלהגיד משהו. תנו קצת כבוד לאחרים. לא יפה ככה. אם הסכמתם על משהו, לפחות תכבדו אותו.

ועוד משהו

מיצי, אחותי, סחתיין. תודה על הכבוד שאת חולקת לעם הבריטי
. אני אזכור לך את זה. ילדה, יש לך טעם. בריטים באמת מושלמים

וגם את קארין!

צודקת. בריטים שולטים
כל תומכות הבריטים למיניהן, צרו איתי קשר והצטרפו ל ''ב.ל (בריטיש לוברז)''

../images/Emo9.gif..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...ואני מעוניינת להצטרףלבריטיש לאברס...חחחחחחחח..
...ולסיכום,בריטים שולטים!!!!

מיצי007

New member
מן הסתם כאילו כזה../images/Emo99.gif

המבטא...גרררר
הנימוסין
והם ממש קרובים לסקוטלנד
יש גם דברים שהם לא טובים,שלפעמים הם יכולים להיות מאוד אנמיים אבל מצד שני כל כך הרבה דברים יצאו מבריטניה-ג'וד לאו למשל,קולדפליי למשל...ועוד....

מסכימה איתך מיצי...

המבטא,הנימוסין והבריטיות שלהם...אררר..חחחחח...ואנמיים?
..מה הכוונה?למיטב ידיעתי אדם אנמי זה אדם שחסרות לו כדוריות אדומות בדם(או משו כזה)...
...או שאני סתם סתומה ולא הבנתי ת'מילה נכון...

מיצי007

New member
הבנת נכון את פירוש המילה

בפירושה אבל אני התכוונתי אנמיים כביטויי... אנמיים כביטוי זה הכוונה שלפעמים מישהו חסר שמחת חיים כזה...

למעלה