העלילות ממשיכות

Yaniv-DC

New member
העלילות ממשיכות

בפעם הראשונה אי פעם אני פוקד את הניישן כבר שבוע רביעי רצוף. הנחתי שבאין ארוע מיוחד, המקום לא יהייה מלא במיוחד, וערב שקט יחסית יעבור על כוחותינו. איזו טעות מרה. הדבר הראשון שניגש אלי - היה בחורה ששוב תהתה למה אני לבד. מן ריטואל כזה שחוזר על עצמו, בחורות באות אלי ושואלות למה אני לבד. בדרך כלל זה בגלל המכוערים שהן מביאות איתן למקום. אבל הפעם.... המממ... יאם יאם. היא הביאה איתה שני בחורים, הגמד מבינהם מטר תשעים (כדי שלא לאתגר את ICU כבר תירגמתי).והשפתיים... נממממ.... שוב חולצות מצאו את עצמן בדרך לכיס, ריקודי שלישיות הופרחו לאוויר, פרצופו של קסנדו עלה במוחי כשלארה פביאן הושמעה, הלם ותדהמה כשאפילו לאזגו הבליחו. ואז - המכה. איבדתי אותם
ועכשיו כווולם להחזיק אצבעות חזק חזק שבשבוע הבא הם שוב יצאו. אבל, כמאמר השיר too many boys too little time, בעודי עומד ליד הרמקול של הבס (מומלץ בחום) מבואס מהניתוק הפתאומי, הדבר המהמם הזה, 2 קעקועונים חמודים, פירסינג בציץ, שזוף חטוב כמו שספיינ רוצה (
)מתחיל לרקוד עלי. חכמים וגדולים ממני שרו "מוכרחים להיות שמח", לא הייתה ברירה, הייתי חייב לרקוד עליו בחזרה. בשיחה שאחרי החלפות הטלפונים - מתברר שהילד הזה, הוא אחד מספקי הסמים של המקום. למרות הצעותיו הנדיבות לכל מיני X, T וכו´ על חשבון הברון - סירבתי בנימוס
היה כייף... היה מהמם... מאאאאאאאאאיייייייי מתי את באה? (פה יש לך המוון מתחרות
)

Yaniv-DC

New member
רק דבר אחד שכחתי

בפעם הראשונה אזרתי אומץ וחבשתי על גופי גופייה. ספיינ - הפנם.

EyeSeeYou

New member
תאתגר תאתגר

אני מחפש במה להעסיק את עצמי בימים אלה, טיפול בעיסוק

Liroy25

New member
תנסה להכין דברים יצירתים מפימו

פלסטלינה או חימר. כמו מאפירה, אגרטל, ויברטור כאלה...

xanadu

New member
או שתלמד מלירוי

תעשה כל מיני דברים לחיזוק הגבריות - תאסוף מכתביות, צמידים, כאלה דברים מלאי טסטוסטרון

Liroy25

New member
הצמידים היו נורא אין באותו הזמן!

משהו כמו הבנדנה של אדם, מחנה ירדנה/עפרה וטורנירים של גוגואים.

EyeSeeYou

New member
אני מעדיף עבודת יד מסוג שונה

ואם יש מתנדבים לעזור בנוסף ללירוי, זה ישמח אותי מאוד ואני יודע שאתם רוצים אותי שמח ומאושר.

.m

New member
../images/Emo9.gif זה נכון

אבל איך אתה יודע את זה???
mai

.m

New member
../images/Emo6.gif

אתה מותק, אבל אני לא חושבת שהוא התכוון לכזאת עבודת ידיים...
mai

.m

New member
אין לי מתחרות בשום מקום!

ואם הכל יזרום חלק אז christmas-new years זה הזמן המתוכנן.
ענקי, ו-
(היי! בלי לשון!) רק תסביר לי בבקשה מה נגמר עם הדילר שלך, כי לא לגמרי הבנתי.
mai

Yaniv-DC

New member
הנה כמה דברים שלא זכרתי.

אחרי שהלכתי לישון בשש וחצי בבוקר, התעוררתי בשלוש וחצי אחה"צ. הייתה לי הודעה בסלולרי מהדילר, מהמועדון, כשאני לידו, משאיר לי בהודעה את הטלפון שלו כדי שנוכל to hang out. מזל שהוא לא אמר to chill out כי לזה יש משמעות לגמרי אחרת. בקיצור, כנראה שנתתי לו את הטלפון. מה נגמר? הוא מציע לי אקסטות וטינות חינם, אבל אתם כבר מכירים את עמדותי בנושא והמקסימום שהוא יוכל לקבל ממני זה דינר (על חשבונו, הוא העשיר...). אגב, אחרי שהתעוררתי בשלוש וחצי אחה"צ חזרתי מייד לישון בארבע וחצי ככה, והתעוררתי בעשר בלילה. חוצמזה עכשיו שמונה ועשרים בבוקר, וחזרתי מהמכון כושר. משפט אחד, 8 מילים שאחת מהן היא שיבוש של 2, וכמה שגיאות יש שם... נו, שוין. מקלחת ולמשרד.

למעלה