העלימו לי חלק מהעבודה לשנקר!!!

havat

New member
העלימו לי חלק מהעבודה לשנקר!!!

אני ממש בשוק. באתי היום לקחת חזרה את העבודות לעיצוב תעשייתי וגיליתי שנעלם לי חלק מעבודת הבטריות- זה היה מארז של משחק הרכבה , שהורכב מ-3 קופסאות עגולות של cd שביחד יצרו צורת סוללה גדולה. בקופסה אחת היו סוללות, בקופסה שמעליה כדוריות מתכת (ליצירת פינות וזויות) ובקופסה העליונה היו מגנטים, כמה עשרות, שנעלמו כולם!!! מעבר לזה שהמגנטים היו די יקרים, אין לי מושג אם מי שבדק את התיקים ראה את זה לפני הגניבה או אחריה. אם הוא ראה את זה אחרי אז כל הרעיון של העבודה הלך פייפן! כמובן שכרגע אין עם מי לדבר ואני צריכה לחכות עד סוף החופש, אבל אני ממש מתפוצצת מכעס. אוף.

jimibar

New member
תמיד תמיד צריך להזהר כי יש גנבים וג

ם יש כאלה שלא שמים לב לדברים ושוברים ויש כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מעצמם ועבודתם והם שוברים וגונבים אז צריך להזהר המון ! לרשום שם על כל דבר בפאנטיות ולקחת את העבודות מיד בזמן כמו שעון...וכולי... צריך לדאוג לעצמך ולעבודות די בפאנטיות...ברוכה הבאה למועדון...

havat

New member
לא ממש יכולתי להשגיח על זה...

זה היה מיום חמישי עד היום בבוקר בלי שום השגחה. מעצבן נורא, כל הזמן חששתי שיקרה משהו לתיק שהשקעתי בו כ"כ הרבה ולא היתה לי שום דרך למנוע את זה...

jimibar

New member
מכיר את ההרגשה...אם זה מנחם..

אני עשיתי חלק מהעבודות מחדש כי לא צילמתי אותם...אני מקווה שצילמת.. בכל מקרה תמשיכי לחפש..

ironman

New member
רגע , אפשר כבר לקחת את העבודות?

ז"א - אפשר לבוא לקחת ? יש למישהו מושג באיזה שעה?

havat

New member
אוי... כנראה שפספסת

זה היה היום מתשע עד אחת...

אני ממליצה../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

אני ממליצה לך לגשת ביום א' לראש המוח' לעיצוב תעשייתי ולדבר איתו על כך. כמו כן, אם יש לך צילום של הנ"ל,זה מצויין,תביאי איתך . אין צורך לקבוע מראש וכאלה,אלא פשוט גשי לשם ולא בצעקות,תסבירי מה קרה. צעקות גורמות לצעקות חזרה ואף אחד,את יודעת,לא רוצה לידו אנשים גסי רוח. אז בדרכים טובות ונעימות,השיגי את מבוקשך. בהצלחה, יפעת שגב, מנהלת הפורום

ironman

New member
למישהו יש מושג מתי אפשר לקחת את

העבודות ? אני לא תופס אותם בטלפון ..... והבנתי שכבר אפשר לקחת ...

havat

New member
התאריך היחיד היה אתמול...

ותאמין לי שגם אני ניסיתי להשיג אותם בטלפון. אבל שתי סטודנטיות שהיו שם אמרו שאין עם מי לדבר עד אחרי החג- כנראה זה יהיה רק ביום שני. באמת נחמד שכולם בחופש בזמן קריטי כזה.

ironman

New member
רגע - זה משנה משהו ?

זה לא יכול להשפיע על הקבלה עם הגעתי לקחת אות העבודות או לא - נכון ?

ironman

New member
ועוד כמה שאלות לגבי שנקר ...

אם כבר מדברים האם זה נכון שחובה על כל תלמיד בשנקר לרכוש מחשב מאק? האם זה נכון ששעות הלימודים מגיעות ל 10 שעות מא-ה ? האם זה נכון שכאשר מאחרים פעם אחת לשיעור את מורחקים לצמיתות מהקורס ?

k9pre

New member
עבודה שנשברה

גם לי זה קרה עם הרדיו טרנזיסטור למזלי הוספתי תמונה אבל אני מקווה שזה לא נעשה לפני ההתרשמות של הבוחנחם

ironman

New member
על העבודה שלי הם שמרו ממש טוב

הייתי בשוק שהגעתי לשם והעץ בטריות שלי עמד בשלמות ... ח"ח לשנקר :)

למעלה