העלמות המעביד...

העלמות המעביד...

אז ככה...לפני כחודש הייתי בראיון עבודה במהלך הראיון המראיין (שהוא גם מנהל המקום) התרשם ממני לטובה ואמר לי שלא תהיה עבודה שאמשיך לעבוד בחנות ביולי. כבר באותו הערב הוא הודיע לי שהתקבלתי. קצת רקע כדי שתבינו...מדובר היה בעבודה בדוכן לכבוד שובע הספר שנועד להתקיים במשך חודש מחוץ לחנות. אני הבנתי שאני עובדת בחנות וממשיכה אחרי כן לחנות. לא נאמר לי דבר על עבודה זמנית לתקופה של חודש. החודש הזה עבר ולקראת סופו א' (נקרא למעביד כך) אמר לי שהוא צריך לדבר איתי לגבי ההמשך. דבר זה נזרק לאוויר כשבוע לפני סיום העבודה בדוכן. משם העלתי אני את עניין השיחה מספר פעמים משום ששום יוזמה לא באה מצידי וכל פעם הוא נקב במועד אחר שבו נשוחח. בפעם הארחונה שהעלתי את הנושא הוא אמר שדברים עוד לא נסגרו, שיש עובד לשעבר שרוצה לחזור לחנות ולכן הוא עוד לא יודע. כששאלתי אם העובד ההוא יגיע ואני לא אמשיך נענתי בחיוב. אממה, היה ברור לי לחלוטין שהוא מרח אותי מפני ששבועיים קודם לכן הוא תלה שלט של "דרושים" עובדים כך שהוא זקוק לעובדים. השיחה נגמרה בכך שהוא אמור להתקשר אליי ביום המחרת ולהודיע לי אם כן או לא. מילים לחוד, ומעשים לחוד. לא שמעתי ממנו מאז מילה. כשהוא היה צריך אותי הוא ידע היטב היכן למצוא אותי עכשיו, כשזה לא מתאים לו הוא יודע טוב מאוד להעלם. מה אני רוצה בעצם? אני אשמח אם תוכלו להגיד לי כיצד אני מגיעה אל הממונה עליו כדי שאוכל להגיש תלונה על התנהגותו הבזויה. אם יש איזה שהוא טלפון שאפשר להתקשר אליו כדי לברר או משהו אחר אני אשמח. מדובר בחנות בשם "צומת ספרים" (המשך בהודעה הבאה)

המשך...אז אתם בטח שואלים את עצמכם

"מה הקטע שלה" הרי המעביד לא מעוניין להעסיק ואתי בהמשך אז מה הביג דיל? אז אני אגיד לכם. בכל החודש הזה, תמיד הגעתי בזמן. כשנתבקשתי לעבוד מעבר לזמן סיום המשמרת נענתי ברצון. כאשר קרה שמי שאמור היה להגיע, לא הגיע כדי לפתוח את הדוכן והתקשרו אליי הגעתי מיד. הראתי זמינות בכל זמן ובכל מצב כדי שיבינו שאני רצינית ומעוניינת בהמשך העבודה. הסכמתי לדחות תוכניות, כדי להמשיך בעבודה זאת אומרת שכשהיו זקוקים שאעבוד באזור אחר אך גם בנושא הספרים, הזזתי תוכניות כדי שזה יוכל להתקיים. אני מרגישה שמשכו אותי באף משום שגם אם הייתי מסכימה לעבוד רק חודש (וכתוב בקורות חיי שנשלחו לפני כן לחנות שאני מחפשת עבודה לטווח ארוך) אזי הייתי מחפשת לעצמי בנתיים עבודה אחרת. מה שקרה זה שנשארתי קירחת מכאן ומכאן. נשארתי עכשיו בלי עבודה וגם אין לי עבודה אחרת שאני יכולה להמשיך אליה. באם השיחה הייתה מתנהלת דברים עשויים היו להראות אחרת. מה שהכי מפריע לי בשורה התחתונה זה כל היחס הנורא הזה שעד עכשיו אני מחכה לטלפון (שברור לי שלא יתקיים והתשובה השלילית כבר ידועה) משום שהוא אמר משהו ולא עמד במילה וזו לא הפעם הראשונה (השיחה, ששבוע קודם הובטחה להתקיים ואני דיי בטוחה שברגע אחד הוא שלף איזה משהו לא קשור)

כמה טעויות...שלא תהיה עבודה=שלא

תהיה בעיה. שאני עובדת בחנות וממשיכה לחנות = עובדת בדוכן וממשיכה לחנות. ותסלחו לי על שאר הטעויות הקטנות יותר אני נמצאת בסערת רגשות...

זו הייתה אמורה להיות עבודה

מסודרת עם חברה אמינה ולא איזה מקום אפר ממש לא מדובר ברשת של 50 חנויות בכל הארץ והיא מצטיירת כמאוד רצינית. זה שיש עובדים שהם מאוד לא בסדר גורע מאוד מהרשת.

למעלה