העלתי דברים חדשיים שסיימתי לסרוג

העלתי דברים חדשיים שסיימתי לסרוג

והם בבלוג שלי כי אני עצלנית להעלות הכל פעמיים........ אז אם בא לכן בקרו ואני מבקשת ביקורת בונה
כפל לשון.........איזו יופי.........

דניאל 116

New member
שלום ספי

טיילתי בבלוג שלך והסריגים מקסימים, אוהבת גם את שליובי הצבעים, וגולת הכותרת התיק כמובן, אבל מה לעשות יש לי חולשה לבגדי תינוקות ומאד מצאו חן בעיני האפודות במסרגה אחת הצהובה וזו עם הגוונים הכחולים... אז אפשר הוראות לדוגמת הקרושה בבקשה.

הרבה תודה - הדוגמא היא כזו.......

עמוד לדלג על עין עמוד, עמוד, ועמוד חזרה לעין שלא נסרגה זה נקרא הצלבה.........אם לא הסברתי טוב אז תכתבי אנסה להתעלות על עצמי

iris3111

New member
חתולה מה קורה? סיימת כבר את החולצה

התחלתי עוד אחת בצבעים של ג'נס מתחלף רק שלמטה לא אעשה רשת אחפש משהו בסיומות ששמנו בפורום. מקווה לימצוא מצלמה נורמלית כדי לצלם.

איריס אהלן, לא תאמיני אני סיימתי

(מקווה) צד 1 שבו יש 16 שורות (משולש גדול..) והיום התחלתי צד 2 ואח"כ לפנים יהיה ארוך ורחב (לבחורה מלאה...) אני מעלה משולש 1...

היי שולינקה, המשולש נמדד כל סיבוב

ואני מקווה שלא אצטרך לעשות עוד (אולי אוסיף קשתות ב- 2 זיוויות...) המצלמה אולי גם מגדילה....

iris3111

New member
חתולה כל הכבוד לך המשיכי כך, חשוב

לימדוד ואם בכל זאת ניראה לך שצריך תוספות תמיש אפשרי מיסביב להסיף מניפות. שימי לב את לא חייבת לעשות רשת למטה יש כל מיני תוספות - סיומות יפות שאפשר להוסיף. אפשרי גם להוסיף חרוזים. אפשרי לעשות למטה פרחים ולהפוך אותם לריבועים, ועוד רעיונות. אבל בנתיים נהנתי ליראות את התוצאות.

איריס תודה. אחרי שאסיים את הגופיה

אני אצא לסדנת יוגה חהחהחהח... שלחתי לך מס' דוגמאות תיראי בבקשה אם אני בכיוון. תודה עבור הכל.

../images/Emo140.gifספי מאוד התרשמתי מעבודותיך,

האפודות לתינוקות מקסימות ביותר.,גם הצעיף,העטלף,הכובעים,בקיצור...מה לא???

למעלה