העם טיפש והעם ישלם

דנדוש20

New member
העם טיפש והעם ישלם

אני לא מצליחה להבין איך במשך שבועות אתם טוענים שאתם לא סובלים את שפרה וצבר, אך ברגע האמת משנים את דעתכם ומשאירים אותם בתוכנית! אז ונסה עשתה טעויות. קורה. מה עדיף? צנון כמו צבר? דוחה (מצטערת מנהלים. אין לי מילה אחרת) כמו שפרה? צבוע כמו ליאון? חולת רוח כמו רנין? מאכזב מאוד. עכשיו שפרה, ליאון וצבר ימשיכו לסרוג כל היום, לדבר על שטויות ולהתבודד מכולם. עד הסוף! גם יוסי ועינב אכזבו אותי. שבוע אחרי שבוע ונסה היחידה שתמכה בהם והם תקעו לה סכין בגב, ולמה? כדי ש"המקובלים" יתייחסו אליהם? דוחה. הרי ברור שהם ידקרו אותם בגב שלא יצטרכו אותם. פורום האח הגדול - אכזבתם אותי.

דינה128

New member
זהו שהפורום, עם כל הכבוד ויש כבוד, הוא לא העם

בעם יש אנשים כמו אמא שלי שעד היום לא ידעה לסמס וביקשה שאלמד אותה כדי שתסמס גם לצבר וגם לשפרה. בעם יש אנשים שלא נכנסים לפורום בתפוז או לפורום בקשת בעם יש אנשים שאוהבים לראות שיחות נעימות, שיחות תרבות. בעם יש אנשים שמבינים שבמשחק כמו במשחק לפעמים מרכלים על ..(כמו שקורה גם לכל אחד מהדיירים האחרים בבית). אני שמחה להיות חלק מהעם ואכן שילמתי כדי שהם יזכו ואני שמחה שהפעם , הכסף שלי הלך לפחות למטרה טובה. אגב, ונסה תמכה בהם? רק מאז שאשר הודח והיא הבינה איפה מרוחה החמאה על הלחם. שכחת את הצעקות שלה על יוסי ועל עינב ? שכחת שהיתה מעמידה אותם כל שבוע להדחה?

דנדוש20

New member
אוףף

אני ממש עצבנית. ונסוש

../images/Emo60.gifאבל כל הפורום זה לכ כל המדינה...

הפורום לא מייצג את מה שכל המדינה חושבת! גם אני הייתי מעדיפה ששפרה תלך מאשר ונסה

למעלה