העם צועד קדימה. אבל לאן, אתם שואלים

העם צועד קדימה. אבל לאן, אתם שואלים

העם הזה לא טיפש.. אנחנו לא מוכנים לקבל ססמאות נבובות. העם הזה דורש תוצאות. ולא מוכן להתפשר על מפלגות חלשות אופי. אתם מוזמנים לקרוא את המאמר הבא -

אנחנו עדיין שואלים לאן? ואתה עדיין

לא משיב.

misipipi

New member
אם היית מוסיפים קצת עורבים שחורים

מרחפים מלמעלה ונחשים מסביב, יכל להיות נחמד יותר

ברור שלא קיבלתי.

אין שם אפילו מילה אחת, לא על כלכלה ולא על חברה, ולא בכדי אתם בקדימה נמנעים מלעסוק בזה, כי אתם רוצים להסיט את נושא הבחירות מהבעיה המרכזית של המדינה, שהיא העוני והמצב החברתי-כלכלי, אבל זה לא יעזור לכם כותב, ואתה יודע למה זה לא יעזור לכם? כי העם הזה לא טיפשים כמו שאתם חושבים אותו, הוא הרבה יותר חכם ממה שאתם חושבים, ובסופו של דבר, עם קצת עזרה, הוא יבין שבגדי המלך החדשים ששמתם על עצמכם ויכולים לראות אותם רק אנשים חכמים, הם בעצם אוויר ואתם לגמרי עירומים כמו ביום היוולדכם.

ואתה חושב שזאת הבעיה המרכזית?

זאת ללא ספק בעיה קשה.. אבל יותר מרכזית מטרור?! לא יודע.. וניגש למה שהכי מפליא ומעניין אותי - אני נותן לך הוכחות, חד משמעיות, לגבי הפעילות של חברי קדימה! אולי סופסוף, תן לי גם אתה הוכחות שיתמכו במה שאתה אומר? :) אל תזרוק ססמאות נבובות - תן לראות עובדות. כולנו נשמח לקרוא.. :)

זו הבעיה הכי מרכזית ודחופה שיש.

חשוב להגן על המדינה מטרור, כמו גם מאיומים אחרים שמאיימים עליה, אבל בכדי שיהיה לזה גם ערך, צריך לדאוג קודם שיהיה על מי על להגן, כלומר שיהיה עם, כי אם אתה מתכוון להגן על מדינה שבתוכה העם גווע מרעב ונזרק לרחובות, על מדינה בדיוק אתה מהגן? ועל איזו מדינה אתה מוכן להיהרג בקרב? על מדינה של העשירים, בעלי ההון והמיוחסים? על כזו מדינה שווה להגן בכלל? מילא היית אומר לי שאתה מוכן להגן על כלל העם, או אז היתה לך גם סיבה ולגיטימציה, אבל כשאתה אומר לי שאתה מתכוון להגן על מדינה שעוד מעט לא יישאר לה עם, ויישארו רק העשירים, בעלי ההון והמיוחסים בתוכה, אם לא הייתי כבר משוחרר מהצבא לאחר שירות צבאי קרבי מלא, בכלל לא הייתי מתגייס כדי להגן על כזאת מדינה. כי מה הטעם להגן על מדינה שאין לה עם?
על כן יש קודם לדאוג לכך שהעם שלנו לא ימות מרעב ברחובות, לא ימצא את עצמו ברחובות, בעיקר בימים קרים וגשומים כאלה, אך לא רק בהם, שכל אזרח שעובד למחייתו ישתכר שכר הגון שיאפשר לו לסיים את החודש בכבוד, ובעיקר שכל אזרח במדינה יידע שגם אם אינו נמנה עם עשירי המדינה, המיוחסים או בעלי ההון, המדינה שלו תדאג לו ותספק לפחות את המינימום הדרוש למחייתו בכבוד, כולל טיפול רפואי, תרופות ואפשרות לצרוך מזון ושתייה, וכמובן קורת גג. מפלגה ועוד מפלגה ששואפת להפוך למפלגת שלטון, שלא תדאג לכל אלה, אין לה בכלל זכות קיום, ואני כבר לא מדבר על יותר מזה...

מצטער.. לא ענית לבקשה שלי :)

ביקשתי שתביא עובדות שמוכיחות שמפלגת העבודה פןעלת או פעלה בתחומים אלה משהו מוחלט ועובדתי על בסיס של מאמר מנומק ועניני. אני ממתין..... תודה :)

לא פעלה, וזו אחת הסיבות העיקריות

אם לא העיקרית שבהן, שבגינה ביקשנו להיפטר מפרס ולשלוח אותו אליכם. מפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ, אינה מתכוונת לשבת יותר בבאפס מעשה, כפי שישב פרס, ולשתוק לכם על הגזירות החברתיות ועל הפגיעה האנושה שלכם בשכבות החלשות, בעניים ובחלשים שבחברה הישראלית. והחל מיום רביעי, הבוקר לאחר הפריימריז במפלגת העבודה המחודשת, לאחר שהכוורת שלנו תיבחר, עומד להתחיל הקרב האמיתי, הקרב הגדול שיוביל לנצחונה של מפלגת העבודה המחודשת על הבועה הוירטואלית, הדיקטטורית והמסוכנת הזאת שלכם, וזה גם יהיה ניצחונו של העם על בעלי ההון והמיוחסים שנהגו בו עד עכשיו בצורה הגרועה ביותר ואפילו לא ספרו אותו ממטר. כל זה עומד להשתנות כותב ידידי לאחר המהפך החברתי שאין אף אדם בישראל שיוכל לעצור אותו, כי המהפך מתחיל מלמטה, מהשכבות החלשות, והשכבות החלשות ידידי, הם הרוב בישראל.

אם ביקשתם "להיפטר" משמעון פרס,

למה עמיר פרץ ביקש שוב ושוב והתחנן שוב ושוב משמעון פרס, בהתחלה לפני שהוא עבר לקדימה לערזתו וסיועו ואחר כך לחזרתו למפלגת העבודה? למה עד היום מתפלל עמיר פרץ כי שמעון פרס יחזור? האם זה יכול להיות, כי הוא מודע טוב מאוד לערך האלקטורלי ששמעון פרס מהווה?
דרך אגב, אין שום דבר "חדש" במפלגת העבודה. אותם סכינאים, אותם אשליות, רק עם עמיר פרץ בראש כשוועדי העובדים הכי מושחתים והכי חזקים בארץ מאחוריו ומאחורי המפלגה הזו. אותה גברת, בקושי בשינוי האדרת.

ElvisAlive

New member
רגע רגע רגע

נגיד ובמקרה, בניגוד לכל הסיכויים, איכשהו קדימה תקח בבחירות, אתה יכול להבטיח שהעבודה לא תשב עם קדימה?

למעלה