G-A-Y (ע"ע בית המקדש)
הרשו לי לספר לכם על בית המקדש שלי: קוראים לי ג´י איי וואי, והוא ממוקם בפינת הרחובות צ´יירינג קרוס ואוקספורד, בלונדון. המועדון עצמו נקרא "אסטוריה", והוא הופך למקדש הגייז בעיקר בסופי שבוע. המועדון הזה חרט על דגלו את המילה "פופ" והוא מתקיף את הנושא מכל צדדיו. ימי שישי הם הימים האהובים עלי, הקרויים Camp Attack ומוקדשים בעיקר למפיקים האגדתיים סטוק-אייטקן-ווטרמן: סוניה, סיניטה, ריק אסטלי, ג´ייסון דונובן, ואפילו לוני גורדון, מנדי סמית´ ו...כן, קיילי. בכל גירסה שאתם רק רוצים. מתקפת הנוסטלגיה על הימים שהייתי נוסע במיוחד לתל אביב כדי לקנות את המקסי סינגלים ב"דיסקו טון", היא מדהימה, ולא מעט אני מוצא את עצמי בצמרמורות של התרגשות. ימי שבת מוקדשים לפופ חדש יותר, סטייל "סטפס" ו"איי 1", כאשר זה משולב עם הופעה מדי שבוע. כך קרה שפעמיים כבר ראיתי שם את קיילי... יש לציין שלמרות היותו מועדון גייז, ה-GAY נחשב למועדון יוקרתי וחשוב, ואמני הפופ לא פוסחים עליו במסעי קידום מכירות. מסקנות: GEL, אני לא יודע באיזה יום הלכת, אבל יש צורך לבדוק את העניין לעומקו ולהבין היכן בדיוק היה הקצר בינך לבין המקום. כמעריץ של מדונה לא מתאים לך לא לאהוב את המקום והייתי רוצה לדון בנקודה זו בהזדמנות הקרובה, לפני הנסיעה הבאה שלך...