העם רוצה דיווח !

העם רוצה דיווח !

gel...אנחנו יודעים שחזרת מלונדון...הגיע הזמן לספר לכו-לם מה קרה, מתי קרה ולמה קרה...

GEL

New member
לונדון 2002

פעם ראשונה שאני בעיר הזאת וזאת פשוט היתה חוייה (ממומלץ לכל מי שעוד לא היה וגם למי שכבר היה
) הגעתי לשם יום חמשי ההיתי במלון מרחוב אוקספורד ( רחוב מאוד מרכזי ) יצאתי לשוטט לי הייתי במספר ברים נחמדים מאוד -שתיתי סמירנוף אייס -(אחד המשקאות הכי טעימים שיש לדעתי -למה לעזעזל אין את זה בארץ
) ויצאתי לרקוד ב-J.A.Y (נראה לי שזה השם )המוזיקה היתה די מעיקה והעייפות גברה והלכתי לישון היום השני הוקדש לקניות ,אח ,איזה חניות של דיסקים ענקיות אפשר ללכת בהם לאיבוד,ואני איבדתי שליטה וקניתי מכל הבא ליד מהסינגל האחרון של ברטני ספירס (אם מיקסים משובחים ! )ועד שיר ישן של דפש מוד (שמוכר לדור של עופר נחשון)IN YOUR ROOM . ברדיו וגם בבארים מרבים לשמוע את דסטני צילד,אנריקו איגליסיס,יקירת הפורום קילי מיונג ואת היקרה שלי מדונה ( שבוף הטיול מצאתי את עצמי אם לפחות 10 סינגלים שלה ועוד 2 די וי די (היה במבצע
) . מזג האוויר היה נפלא היה רק ערב אחד קצת גשם ,הברטים על אף התדמית ,חמים סבלניים ואדיבים ועל זה מגיע להם
ממני. היום שאחרי הוקדש לקצת תרבות ( מאדם טוסו ) ולאוויר צח ( ההיד פארק ) ביום ה-4 הגעתי לנוטינג היל שמה יש חניות יד שניה אם דברים ישנים וטובים ( דברים נדירים של אייס אוף בייס ,תקליטי 7" של מדונה ,דיסקים ותקלטי פרומו וכו ) קהילת הגייז שם נראית לי די מנותקת מהבחינה הזאת שהעיר גדולה ומקומות הבילוי שם די מרוחקים אחד מהשני אבל מצד שני נורא חמה (תרתי משמע )לי אנשים לבנים שקרן שמש לא נגעה בהם מלא עושים את זה אבל מצד שני יש שם הרבה תיירים ( כן כן גם מספרד )ובחורים שחורים כהים וסקסים -אז יש מכל דבר לכולם ( אני למי שדואג לא עשיתי וגם לא חשבתי לעשות כלום-נישואים אתם יודעים איך זה )

זה נורא מטריד אותי...

שאנשים נוסעים ללונדון ובכלל לאנגליה ולא נהנים מהמוסיקה המעולה שיש שם. כשהייתי שם ציפיתי למוסיקה טובה... הרי הם הביאו לנו את פינק פלויד המעולים. אז למה הכל שם כזה פופי ?

כי יש להם טעם טוב וכנראה שהם מספיק

בטוחים בעצמם ובטעמם במוזיקה כדי להבין שלא צריך להיות כל היום פלצנים ולהאזין רק ללהקות/זמרים שנחשבים "איכותיים" אך מדכאים מוות (קרי: ניק קייב ושאר חביבי גל"צ-קוטנר-דובי לנץ) ושפופ זו לא מילה גסה, אלא אומנות בפני עצמה. ואגב, GEL המועדון כנראה היה G.A.Y הוא מועדון די מפורסם בבריטניה.

GEL

New member
אני חולה על פופ וגאה בזה!!!

אבל המוזיקה במועדון G.A.Y היתה פשוט מונוטונית ומעיקה-זאת היתה הכוונה שלי,משאר מוזיקת הפופ הנפלאה נהנתי ואפילו מאוד!!!!פופ מבחינתי היא לא מילה גסה אלא מילה קדושה!!! בשבת בערב עברתי דרך ה-GAY והתלבטתי אם לתת למקום צאנס נוסף אבל שראיתי את התור הענק נדהמתי :א) מהאורך שלו ב)מהעובדה שהפ פשוט עומדים ב-2 טורים ומחכים לתורם להיכנס!!!! ממש מדהים איך אין להם את הטבע הפראי הזה של לדחוף ולנסות להיכנס בכוח!!!! לא היה לי כוח לחכות וויתרתי..................אבל הפיצוי בדרך-יום שישי למי שלא מעודכן ה-די גיי ויקטור קלדרון בתל אביב!!! וזאת צריכה להיות חוויה
בלתי נשכחת (וסליחה על הפרומו לא יכולתי להתאפק )

זה די באשמת הבעלים של המועדון שהוא

בנאדם מגאלומן, נרקסיסט ומתלהב לחלוטין שפתח בשנה שעברה חזית מול קיילי והשמיץ אותה (אחרי שהיא לא יכלה להופיע במועדון בשל התחייבויות קודמות)ולבסוף נאלץ להתנצל ולהתחנף אליה.

KM-AIR

New member
G-A-Y (ע"ע בית המקדש)

הרשו לי לספר לכם על בית המקדש שלי: קוראים לי ג´י איי וואי, והוא ממוקם בפינת הרחובות צ´יירינג קרוס ואוקספורד, בלונדון. המועדון עצמו נקרא "אסטוריה", והוא הופך למקדש הגייז בעיקר בסופי שבוע. המועדון הזה חרט על דגלו את המילה "פופ" והוא מתקיף את הנושא מכל צדדיו. ימי שישי הם הימים האהובים עלי, הקרויים Camp Attack ומוקדשים בעיקר למפיקים האגדתיים סטוק-אייטקן-ווטרמן: סוניה, סיניטה, ריק אסטלי, ג´ייסון דונובן, ואפילו לוני גורדון, מנדי סמית´ ו...כן, קיילי. בכל גירסה שאתם רק רוצים. מתקפת הנוסטלגיה על הימים שהייתי נוסע במיוחד לתל אביב כדי לקנות את המקסי סינגלים ב"דיסקו טון", היא מדהימה, ולא מעט אני מוצא את עצמי בצמרמורות של התרגשות. ימי שבת מוקדשים לפופ חדש יותר, סטייל "סטפס" ו"איי 1", כאשר זה משולב עם הופעה מדי שבוע. כך קרה שפעמיים כבר ראיתי שם את קיילי... יש לציין שלמרות היותו מועדון גייז, ה-GAY נחשב למועדון יוקרתי וחשוב, ואמני הפופ לא פוסחים עליו במסעי קידום מכירות. מסקנות: GEL, אני לא יודע באיזה יום הלכת, אבל יש צורך לבדוק את העניין לעומקו ולהבין היכן בדיוק היה הקצר בינך לבין המקום. כמעריץ של מדונה לא מתאים לך לא לאהוב את המקום והייתי רוצה לדון בנקודה זו בהזדמנות הקרובה, לפני הנסיעה הבאה שלך...

למעלה