העם רוצה מפגש פורום! מוכנה לעזור באירגונים, ניג'וסים וכל מה שצריך!
B betti10 New member 3/1/07 #2 חחחחחחחחחחח ענבל... הרגת אותי... זה לא אמור להיות בפומבי..חחחחח שירן מטפלת בזה...ניתן לה עוד יום יומיים ואם לא יקרה משהו... נעשה עליה עמבוש..
חחחחחחחחחחח ענבל... הרגת אותי... זה לא אמור להיות בפומבי..חחחחח שירן מטפלת בזה...ניתן לה עוד יום יומיים ואם לא יקרה משהו... נעשה עליה עמבוש..
E ea53 New member 4/1/07 #3 אני יגיד לכם מה העם רוצה!!!!! העם רוצה MP3שים של ההופעה של עידן רייכל, כי צריך משהו מרענן באיי-פוד! למה לעזעזאל הוא לא מוציא דיסק של הופעה חיה (שמ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
אני יגיד לכם מה העם רוצה!!!!! העם רוצה MP3שים של ההופעה של עידן רייכל, כי צריך משהו מרענן באיי-פוד! למה לעזעזאל הוא לא מוציא דיסק של הופעה חיה (שמ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
W willo1 New member 10/1/07 #6 ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif חברים, זה בטיפול, עשיתי כל מה שאני יכולה מבחינתי ועכשיו זה כבר לא תלוי בי, אבל רק שתדעו שזה מתקדם
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif חברים, זה בטיפול, עשיתי כל מה שאני יכולה מבחינתי ועכשיו זה כבר לא תלוי בי, אבל רק שתדעו שזה מתקדם