העם רצה שרון - ויש לזה מחיר

העם רצה שרון - ויש לזה מחיר

העם רצה שרון - ויש לזה מחיר בבחירות האחרונות הובאו בפני העם שתי אפשרויות. מנהיג מפלגת העבודה עמרם מצנע הציע לצאת מרצועת עזה ולפרק את כל ההתנחלויות שתקועות שם כמו עצם בגרון. לצאת מיד, עכשיו, בלי עיכובים ובלי דיחויים. לעומתו, ראש הממשלה שרון מציע להישאר ברצועת עזה ולהשאיר את כל ההתנחלויות, גם את נצרים, גם את כפר דרום, גם את הכל - וחיילי צה"ל יצטרכו לשמור עליהן גם השנה וגם בשנה הבאה וגם לנצח. העם החליט. העם רצה שרון. החלטה דמוקרטית חד משמעית. ויש לזה מחיר. הלילה ארבעה חיילים שלמו בחייהם על זה שהעם רצה את שרון, החזיר להגה השלטון איש של התנחלויות שמתעקש להמשיך לשלוט ברצועת עזה ולקיים שם התנחלויות. ואני מאד חושש שהארבעה האלה לא היו האחרונים. עמרם מצנע חייב להישאר באופוזיציה, ולהשמיע את עמדתו יום יום ושעה ושעה באוזני העם. אולי בפעם הבאה ההורים שיש להם בנים ברצועה, וההורים שיש להם בנים בני 17 ובני 16, יצביעו קצת אחרת. ויש לי הרגשה שתהיה הזדמנות לשנות את ההחלטה, הרבה לפני שיעברו ארבע שנים מיום הבחירות.

תפוZית

New member
אתה צודק. עדיף לוותר על המדינה שלנו

על המדינה היחידה שלנו. אם נתת את השטחים למה שלא תיתן גם את רמת הגולן? היא הרי לא שלנו. ולמה שלא תיתן גם את מזרח ירושלים? הרי ירושלים היא עיר בינלאומית. ולמה לא לתת נגיד גם את הדרום? או המרכז? או את כל המדינה? בעצמך אמרת - העם רצה שרון. העם רצה שנישאר עם מדינה!!! להזכירך, גם כשהעבודה היו בשלטון חיילים מתו. מדוע השמאל לא פירק את ההתנחלויות?! קל להגיד שצריך להפסיק את הכיבוש. את השלטון ברצועת עזה. וקל גם לעשות את זה. אתה יודע מה קשה? לשמור על המדינה שלנו. לשמור על הקיים. להתמודד עם המצב. לא ללכת לחפש פתרונות קלים אלא לקום והגיד: "זאת המדינה שלנו! כל פיסת אדמה היא שלנו! ואנחנו נגן עליה". אם אתה חושב שמצנע יעשה את השינוי ויביא לכולנו נחת - אתה טועה. ואני מקווה שלעולם לא תיהיה לנו ההזדמנות להיווכח בזה.

למעלה