העמלות הנמוכות ביותר דו"ח עדכני

raazz

New member
העמלות הנמוכות ביותר דו"ח עדכני

חברים יקרים אני עדיין עובד קשה לארגן את הקבוצה אז הנה הנתונים הראשוניים שליקטתי בית ההשקעות מקיים ישיבה מחר[ראשון בבוקר] ואמור לתת נתונים נוספים ואז נדע [אני מעריך כבר בצהרים אי"ה] אם יש לנו דיל בדרך לסגירה עם בית ההשקעות במידה ולא נוכל להצטרף לקבוצה אחרת שסיימה משא ומתן אך בתוצאות פחות טובות ממה שאני מנסה להשיג עבורנו כך שבכל מקרה אנחנו נרוויח חסכון עצום בעמלות אך אבקש בכל לשון של בקשה מי שלללללא רציני פשוט שלא יכתוב אלי אין לי כח כבר הגיעו למעלה מ90 פניות וכל אחד יש לו שאלות של בוקר טוב וזה לא פשוט לענות לכל אחד בנפרד יומיים שאיני ישן אז הנהכמה פרטים ראשונים קניה מכירה 0.7 שזה מעולה ואין חיה כזו בשום מקום בארץ אופציה 3 שח פקמ בחשבון 4 וחצי יומי מערכת אורדרנט פלטינום ויש להם עוד מספר מסלולים מענינים כמו חסכון דולרי וניהולי תיקים ומה לא שאר הפרטים ביום א ה-י עבר עלי יום מתיש וארוך לכן אקצר קניה מכירה 0.7 שזה מעולה אופציה 3 שח פקמ בחשבון 4 וחצי יומי מערכת אורדרנט פלטינום מסחר בחו"ל בתנאים מועדפים עמלות יותר זולות + 2 מערכות מסחר און ליין לבחירה ויש להם עוד מספר מסלולים מענינים כמו חסכון דולרי וניהולי תיקים ומה לא שאר הפרטים ביום א מי שירתה להצטרף לקבוצה מוזמן להשאיר פרטים בתיבת המסרים תודה רז

raazz

New member
סליחה - תיקון טעות

עמלות זולות קניה - מכירה 0.07 פק"מ נושא ריבית 4.5ליתרה בחשבון המשך פרטים לגבי הקבוצה המתגבשת מחר ניתן לשלוח אימייל או מסר בי רז

MAZOR11

New member
מצטרף רציני.

רז שלום שמי אביעד ואני רו"ח - מתעסק כתחביב בשוק ההון ברצף ובאופציות המעוף. אודה לך אם תצרף אותי לעניין. כתובת הדואר האלקטרוני שלי היא : [email protected] תודה מראש ויום נעים

למעלה