העמסה או לא?

shalhevet2

New member
העמסה או לא?

נועם היא תינוקת די נמרצת ופעילה בת חודשיים. היא ישנה מעט מאוד במשך היום ולילה כמעט רצוף. גם האמא שלה (אני?????) די נמרצת ולכן קשה לי מאוד לשבת איתה בבית כל היום. בימי ראשון אנחנו נפגשות עם אמהות אחרות ובימי חמישי התעמלות בבריכה. רציתי להוסיף לה עיסוי תינוקות ובביבי שיאצו או יוגה בימים אחרים. זה כבר יותר מידי לדעתכם? אני רוצה גם להספיק איתה כמה שיותר כי בגיל 5 חודשים אני חוזרת לעבודה מאוד אינטנסיבית..

לשלהבת שלום

אם את והיא נהנות מן הפעילות הזו אין שום בעיה רק שימי לב והיי קשובה אם יום אחד לא בא לה ואז תוכלי את להנות מצפייה בחוג ולימוד מהתבוננות וביתך תנמנם או תאכל או תנוח. לא דיברנו כאן על זמני נסיעה אז שימי לב שהטרטרות רבה בדרכים יכולה להפריע לתינוקות . אם מדובר על שעת פעילות וחברה ( הפעילות החברתית חשובה לאמא לא פחות מאשר לתינוק) קרוב יחסית לבית אז אני לא רואה שום בעיה . בדרך כלל אחרי פעילות של שעה חוג התינוקות נרדמים מצויין . אם ביתך לא נרדמת אולי באמת מדובר בעודף גירויים. את מודעת לכך שגם את פעילה ונמרצת אבל כדאי לשים לב לשלב בסדר היום גם זמני רגיעה ושקט שבהם מותר סתם לבהות או לנוח. בסופו של דבר כמו תמיד בחיים הכל עניין של איזון.

למעלה