הענק הרוסי תקול בנתב"ג.

Debugger

New member
הענק הרוסי תקול בנתב"ג.

742 של Transaero היה אמור להמריא אמש אך העביר את הלילה באחד הג'ולייטים ונכון להבוקר עדיין שם. משיחה עם אחד הטנאים הוסבר לי שבשל תקלה הוא עדיין בארץ. לצערי השבת כבר לא אהיה בשדה והבוקר שהייתו איך נאמר קצת הפתיעה אותי ולכן אין תמונות... עוד פרטים יתקבלו בברכה.

ארזS

New member
מה קרה לו ?

אתמול הוא הגיע באיחור של יותר מ-5 שעות [אם אני זוכר נכון]. חבל שה"כוכב" שלנו בזמן האחרון כבר עושה בעיות. בתמונה
הוא בגישה לנחיתה על מסלול 30 אתמול אחה''צ לאחר האיחור הגדול. תמונה נוספת שלי + כמה תמונות שצילם Navi8ator ראו בשירשור אחר.

ארזS

New member
לפי התוכנית האחרונה

הוא היה אמור להמריא בשעה 16:30 . מעניין אם הוא אכן המריא סוף סוף. ובכל מקרה נקווה שלחמוד הזה לא יהיו יותר תקלות.

ארזS

New member
תודה, את זה אני יודע לעשות לבד...

והאתר של רש''ת [זה לא אתר של נתב''ג אלא של רש''ת] בימים האחרונים על הפנים ויש כל הזמן תקלות.

ארזS

New member
צרה צרורה

באתר של נתב''ג ראיתי שטיסה אחרת של טראנסאירו שהיתה צריכה להגיע הערב בוטלה. מה קרה לטראנסאירו ומה קרה לחמוד שלנו ? האם שמנו עליו עין הרע?
וכאן מסתיימים שידורינו מרעננה פנינת השרון לערב שבת זאת, שהיא שבת ראש חודש מנחם-אב. שתהיה לכולם שבת שלום, שבט שקטה , ושיהיה לכולם סוף שבוע נעים וחודש טוב !

JuveFan

New member
הטיסה כנראה לא יצאה

בשעה 20:45 היום המטוס עדיין היה בחניה.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifעם ישראל חי! אם מותר למתנגדי

ההתנתקות לבזבז 2.5 מיליירד!!! דולר להעסקת צבא ומשטרה-ולא נענשים-מותר לכל יהודי יחיד סגולה להפריע כאוות נפשו! גם הוא לא יענש

Aviation Addict

New member
singera הפעם השנייה שאני מוחק לך

הודעות עם תוכן לא הולם
. להבא ללא פוליטיקה בפורום.

ארזS

New member
מה בסוף ?

שבוע טוב. האם בסוף הטיסה יצאה ? האם הגיע מטוס חלופי ? ומה עם החמוד הבעייתי ?

ny22

New member
מנהל
מסכנים הנוסעים...

אני ממש לא הייתי רוצה להיות במקומם.

ארזS

New member
ומה בסוף ? מישהו יודע ?

איפה החבר'ה מנתב''ג ? מה קורה עם המטוס הזה ?

Debugger

New member
משהו מוזר...

הבוקר פורסם בידיעות על המקרה המצער דלעיל, ובסוף הכתבה צויין כי החברה שלחה ממוסקבה 747 חלופי לאסוף את הנוסעים.. הכצעקתה? למיטב ידיעתי הענק התקול הוא היחיד בשרות טרנסארו. היתכן ויש עוד אחד שעל קיומו איננו יודעים? או ששוב מדובר בחוסר מקצועיות של הכתב? שבוע טוב לכולם.

ארזS

New member
מוזר או מעניין . . .

בינתיים נשאיר את העניין בגדר "מעניין" ואולי בכלל יתכן שטראנסאירו שלחו איזה ג'מבו חלופי שלא שייך להם [חכור למשל]. ובכל מקרה למה אף אחד מאנשי נתב''ג שמשתתפים כאן לא מספרים מה עלה בגורל המטוס ובגורל הטיסה. יש כאן שתי שאלות : 1. גורל המטוס המקולקל. 2. גורל הטיסה והנוסעים האומללים.

kennedy

New member
חדשות ה"ענק הרוסי"

יצא את נמל בן גוריון על כל 400 נוסעיו בליל שישי 1250 בלילה ישירות למוסקבה מס. טיסה UN302B

למעלה