הענק וגנו במוזיאון רמת גן

הענק וגנו במוזיאון רמת גן

שלום לדודי ולכל גולשי הפורום, בשבת הקרובה אופיע עם ההצגה 'הענק וגנו' במוזיאון רמת גן (11:00) ובשבת הבאה 5/12, באותה שעה, בתיאטרון הקרון בירושלים. אז כולם מוזמנים! קצת על ההצגה: הצגת בובות שיצרה שרונה שפירא ('איתמר מטייל על קירות'), והופיעה איתה במשך 20 שנה בכל הארץ, ועכשיו בביצוע מחודש שלי. גנו של הענק מתגלה מתוך מזוודה מסתורית, והילדים מתוך הכיסים. ביחד עם המספרת נרקם הסיפור על הענק האנוכי שלמד לפתוח את לבו ואת גנו בפני הילדים - ולקבל את האביב. אמורה לעלות כאן בפורום שיחה של דודי איתי על ההצגה. (או שמא פספסתי?
)

עינבלית

New member
ענת זה נראה מדהים!

אם הייתי בסביבה הייתי בשמחה באה לראותך!!! (גילוי נאות. לוטם מבאופן)

גליתוי

New member
היי ענת!

זה נראה מקסים בצילום ותיאטרון כזה עם הסטוריה זו נשמעת חוויה! לצערי דוקא השבוע אהיה בירושלים וכך אחמיץ אותך בשבוע הבא. מקווה לראות את ההצגה בזדמנות הקרובה. בחנוכה את מציגה? את עדיין עובדת גם עם בובות בשימוש חוזר? אשמח לשמוע על ההצגה כשתתארחי אצלנו, דודי קצת סיפר לי ואני מחכה לפגוש אותך כאן בפורום! גלית

ענתוש יקירה !!

קודם כל אני מתרגשת ומוקסמת לראות את התמונות המדהימות !! ההצגה נראית מושקעת ואיכותית, האם תופיעי בחנוכה ?? אולי נהיה באיזור המרכז וזו תהיה הזדמנות ... וגם- כבר שבועות ארוכים אני רוצה להודות לך על שיחת הטלפון המושקעת והעוזרת במיוחד שהיתה לנו אז בקשר ללימודי בובנאות. אז תודה מקרב לב, זה עזר מאוד !! (גילוי נאות, חגית_פ
)

ראיתי את ההצגה עם שרונה המדהימה והכשרונית

אני מאחלת לך הצלחה רבה ....מכיוון ששרונה בחרה בך, עלייך להופיע עם ראש מורם וחיוך רחב...
לצערי לא אוכל להגיע בשבת אך מבטיחה לבוא לצפות ולומר לך מי אני ומה שמי
שבת שלום דבי

ayaly2

New member
מקסים ותפאורה מרהיבה../images/Emo13.gif

היי ענת יש מצב להצגה לא בשבת?אני מאיזור השרון אשמח לדעת אם את מגיעה לאיזור או במרכז רק לא בשבת שיהייה לך בהצלחה

תודה לכולן

ענבל וחגית, תיארתי לי שזה אתן... איזה כיף שיש פה אנשים ממעגלים אחרים בחיים. ענבל, הינשופים שלך מקסימים. ראיתי אחד אצל מישהו בבית, לא מצליחה להיזכר איפה. איילה, אני בהחלט מופיעה גם לא בשבתות (השבוע הופעתי ברמת השרון), אבל - ההצגה בתיאטרון הקרון היא האחרונה לבינתיים כי כמו שאומרים כרסי כבר בין שיניי ואני אמורה (בעזרת השם) ללדת בסוף החודש . באביב אני אשוב בחזרה!
דבי, תודה על המחמאות
. אני מבטיחה לעדכן כאן כשאחזור להופיע.

ayaly2

New member
שתהיה לך בשעה טובה לידה קלה כמו תרנגולת../images/Emo13.gif

ענת, אלה שלי שואלת ממה עשויה התפאורה

כי זה נראה לה כמו עץ ומצד שני כמו עיסת נייר . אז היא תשמח אם תעני לה
ואני מאחלת לך לידה טובה ומעצימה
!

התפאורה מעץ

התיבה והעצים עשויים מלוחות דיקט חתוכים. הם שטוחים מאוד אבל צבועים ליצירת עומק. יוצר התפאורה, אגב, הוא משה הדרי. הבובות מגרבי ניילון ממולאות.

ממש מעלה זכרונות נוסטלגיים

נדמה לי שאני אפילו זוכרת את השיר שהענק שר.... ההצגה היתה חלק מהרפרטואר הקבוע של ת' הבובות של הפארק וראיתי אותה עשרות פעמים! ד"ש חם לשרונה! ושיהיה בהצלחה!

למעלה