הענק והגמד היום השלישי

sp400

New member
הענק והגמד היום השלישי

יאללה מתנות בנוסף מה נסגר עם המנחשים???

sp400

New member
לעופרי

הקדשתי לך את השיר הזה ב-2 גרסאות... http://www.youtube.com/watch?v=AhfL2pP9UV4 http://www.youtube.com/watch?v=547Kf8FvoYE והנה כמה משפטים חכמים (או לא...) שאפשר לשים בתור סטטוסים בפייסבוק: *נאס"א מצאה חיים על המאדים, כנראה שאין שם עדיין פייסבוק. *כח רצון - כשמישהו מפהק ואתה מצליח לא לפהק אחריו *שיטה לראות צלחת מעופפת - לדרוך על רגל של מלצר *מילים... מה קורה כשהופכים אותן? אפשר להגיד שאיש זה -שיא ו-אישה זה -השיא אפשר לראות שמה ש-בוטל- זה -לטוב אפשר שיהיה לך -טעם- אילו רק תסתפק ב-מעט אפשר שתרדוף -בצע- וכל מה שיצא לך זה -עצב אם יש בך -דחף- בלתי מובן סימן שיש בך -פחד ולסיום, אם יש בך -רגש- -שגר- אותו! *לא מבינה מה כ"כ מגעיל בכלבים שאוכלים חרא של אחרים, אנשים עושים את זה כל הזמן. *כלב נובח אינו נושך, כלבה כן. כי היא מסוגלת לעשות כמה דברים במקביל. *אם היינו רואים בשחור לבן לא היינו רואים כמעט אף אחד, בגלל שכמעט כולם צבועים. *תפקידה של הזרת ברגל היא לוודא שכל הרהיטים בבית נמצאים במקום. *שרוסי אומר שהוא מפרק "סוכה" למה הוא מתכוון? *איך אומרים כמו באנגלית? *אישה יכולה להפוך גבר למיליונר... אם הוא היה פעם מיליארדר. *ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא - שלגאונות יש גבולות. *למה ערסים הולכים למועדון עם חולצת פסים? כי הם יודעים שאח"כ הם יהיו בכלא. *ספרדיה טיפשה זה אהבלה אספניול?? *מהי תורת היחסות? אם אני תוקעת אצבע בעין של מישהו, אז לשנינו יש אצבע בעין, אבל יחסית, מצבי טוב יותר. *עדיף כישלון מפואר מחלומות במגירה. *הרגתי מקק הומו,הוא יצא מהארון! *נא לא להשאיר הודעות - היום הקיר בשיפוצים. *פייסבוק זה כמו מקרר הוא ריק אבל פותחים אותו כל 10 דק'.

ofree15

New member
איזה מהמם!

המון המון תודה!

NaniBani

New member
חחח הגמד שלי פשוט שיחק אותה!!!ביקשתי בפייסבוק

שכל אחד בעולם ישלח לי שקל, והגמד הלארג' שלי נותן לי 2 !!!
חחח אני פשוט מתה על הגמד הזה, עושה לי את היום כל פעם מחדש!

Music4Life

New member
ווי הוא יצירתי הייתי אומרת...../images/Emo13.gif

רעיונות יצירתיים! שווה לך

sp400

New member
לגאונה קטנה ומתוקה,<-כותרת השולח

היום החלטתי לתת לך את התחזית היומית שלך!
ואם לא טעיתי, את מזל תאומים! תאומים-
(מקורי?)
מזל תאומים יום שישי ספטמבר 2010 קפיצה כלכלית אפשרית היום בזכות הזדמנות עסקית שתעלה על הפרק. קשרים עם חו"ל מתחדשים. אל תפתחו ציפיות גבוהות מידי, תנו לזמן לעשות את שלו. עניינים הקשורים לקריירה מעסיקים אתכם שעות נוספות. כדאי למצוא זמן גם לדברים אחרים שקיימים בחיים. מילת המפתח: איזון והתמדה. צפויה חגיגה גדולה, כמו גם תשורה שלא ציפיתם לה. מסר באבני מזל: קשר חדש? עליכם להחליט אם בכלל שווה לכם לעשות את המאמץ ואת ההמתנה שלעיתים בלתי נסבלת עבורכם. קחו בחשבון שאם תפעילו לחץ, אתם עלולים לסיים את כל העניין טרם זמנו.
ובשביל שיהיה לך סופ"ש נפלא- הינה קישור לביצוע שאני מאוד אוהבת של מירי מסיקה ל"מה עשית" (את אוהבת את השיר, נכון? זה הצילצול שלך...
) http://www.youtube.com/watch?v=Pu9nc4Uc0PY שיהיה לך יום מדהים!!! ושתחייכי תמיד
ממני באהבה, מיצי

וווואוו!! לזה לא ציפיתי!! חחחח../images/Emo42.gif

כל הכבוד על הידע הנרחב! זאת מישהי שגם יודעת מה המזל שלי וגם יודעת מה הצלצול שלי!! חחחח גדול!!! ובהחלט אני מתה מתה מתה על השיר הזה!! מהמם! תודה ענקית!!

Music4Life

New member
יא גמד שלי, תודה רבה!!! ../images/Emo13.gif איזה מאמייייייייי

העהעהעהעה אני מתה מתה מתה על חתולים....בע"ח האהוב עליי ביותר בעולם
איזה סרטון חמודדדדדדדדדדד למותתתתתת
אהבתי בטירוף!!!! יפה לגמד שלי לעשות עליי מחקר מקיף ולהביא מתנות בהתאם
כל הכבוד. זה היה אחד הסרטונים הכי חמודים שראיתי בחיי, וכולי נמסתי
תודה תודה!!!!

למעלה