העצבות של השלילי

דבורה1

New member
העצבות של השלילי

לא התאפקתי והיום כבר ביצעתי (כן, כן בארבע בבוקר) בדיקת הריון ביתית. מישהי יודעת איך תובעים את החברה על אספקת שלילים בלתי נגמרת? אבל ברצינות, אני מרגישה ממש רע! כבר האמנתי שזהו הפעם זה סופי בהחלט, אפילו לא התכוננתי לאפשרות של תשובה שלילית.... הבידקה יושבת מולי וכל כמה דקות אני מציצה בה אולי משהו השתנה? אני חושבת ברצינות להפסיק את הטיפולים. באוגוסט אנחנו נכנסים לדירה החדשה ואז אולי ננסה שוב. כרגע התחושה היא שממש אין לי כוח. נשברתי, גם לי מותר לא? אפילו לא הערתי את ה"חצי" כדי להעביר דיווח. למה שגם הוא לא יישן, וחוץ מזה נראה לי שתתחיל עוד פעם הטפת מוסר בסגנון "ארתי לך לא לפתח ציפיות" ואין לי כוח להתמדד עם זה כרגע. ובנימה קצת יותר גלובאלית- קראתי את כל שאר ההודעות בפורום ואני מחזיקה לכולן אצבעות (גם ברגלים) אני לא מוסיפה תגובות מעודדות כי אני מרגישה שאין לי כרגע הרבה מה לתרום, עמכן הסליחה.

אפרת**

New member
דבורה,

לפעמים אנחנו מרגישות שפשוט נגמר הכח. בטח שמותר להשבר. מה זאת אומרת??? מאד מותר. כולנו נשברות ומתרסקות אחרי שלילי. אנחנו מתפחות ציפיות (איך אפשר שלא...) במשך שבועיים ואח"כ כשהתשובה היא לא, אז בוודאי שבאה התרסקות. אני מקוה שזאת ההתרסקות האחרונה שלך.
אפרת.

נוג

New member
לדבורה ../images/Emo7.gif

שלום, כואבת איתך, אל יאוש. אנחנו חיבות להיות חזקות, גם אני עברתי משבר בגלל כל הנסיון ללא תוצאה ואפילו עשיתי הפסקה של כמה שנים. כיום אני בוכה גם על השנים האבודות. תחזיקי מעמד אני שולחת שק של תקווה וסבלנות
נוג

yaelhul

New member
דבורה ../images/Emo14.gif

כמה עצוב. לשבת לבד ולהתעצב עד עמקי נשמתך על עוד תקווה שנגוזה. קחי כתף חמודה. אנחנו איתך עד הסוף הטוב. מקווה שישנת קצת בלילה ושהבוקר השמש זרחה לך מחדש. תוציאי ממך את הכאב הזה, ורק כשתתנקי ממנו תוכלי להחליט בראש צלול האם את ממשיכה טיפולים או לוקחת הפסקה. בהצלחה בכל דרך בה תבחרי. יעל

דבורה1

New member
יעל החמודה וכל השאר ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo51.gif

תודה תודה ושוב תודה. כמה שאת צודקת עוד לילה הגיע ועימו הבטחה ליום חדש מחר. כבר הבוקר הדברים נראו קצת יותר מעודדים. אני מניחה שמה שהכי מייאש אותי היא העובדה שפשוט אין לי מחזור סדיר ועד כה שום דבר לא ממליח לסדר אותו. כדברי הררופא: "לפי תוצאות הבדיקות, אני לא יודע אם את מבייצת". אם הוא לא יודע מה אני?

yaelhul

New member
הוא חייב לדעת

את כנראה, כמוני, וכמו עוד רבות וטובות פה - פוליציסטית גם לי אין (ולא היה מעולם) מחזור סדיר. רק עכשיו, עם הטיפולים הוא מגיע, ואפילו לפני הזמן... יהיה טוב יעל

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דבורה ../images/Emo14.gif

מחר החיים יראו קצת יותר אופטימיים, אבל אף אחד לא מכריח אותך להיות חזקה לנצח. מותר להשבר, מותר להתפורר, מותר לבכות ולכעוס על העולם (לא מומלץ להוציא הכל על האיש
) לא בדיוק הבנתי את התשובה של הרופא. מה ז´תומרת הוא לא יודע, בשביל מה הוא רופא? אם הוא לא יודע שיעשה מעקב זקיקים במשך החודש עד שיראה מתי הביוץ. שיעשה ביום ה21 בדיקת פרוגסטרון. האם יש סיבה לחוסר הסדירות של המחזור? ומה שחשוב יותר, האם הרופא שלך הוא מומחה לפוריות? הפסקות זה תמיד טוב. אני יודעת שאני קצת נסחפת בהטפות שלי להפסקות, אבל אני מאמינה שמי ששוקלת לעשות הפסקה זאת מי שהגיעו דמעות עד נפש, וכבר אין לה כוח למשוך. ואין שום חוק בעולם שאומר שנשים שלא הרו באופן ספונטני חייבות להרוס את עצמן בשביל להרות
אני מאמינה שבכל אחת מאיתנו קיים הדחף להמשיך. ואם התעייפנו- אנחנו חייבות לשבת ולנוח קצת. וכשיהיה לנו כוח כבר נקום בלי שום דרבון נוסף (אמרה נועם שעשתה לה הפסקה של תשעה חודשים בגיל שכבר לא נהוג לעשות הפסקות
) שיהיה
מועדים לשמחה נועם

יעל@

New member
דבורה ../images/Emo24.gif

התקופה הזו מאוד קשה, הציפיות והתקווה כל פעם מחדש. לפעמים קצת נשברים, וגם קצת בוכים, אבל מסתבר ואני יודעת מעצמי שיש לנו הרבה כוחות. ואולי שווה קצת לקחת חופש, ולנח מהנסיונות, ולנסות רק שתרגישי ששוב את מוכנה. שולחת לך חיבוק גדול, יעל

בטח שעצוב ומאכזב ../images/Emo10.gif

אין שלילי שמח, בעצם יש - בדיקת איידס ועוד מחלואות מגעילות שברוך השם שלילי . בטח שמותר לך להישבר
אם את כמו השם שלך את ודאי פעילה-יעילה כל הזמן, וזה שוחק ומעייף. גם אני ממליצה על הפסקה להשיב את כוחות הנפש, לחזור לחיים, לצחוק, לאהוב, לעבור דירה... מאחלת לך את החיובי הכי גדול שיש.
- נילה

למעלה