העצב הורג אותי

חניתוש

New member
העצב הורג אותי

בס"ד אני חוזרת בתשובה ונשואה שנתיים, אני מנסה להיכנס להריון ולא מצליחה, אני פונה לקב"ה בכל יום ומתחננת לפניו שיזכה אותי בפרי בטן בריא ושלם, לעומת זאת לכל חברותי יש כבר שני ילדים ולחלק השלישי בדרך, כל הזמן אני לוקחת על עצמי עוד משהו מנסה להחזק ולחזק, אך העובדה שאין לי ילדים הורגת אותי ומכניסה אותי לעצבות שאין מנוס ממנה, כבר הגעתי לשלב אין לי שמחה בשום דבר זהו רצוני מדוע זה מתעכב לי?.
 
מפתח של הריון ביד הקב"ה....

שלום, א. גדולי האדמורי"ם והמקובלים, בדורות שעברו ובדור הזה, לא הסכימו לקבל לברכה לזש"ק לפני שמלאו 2-3 שנים לנישואין. כמו"כ לא יעצו לבצע בדיקות כלשהן לפני המועד הנ"ל. ב. משעבר המועד הנ"ל, ובדיקות רפואיות לא מצביעות על בעיה רפואית, חייבים להתחזק במידת השמחה. כי ה"לחץ" ו"העצב", מעכבים יותר ויותר. ג. כל אחד והניסיון שלו בחיים, והקב"ה מנסה אותך בזה שתאמיני בו, תשמחי בחייך, תשמחי את בן זוגך, ו......תתפללי. חזקה על תפילה מעומק הלב שאינה שבה ריקם. בשורות טובות במהרה.
 

giingiit

New member
הקב"ה מתאווה לתפילה

ונאמר שלא יורד טפח של גשם מלמעלה בלי שיעלו שני טפחים של דמעות למעלה כלומר, צריך להתפלל ולהתפלל הרבה. שערי דמעות לעולם אינם ננעלים. והעיקר - לא להתייאש.
 
למעלה