העצומה בעיצומה! המשיכו לחתום!!!

buttercup4

New member
עצומה נגד הורדת הערוץ ב-yes תחתמו ותשפיעו!!!!

חברים יקרים, אני לא יכולה לפרט איך מה ולמה, אבל אני מעלה לכאן עצומה שאם היא תצבור המון חתימות- תהיה לזה השפעה כמעט בודאות. אני וחבריי מעולם התקשורת עובדים חזק חזק חזק על השארת הערוץ והתבקשנו לאסוף כמה שיותר חתימות. אז יאללה, חברים- תחתמו ותפיצו הלאה- ניתן להחזיר את הקובץ למייל שלי: [email protected] וכמה מילים לעידוד... All around the world, you've got to spread the word Tell them what you've heard We're gonna make a better day All around the world, you've got to spread the word Tell them what you've heard You know it's gonna be o.k. סומכים עליכם! יאללה!

נמ..../images/Emo223.gif

לא יהיה יותר קל אם נרשום לך כאן שם ואיימיל ותוספי? כי אם כל אחד שולח בנפרד גם ככה תצטרכי לצרף את החתימות.. בכל מקרה תוסיפי אותי: שם - ספיר אימייל - [email protected]

buttercup4

New member
העצומה בעיצומה! המשיכו לחתום!!!

חברים יקרים, תודה ענקית על שיתוף הפעולה! שאלו כאן אם לא עדיף לכתוב לי את המייל ושאני ארכז- אפשר- אם התכוונתם לחתום רק אתם- אבל הרעיון היה שתפיצו ותרכזו את כל החברים והמשפחה ומי לא שלכם ואז תעבירו עם מלא חתימות! אז יאללה! תמשיכו!!!!! תודה!!!!!!!!!!!

shalev30

New member
עצומה נגד הורדת הערוץ ב-yes

היי לכולם! רציתי קודם כל לומר שאני שמחה מאוד שיש אנשים שאכפת להם מהערוץ המיוחד הזה. מאוד כואב ועצוב לי לראות אותו יורד מערוצי yes. אני מאוד מקווה שבזכות העצומה נוכל לשנות את דעתם של מנהלי yes, כך שבסופו של דבר הוא ישאר. הערוץ הזה שינה לי את החיים לטובה. זה אומנם נשמע מצחיק, אבל זה נכון. הקצב, האנרגיות,התוכן, הפכו אותי לבחורה כבת 15 (ואני יכולה לומר שאני בת 29). בזכותו הטעם המוסיקלי שלי השתנה (לטובה, אני חייבת לציין). אנ מאוד אוהבת את סגנון המוסיקה בערוץ. הוא אחר ושונה מכל שאר השירים שמושמעים היום ברדיו ובטלויזיה. לדעתי, רוב השירים שמושמעים היום הם פחות או יותר אותו דבר. אותו נושא (אהבה, כמובן), אותו קצב. מה שמיחד את הערוץ הזה הוא שהוא באמת שונה מבחינת הקצב והתוכן. ולאנשי yes, שקיבלו את ההחלטה הזו, אני רוצה לפנות בתקווה שהם יקראו את מה שאני וכל הפורום הזה חושבים על הערוץ. יש לכם כל כך הרבה ערוצי מוסיקה, שמשדרים כמעט את אותו דבר. אל תקחו לי (אני מדברת בשם עצמי, אבל מאמינה שעוד הרבה אנשים יסכימו איתי) את הערוץ היחידי שיש בו משהו קצת אחר ושונה. אני לא יודעת אם באמת כמות האנשים שצופים בערוץ הוא נמוך יחסית לשאר הערוצים, אבל אני יודעת שאני מאוד קשורה אליו. אני מאוד מקווה שתשקלו שנית את ההחלטה שלכם. שרונה.

למעלה