העצומה לרינגו- שלב ראשון

העצומה לרינגו- שלב ראשון

והנה הגענו לצומת החשוב (או חשובה?) ביותר בדרכה של עצומת רינגו; השלב הביצועי הראשון. מנהלת הפורום שאלה האם הפורום רוצה סקר שאליו קשור רינגו, כדי לאפשר את בדיקת עוצמת העצומה. היא דורשת לפחות 10 חברי פורום שיסכימו לסקר כזה. מכיוון שההודעה שבה היא מבקשת זאת נגררה למטה ואינה יכולה לעלות יותר, אני נאלץ לפרסם את ההודעה כאן. עד עכשיו חברי הפורום שהיו בעד סקר כזה הם: 1. קיטיארה נסיכת קלנסטי 2. מ ק ר ט נ י אנא, שרשרו את תמיכתכם כתגובות להודעה הזאת, וכך יוכל להיערך סקר על רינגו בשבוע הבא.

יש לי הצעה שלא תוכל...

לסרב לה. והנה ההצעה: אתה רוצה לבדוק עד כמה תומך הפורום בהצעה, ועד כמה יש לה גיבוי? תתמוך בסקר, ושם תוכל למצוא את ההוכחה שאתה רוצה. אם נראה בסקר שבאמת אין תומכים ממשיים לרינגו, אז מן הסתם העצומה תרד זמנית מסדר היום של הפורום. אבל צריך לבדוק קודם. אז אתה תומך בעשיית סקר שיוכל להוריד את העצומה (זמנית)?

Another Girl

New member
ואגב...

אודה לך אם לא תפתח עוד שרשור חדש לנושא(לדעתי יש כבר שניים או שלושה) אלא תנסה לשרשר את ההודעות לשרשורים האחרים שכבר קיימים בנושא. תודה!

במסגרת מלחמתך בטרור...

של עצומת רינגו שכחת את העובדה שהשרשורים האחרים כבר לא קופצים, ולכן חובה לפתוח הודעה חדשה. כתבתי את זה בהודעה הראשונה.

Another Girl

New member
מובן...

קראתי את הודעתך..אבל אני אומרת שמעתה תשתדל לשרשר את כל הנושא לשרשור הזה,או קיי? למה טרור? לגיטימי שתפעל לקידום מעמדו של רינגו,אם בא לך. אבל עד גבול הטעם הטוב.

טוב...

1. קשה לשמור על שרשור אחד שתמיד יישארו בו הודעות חדשות. 2. לא יודע... את אמרת שזה מתחיל לעצבן אותך...

אגב...

האם את בעד סקר ש (אולי) יחסל את העצומה לתמיד בכך שיוכיח שאין לה תומכים?! |חיוך מפה לפה שמביע חנופה, הומור שחור מכך שאנשים שאינם תומכים בעצומה יכולים לתמוך במטרה זו של העצומה, ונסיון להסתיר את הסתירה המוזרה הזאת|

Another Girl

New member
תשמע...

אני לא נגד העצומה,משתדלת להישאר נייטרלית... עניין העצומה היה חביב,אבל יש תחושה שזה קצת יוצא מפרופורציות ומשתלט על הפורום. משמע: אין לי שום בעיה לערוך סקר באחד השבועות הקרובים במידה ואראה שזה רלוונטי.אבל... לשים את הלוגו שעיצבת(והוא חביב בפני עצמו,ואם תשלח אותו אליי באי-מייל אפילו אשים אותו בגלריה "יצירות שלכם"
) בדף הראשי של הפורום זה קצת מוגזם...זה פורום של ארבעתם ובלוגו צריך להתייחס אליהם כלהקה בלי העדפה ברורה לאחד מהם...ואני חושבת שרוב הפורום יסכים איתי בעניין. (שוב אני מדגישה שכל זה לא אישי ואני לא מעוצבנת..רק מנסה לשמור על איזון
)

פרטי המשא ומתן...

אם כך... הגעתי למסקנה חשובה! 1. העניין עם רינגו היה באמת מוגזם 2. העניין עם רינגו מוסר מסדר היום זמנית 3. הלוגו הזה יופיע ב"יצירות שלכם" יחד עם ציורים מדהימים של ג'ון לנון וכו'? את השתגעת? "ציור" שכל מה שיש בו זה רקע של לט איט בי עם עיגול אדום והמילה רינגו? 4. אחרי כל זה... בבקשה רק אל תגידי שאת נייטרלית... תגידי שאת נגד... (תמיד תאמר את האמת!)

Another Girl

New member
אבל אני ממש לא נגד!

אתה רומז שאני שקרנית,חביבי?...
תאמין לי שאם הייתי נגד לא הייתי לעניין הזה להימשך זמן כה רב...אבל אמרתי את דעתי ועמדתי,ויאללה,נמאס לחזור עליה. אז אם לדעתך זה מכוער,אולי תעשה משהו שכן ראוי בעינייך לגלריה?...

זה לא מכוער!

1. הציור לא מכוער. הוא פשוט חסר כל חוש אומנותי. 2. לא רמזתי שאת שקרנית... אבל ברצינות, את נראית כאילו את מתנגדת לעצומה קשות!

לרעות בשדות זרים...

בעקבות אי ההצלחה של העצומה לחדור לציבור, והעובדה שהיא הוגזמה מעבר לפרופורציות המקוריות, ומשום שהיא רכשה לעצמה אויבים מעל ומעבר (שניים, אחת מהם מנהלת הפורום), החלטתי להעביר באופן חד צדדי את העצומה לפורום הייד פארק, שם אולי היא תצליח יותר.

למעלה