העציץ הריק

גליתוי

New member
העציץ הריק../images/Emo39.gif

בשבוע שעבר הצגתי את ה"עציץ הריק" ובהשראת תאטרון הקרון הכנתי בובות מגלילי נייר טואלט. הסיפור מקסים!, הילדים מאוד אוהבים!

tov22

New member
הבובות מקסימות!

איזו פשטות נפלאה- בעיני מעוררות השראה. שיהיה לכולנו יום מקסים, טובית

ayaly2

New member
כל הכבוד גלית גם הפשטות יפה../images/Emo13.gif

רואים שהשקעת והכל זה עניין של גישה ודמיון

shir300

New member
מקסים

הבובות מתוקות. אני מאוהבי הנייר ואני חושבת שעשית איתו יופי של עבודה. בהצלחה אני לא מכירה את הסיפור. מאיפה הוא?

גליתוי

New member
../images/Emo13.gif

תודה על הפירגון! באמת רציתי לשתף אתכם קצת בדברים שאני עושה והנה בצהרון שאני עובדת הציע לי חברה המפעילה את הצהרון להכין לי תיקייה עם כל ההופעות שלי שם אז סוף סוף זה מתועד ובקרוב אוכל להכניס עוד חומר מצולם. תודה לכן איילה וענבל ו....שיר התגעגעתי אלייך ולדיונים שהיית מעלה תמשיכי לבקר בפורום!

בובות מדהימות! ../images/Emo24.gif

פעם ראשונה שאני רואה את הרעיון הזה! וזה מקסים! נראה לי שאם היו עושים כאן תחרות בובות מגלילי נייר טואלט, היו מופיעים לפחות 100 סוגים שונים של בובות...

ooommmr

New member
מקסים!

רעיון מגניב ביותר ! אהבתי מאוד מאוד!! הביצוע גם מרשים ביותר....
עומרי

גליתוי

New member
וואו איזה כייף!

איזה תגובות טובות והכל כמו שאתם בטח רואים מאוד פשוט להכנה. חמוטל, את הראש חיברתי לשיפוד מבפנים בהתחלה חברתי את הראש עם גומיה לגוף ואז אחרי שהגומיות נקרעו הבנתי שיותר טוב כשהראש מנותק מהגוף ורק יושב עליו. אם תרצי עוד עזרה בשמחה! ואכן למספרית באמת כל אחד יכול ליצור ורייציות שונות על "חודו" של גליל נייר טואלט. ועומר? אני לא מאמינה שקיבלתי ממך מחמאה קראתי שלוש פעמים לבדוק שלא טעיתי
תודה ! ושאפו על העבודה לאיילה, יופי של דמויות אני מחכה כבר לראות את הבית. ואבישג תודה למתפאלת ואני חשבתי שאת דוקטורית לעברית
עד היום אני זוכרת בהתפעלות איך לימדת את הילדים מילים בעברית שגם אני לא ידעתי על קיומן קודם!

גם אני ראיתי ואהבתי מאווווווווווווווווד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האמת שראיתי את זה עוד כשהייתי בחו"ל אבל באותו סוף שבוע התארחנו אצל חבר במלאגה וראיתי את זה דרך המחשב שלו אבל לא יכולתי להגיב כי אין לו מקלדת שמכילה אותיות בעברית ואת המחשב שלי השארתי בבית בקורדובה. בקיצ'ר כבר אז אהבתי והתרשמתי מאוד מהבובות והעיצוב המעניין והלא שגרתי של הבמה. כשאת כותבת שקיבלת את ההשראה מהצגה של תיאטרון הקרון אני מנחש, ע"פ הבובות לפחות,שמדובר בהצגה: "קובייה סינית" או אולי מ"אגדת נייר" (שתיהן של אותה יוצרת:גליה לוי -רד למרות שאני מבטיח לך שהיא קיבלה את ההשארה מאחרים,ככה זה גלגל האמנות ) למרות שאני מהמר דווקא על הראשונה... שאפו גלית, את לא מפסיקה להפתיע בדרך חשיבה ויצירה מקורית ולא שגרתית גאה בך

גלית זה מתוק מתוק מתוק וקסום!../images/Emo24.gif

מאוד אוהבת את רעיון היצירה מניירות ושלא נדבר על הניוד של התפאורה עם הבובות
סחטיין עלייך!! שבת שלןם דבוש

למעלה