העצלנות כפתה עלי לפתוח מטבח עם עלות החמה

העצלנות כפתה עלי לפתוח מטבח עם עלות החמה

הבכור נסע מטעם הביה"ס לכמה ימים. הבת נוסעת מחר לטיול שנתי. חשבתי יופי, לא צריך לבשל יותר מידי.
טעיתי
הבנתי שמי שנשאר בבית לא יאכל את מה שנשאר משבת ומה שבישלתי אתמול בערב. המצפון גם הציק לשלוח את מס' 3 עם יותר מידי סנדוויצ'ים לביה"ס היום.
מקרר ומזווה נפתחו
ירקות קוצצו ותובלו
סירים נשפתו על הכיריים
תנור בלע לקרבו תבניות של ירקות
ובתום שעה+, קופסאות ארוזות:
אורז מלא עם עדשים ובצל מטוגן
טריזי בטטות בצ'ילי
פרוסות חצילים מצופות פירורי לחם אפויות בתנור

וגם עוגת שמנת פירורים אופסנה במקפיא לסופ"ש- יום הולדת של הבעל

אצלי כבר צהריים...
 

חנהפ

Active member
וואי איזו חריצות על הבוקר

אהבתי את החצילים, במקום לטגן בתנור? משני הצדדים?

יש לי מלא פירורי לחם שצריך לגמור
 

איליס

New member
את מיוחדת! כל הכבוד


 
חצילים-כמו שתארת חנהפ.

קצת זילוף שמן זית
לפעמים מערבבת גם פסטו בביצה.
ומתהוללת-מס' 3 הוא לא קונבנציונלי בהוויתו., אז יתכן ויאכל מה ששלחתי ויתכן והכל יחזור אלי
נראה אחה"צ
ושמרים זה רק בשישי אבל השבוע לא כי מסיידים לי את הבית!!!!יש!!!
 

tzivi1

New member
כשקראתי כשאצלך כבר צהריים, מיד הסתכלתי לראות

מתי העלית את ההודעה


נשמע טעים אצלך.

מה זה טריזי בטטות בצ'ילי?
 
פשוט חותכים את הבטטה לאורך

וכול חתיכה שוב לאורך ככה שמתקבל מן ציפס עבה.
סידרתי בשכבה אחת על תבנית וזילפתי צילי מתוק-ולתנור בחום גבוהה.
מידי פעם מערבבים
 

tzivi1

New member
נשמע ממש טעים ופשוט. ככה, רק צ'ילי? בלי שום

דבר נוסף?
 
למעלה