העצמה אישית ב-
אנשים

העצמה אישית ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב ב-18:00 תתארח ג'ודי - תרפיסטית בדרמה ואומנות העובדת עם ילדים לקויי למידה ובעיות רגשיות ומנחה קבוצות נשים בתאטרון והעצמה אישית ע"י יצירת מציאות בפורום מעגל נשים ותשיב לשאלות בתחומים אלו. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1568&MessageId=119739331
עוד ב-18:00: לייב בבלוגTV, נילי דור האלה מארחת את מיכל ברז"ל – כהן לשיחה על ריברסינג, נשימה והנאה. אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/shows/35593
פורום תפוז למען הקהילה יוצא במבצע איסוף ציוד לבית הספר. בואו לעזור ולתרום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1860&msgid=119752875

loligoth

New member
../images/Emo214.gifשאלה

לפאניק יש דיסק חדש? הוא כבר יצא פה? עדיין לא? פרטים? משהו? מישהו?

יאפ, אלבום חדש דנדש ../images/Emo3.gif ../images/Emo101.gif

קוראים לו Pretty. Odd. הוא כבר יצא בארץ ואת יכולה להשיג אותו כבר כמעט בכל חנות דיסקים :) את מוזמנת לקנות אותו
האלבום נראה כך
יש אותו גם בצבע ירוק אבל אני לא יודעת אם ניתן להשיג את הירוק בארץ
עוד משהו?

3has3

New member
../images/Emo153.gif אי אפשרP:

אבל אפשר לקנות באינטרנט... כשקניתי התקשרתי ליערה והיא אמרה שהסגול זה הנדיר. פחחח XD

NoAmItA ChAn

New member
אחרי שבועיים וחצי ביוון חזרתי! D:

ואני שזופה מתמיד ומלאה בחוויות! D: אני כל כך מתגעגעת לשם 3> בכל אופן - הנה אני!

NoAmItA ChAn

New member
ברור!

ראיתי חתיכים,והרבה *O* אכלתי המון! הייתי במליון חופים, ומדהימים. הכרנו משפחה הולנדית שבאה מאמספורט, וגיליתי שיש שם מקום בשם זאנסזחאנס. החלפתי עם הבת והבן מסנג'רים, והבת (14 וחצי וסופר גבוה) תלמד אותי הולנדית. אני יודעת לקרוא יוונית וכמה מילים ביוונית. יש מילים ממש מצחיקות וארוכות, כמו XENODOHIO, שזה בית מלון, TRAPEZOMANDILO, שזה מפה, וחרטופצטה, או בשמו האחר "חרטה פנצטה", שזה מפית. אני יודעת לספור גם עד מאה. ההורים שלי ניסו לשדך אותי עם מלצר אלבני ממש יפה ונחמד במסעדה שהתמדנו לחזור אליה. אחח, מריוס 3> בקיצור - מדהים.

מגניב ביותר |פסטרמה|

את יודעת לספור עד מאה?!? אני יודעת בהולנדית לספור עד 12, להגיד תודה ובבקשה, וכן ולא. עד כאן ידיעותיי בשפה המוזרה הזאת...

XDD מידע שימושי |פסטרמה|

למדי אותי! אני עוד שבוע שם,. אני צריכה איכשהו לתקשר עם המקומיים ( שאגב, מההתרשמות הקודמת שלי-ממש לא חתיכים =\ )

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאחי בטורקית=ארקדש

הם אכן לא חתיכים אבל תתעודדי יש שם פולללל תירים שווים מתי את נוסעת? ולאיזה מלון? ובאיזו עיר? כי גם ההורים שלי רוצים לנסוע, אבל לא ממש באלי.. אם נהייה באותו מלון אז ניפגש

זה יוצא מוזר כשכותבים בעברית את זה |פסטרמה|

אבל אני אשתדל... איין טוואי דרי פיר פייף זס זייבן אחט נייחן טין אלף טוואלף חח באמת יצא מוזר
תבקשי מהבת דודה... יצא יותר טוב!

NoAmItA ChAn

New member
אמרתי שהיא בת דודה שלי? O:

אמרתי שהם משפחה הולנדית שפגשנו O: וסג, זו שפה מצחיקה XP כמו גרמנית, רק עם יותר ח'ים.

אהה אופס... משפחה הולנדית שפגשתם |פסטרמה|

חחח באמת מצחיק לשמוע אותם מדברים... וזה מאודד דומה לגרמניית

3has3

New member
../images/Emo153.gif חוחו כולם התלהבו שהם יודעים כמה מילים

P: אני יודעת רוסיתXD שוטף, כן?D: אין יור פייס (H)

3has3

New member
../images/Emo153.gif איזה מגניב לך*-*

אני גם רוצה לדעת עברית שוטפת

NoAmItA ChAn

New member
עברית זו שפה קשה. איך למדת עברית?! גם אני

מקנאה בך >: אני יודעת אנגלית (שוטף?), ספרדית בערך וערבית גם בערך XP

למעלה