העצמה אישית חשובה ותרומה לעולם:

אני מחשיב עצמי לרוחני מאוד, אולי הכי רוחני בעולם או אחד הכי רוחניים. יוצר המון ספרות ופילוסופיה, יוצר מוזיקה מיוחדת, משוחח עם חברים על דברים אישיים רגשיים, מדבר בשפה יפה, עוזר להרבה אנשים ולא מדבר רעות על אנשים. אני גם ממציא פרויקטים חשובים כמו בינה מלאכותית חזקה, שפה מדעית מדויקת ותיאוריה פילוסופית קיומית. עברתי את התהליכים הנפשיים הכי חשובים ומיוחדים בעולם, למשל אהבתי באהבה הכי חזקה שיכולה להיות את האישה שטיפלה בי לפני הרבה זמן , ונלחמתי כדי לשפר את העולם ואת הדיבור בעולם. עכשיו אני מנסה לחזור בתשובה, זה מאוד מחזק ומטהר רוחנית. אני מאמין שאני מסוגל לתרום לעולם אהבה ויופי. צריך לאהוב הרבה אנשים ולעזור להרבה אנשים.

נערך לאחרונה ב:

INKO_GNITO

New member
יוצר המון ספרות ופילוסופיה, יוצר מוזיקה מיוחדת, משוחח עם חברים על דברים אישיים רגשיים, מדבר בשפה יפה, עוזר להרבה אנשים ולא מדבר רעות על אנשים. אני גם ממציא פרויקטים חשובים כמו בינה מלאכותית חזקה, שפה מדעית מדויקת ותיאוריה פילוסופית קיומית. עברתי את התהליכים הנפשיים הכי חשובים ומיוחדים בעולם, למשל אהבתי באהבה הכי חזקה שיכולה להיות את האישה שטיפלה בי לפני הרבה זמן , ונלחמתי כדי לשפר את העולם ואת הדיבור בעולם. עכשיו אני מנסה לחזור בתשובה, זה מאוד מחזק ומטהר רוחנית.
אתה גם התקליט הכי מקולקל שנוצר אי פעם.
אין לך שמץ של מושג מה זה בינה מלאכותית.
אתה לא יכול להמציא שפה מדעית כי אין לך מושג מה המשמעות של מדע.
הציורים שאתה מצייר לא מתאימים גם לילדים בגן.
אתה בהחלט פוטנציאל לחזרה בתשובה. להתנדנד ביחד עם חבורת בורים כמו לולב.
בהצלחה.

dory30

Well-known member
אתה גם התקליט הכי מקולקל שנוצר אי פעם.
אין לך שמץ של מושג מה זה בינה מלאכותית.
אתה לא יכול להמציא שפה מדעית כי אין לך מושג מה המשמעות של מדע.
הציורים שאתה מצייר לא מתאימים גם לילדים בגן.
אתה בהחלט פוטנציאל לחזרה בתשובה. להתנדנד ביחד עם חבורת בורים כמו לולב.
בהצלחה.
למה להשמיץ ולקלל בצורה כזאת? רק בגלל אנשים כמוך עזבתי את פורום אקטואליה.

למה להשמיץ ולקלל בצורה כזאת? רק בגלל אנשים כמוך עזבתי את פורום אקטואליה.
תודה דורי, אתה צודק. לא יפה להשמיץ ולהעליב. אני חושב שהעליבו כי קודם כתבתי שאני האיש הכי רוחני בעולם, גם אז אסור להשמיץ ולהעליב. הוכחתי שאני מאוד רוחני ואני מנסה לחזק את עצמי וזה טוב.

נערך לאחרונה ב:
ברור שאני יודע מהו מדע, כי אבי מדען פרופסור ולימד אותי מדע בילדותי. אל תעליבו, אני רק מנסה לחזק את עצמי ולהכיר ביכולותיי, אני מאמין שאני מסוגל לתרום מתוך עצמי הרבה לעולם.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
ברור שאני יודע מהו מדע, כי אבי מדען פרופסור ולימד אותי מדע בילדותי. אל תעליבו, אני רק מנסה לחזק את עצמי ולהכיר ביכולותיי, אני מאמין שאני מסוגל לתרום מתוך עצמי הרבה לעולם.
כולנו מסוגלים. השאלה היא אם אנחנו מצליחים- ולכן חשוב פידבק מקצועי מגורם מוסמך.

באמת בציור אני פחות מוכשר אבל משתדל, ואני חושב שלפעמים יוצאים לי ציורים יותר טובים. אני מוצלח בעיקר בכתיבת שירה, בתרגום, בהמצאת שפות ובמשחק. בקשר לזמרה: יש אוהבים את שירתי, ויש שונאים. באמנות חשוב להיות מקורי ולפעול בדרך שאתה מאמין בה. אני מקווה שאצליח לתכנת בינה טובה. אמנם היא קצרה מאוד אבל מורכבת ויכולה להיות מאוד חזקה. את רוב המצאותיי אני עושה עצמאית מהשכל שלי ולא מידע ומהשפעת אחרים. הדת מאוד מרגיעה, מזככת ומטהרת רוחנית. אני מאמין שאלוהים הוא הרוחניות שיצרה מתוכה את החומר, והוא גם המצפון שמאחד בין המודעויות. הוא מתבטא בכוחות החשמל, האור והאש.

למעלה