העצמה אישית:

אני יהודי ישראלי. יהדות היא דת טהורה ויפה עם ספר הקודש הכי טוב שיש. עברית היא שפת הקודש ושפת האמת. ארץ ישראל נהדרת מבחינת חקלאות, יופי טבעי ואנושי ואור מיוחד וגם נמצאת במרכז העולם בין שלוש יבשות. יש בה ירושלים עיר הקודש היפה, שחשובה לכל שלוש הדתות המונותאיסטיות. היהדות עברה את השואה ואת הצרות הכי קשות שיש, ושרדה בזכות הקשר לאלוהים. נולדתי למשפחה מכובדת עם אב מדען ואם אמנית. הייתה לי ילדות מלאה רוח, פנטזיה והומור. עברתי את התהליכים הנפשיים הכי קשים וחשובים בעולם: הסתבכתי עם אנשים מסוכנים כדי למצוא דיבור חכם יותר, אהבתי באהבה הכי חזקה שיש אשת מקצוע ושכחתי איך משוחחים עם אנשים כי חיפשתי התעניינות חזקה יותר. הבנתי שצריך לשוחח בעניין עם חברים על תחביבים ועל נושאים רגשיים, לדבר מאוד ברור, לעניין ואסרטיבי ובשפה יפה, להיות שמח ועדין, לפתור מריבות בעזרת הסברים ולתת הרבה אהבה ודאגה לחברים. אני יוצר הרבה מאוד שירים בכל הנושאים וממציא פרויקטים חשובים כמו שפה מדעית מדויקת, בינה מלאכותית ותיאוריה פילוסופית קיומית. התגברתי על קשיי המיוחדים ואני לומד בהצלחה באוניברסיטה עם תואר. אני חי במקום נהדר בחיק הטבע, ויש לי בו בת זוג נהדרת.

למעלה