-העצרת-

../images/Emo127.gif

את מתכוונת למרכזית נכון? אממ בואו נהפוך את זה למפגש חברתי יותר ממה שזה כבר...
כאילו... עניתי... כדי שתדעי שאני באה... אבל זה מין... טוב... "שירשור באים לעצרת.." לא יודעת קיצר! אני שם.

מממ..

כן כן..ורק כי משעממם לי.... מממ...האם אתה אוהב כפיות?? האם אי פעם הצבת לעצמך אתגר והגשמת אותו? למה גזרת באמת תראסטות יא מופרע? ממ.כמה ראסטות היו לך? איך אתה אוכל את המילקי שלך? מה אתה הכייייי אוהב לעשות בעולם?? האם אתה תתומך בשיטת הגררר דיפלומטים? האם יש בך יצר שעוד לא הפנמת? כמה פעמים כבר דפקת את הראש בקיר? האם אתה יודע שזה מוריד קלוריות?(יאו אני מתחילה להשמע כמו נקבה
) למה לא? למה לא עכשיו? מה שבטח יבוא גם מחר? אזזזזזזז.....מה קורה? השלם:החיים פ_נ_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו?? מספיק שאלות?? נחמד נחמד?? הפלא ופלא!!!! זייהו..אה ורק רציתי לשתפ אותכם שהיום הייתה לי ..כן כן לי בכבודי ובעצמי םעולת כניסה..יעני םעולה ראשונה..בבני אקיבע..והלך ממש טויפ אמן סלע כן יהי רצון ונאמר אמן

תתתמר

New member
../images/Emo45.gif

יש לי סמינר של הנוע"ל ואני באה ישר מישם...... לא לשכוח להביא פלאפונים!!!!

אמממ בקשה-

אני אהיה עם הפלאפון שלי ואני אשמח לראות אנשים אבל בכל מהלך העצרת אני לא אענה אז אפשר לנסות לפני ואולי אני אשאר טיפה אחרי... תודה שלום

jowi

New member
אני באה! כמובן...

היה לנו פשוט יום מעולה בבית ספר שלימד אותי שאני צריכה להתחיל להשפיע על החברה שלי...אני בעד השלום - אז אני שם!

תתתמר

New member
ה../images/Emo56.gif שלי: 0507352987

אנשים לא להתבייש להתקשר!!!
אני אהיה שם בערך משבע.....

תתתמר

New member
זה כבר ממזמן לא דבר עצוב -

אבל זה לא אומר שזה איבד את המשמעות שלו. אנשים כבר פחות ופחות זוכרים את רבין והעצב לאט לאט נעלם והופך יותר למסר. אנשים באים לעצרת לא רק כדי להתאבל על רבין אלא יותר בשביל להפגין נוכחות ומודעות למצב ולמטרות (שמאלנים בעיקר)

למעלה