הערבים המחורבנים האלה...

leeloo

New member
הערבים המחורבנים האלה...

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי!!!!!!!!!!!!!! חלאס כבר!!!! מי לעזאזל הם חושבים שהם הפלסטינאים האלה? נמאס לי שאני לא יכולה לקיים את החיים שלי כרגיל! נאס לי שהם מתערבים בחריות שלי ותחושת הביטחון שהייתה לי עד לפני כמה ימים!! את הטיול השנתי שלי דחו, חצי מהיישוב שלי גייסו למלחמה הזאת, לצאת לתל אביב לרגל החופש שבא עלינו לטובה אני לא יכולה כי יכול להיות שיהיו פיגועים, עזבו לנסוע לתל אביב אני מפחדת לנסוע לכל מקום שהוא שלא יזרקו עליי בקבוק תבערה! ואני שואלת- למה?! איזה אמצעים אלה להשיג מטרה?! הם באמת חושבים שככה שהם מתפרעים הם ישיגו מדינה?! לא הגיוני שאין ערבי אחד חכם שחשב על זה עד הסוף.... אחר-כך הם מתפלאים שמזלזלים בהם... הם אענשים אמוציונלים, שהורגים בשביל הכיף! ראיתם איך הם נהנו להרוג לנו את החיילים?! אני לא מבינה איך הם חושבים שנוכל לחיות איתם בשלום.... או בדו קיום... או בכלל לתת להם את המדינה המניטורית שלנו... אני לא רוצה להישמע אלימה או משהו כזה אבל זה מפריע לחיים הפרטיים שלי ושל אנשים רבים שסובבים אותי! פשוט נמאס.... לילו

נעל

New member
מלבד החיים הפרטיים )שלך(

קיים עם שלם, שבמקרה קוראים לו פלסתינים, או פלשתינים, או פלשתינאים (נעל אף פעם לא הייתה בטוחה איך מאייתים את זה, והיא שמה לב לאיות שונה בכל פעם שהיא מנסה לבדוק). העם הזה נמצא תחת כיבוש, וגם תחת דיכוי לא קטן, במשך הרבה מאוד שנים. זה לא מצדיק את האלימות הפתאומית הזו, אבל זה יכול להסביר אותה, וזה יכול גם לגרום לך לחשוב על המאבק הזה, בין אם מוצדק ובין אם לא, כקצת יותר רציני מאשר ``מפריע לי להגיע לתל אביב``. מלבד זאת, נעל הייתה רוצה להפנות אותך למונח ``מחתרת`` שממלא הרבה אנשים בתחושת גאווה ופטריוטיות. כך הוקמה הארץ שלנו, אגב. באמצעות מחתרות, חלקן אלימות מאוד אפילו. נעל מרגישה שהם חייבים מדינה, הבעיה שמדינה שנמצאת ממש בתוכנו (מבחינה גיאוגרפית, יש כמה `מדינות` אחרות בתוכנו) צריכה להיות ביחסים מסויימים איתנו כדי שהכל לא יתמוטט, צריכים הסכמה, ורצוי מאוד שיותר משביתת נשק זמנית. גם בצד שלנו קיימים המון אנשים אמוציונאליים (קראי את ההודעה של Black Star), אבל הם לא פועלים כמו הפלשתינאים בגלל שהם פשוט לא צריכים. יש להם צה``ל חזק וגיבור שמגן עליהם, יש להם בתים מסויידים יפה יפה, ואינטרנט, ואספרסו, גם אם כרגע אין להם קו חופשי לבית קפה בתל אביב. הם הכובשים, לא הכבושים. נראה לנעל שההפצצה היום הייתה בסדר כתגמול כללי, אבל אין לה מספיק נתונים על הנזק והפגיעה בבני אדם כדי להיות שלמה עם ההרגשה הזו. לדעת נעל הערבים ישיגו בסופו של דבר מדינה, בכל מקרה. דו-הקיום הוא הבעיה הגדולה. קרוב לוודאי שהיא תפתר, בסופו של דבר, אבל יכול להיות שעוד הרבה מאוד דם ישפך. נעל, שבאמת מתחילה לחוש ב``שמאל החדש`` והלא-אידיאולוגי, גם בקירבה

yad

New member
הבעיה לא תיפתר במדינה

הבעיה היא הרבה יותר קשה מזה. השבת הפליטים. אני כל פעם אומר את זה כי זה לדעתי הבעיה הכי גדולה. לי אישית אין בעיה עם להחזיר הכל ולעבור לתל אביב (גם אני). הבעיה היותר רצינית היא מליוני הפליטים שמחכים לגאולת ארצם. הם בגולה- כמונו לפני 50 שנה, הם מדוכאים ועניים- בדיוק כמונו, הם רוצים זכות שיבה- בדיוק כמונו. מגיע להם בדיוק כמונו? שאלה מאוד קשה. לדעתי מגיע, אבל מבחינת המציאות זה לא אפשרי בכלל. המדינה שהם רוצים גם לא מציאותית בכלל, ולכן אני לא מסכים עם אלון. מדינה פלשתינאית לא תקום בקרוב בכלל. אלא אם כן הפלשתינים ייצאו מהחלום הזה (ברור, כמו שאנחנו יצאנו מחלום ירושלים וארץ ישראל). ואני רואה שהקמתי תפיסת עולם חדשה- שמאל חדש... יהההה... כוח לחזית הרומנית.

Black Star

New member
מדינה נפרדת היא הפתרון.

אפילו בלי שלום- כמובן שעם הסדרי קבע מסוימים, כדי שהם לא יפרצו בלחימה נוספת- אבל כבר ראינו שהסכמים עם הפלשתינאים לא ממש עוזרים, לכבד אותם זה לא הצד החזק שלהם. אבל צריך הפרדה, וזה ברור. בקשר לפליטים- קודם כל, רובם לא באמת רוצים לשוב. הם מעוניינים בזכות השיבה אבל לרובם אין אינטרס לשוב ולגור כאן. הם פשוט משתמשים בזה כעוד קלף מיקוחץ דבר שני, אם וכאשר תקום מדינה נפרדת פלשתינאית עניין זה לא צריך להיות מעניינה של ישראל. יעל. Immerse Your Soul In Love --

בלאונט

New member
ימין שמאלני ושמאל ימני

אתה ממש טועה. כולכם טועים. הימין אינו מחפש הרס, מוות ושנאה. אני מאד רוצה שלום גלובלי, אני מאד רוצה אספרסו, אבל לצערנו זה לא אפשרי. והשלווה, הפנטזיות, של אנשי השמאל היא כבר גובלת בבורות, בנאיביות. אתם מסרבים להאמין במה שקורה, שזה בעיקרו דבר טוב - אני בעד אשליות, אבל חיילים מתים לחינם. נכתשים כמו כלבים. אותם שני חיילים שעברו את הלינץ` הנורא הזה הם אנשים אדירים שכולנו צריכים לזכור ולהוקיר על מה שהם עברו. כמה מוות אתם צריכים כדי להסכים להתגונן. אני לא רוצה לכבוש, אני לא רוצה להשחית אותם אבל אני רוצה השמדה מידית של כל איום על מדינת ישראל. למרות שאתם לא מסכימים, יש ערכים יותר חשובים מהחיים שלנו: חיי ילדנו, חירות ושיוויון בין אזרחינו. ויש ערכים השווים לערך החיים בחשיבותם: מורשת, אמונה וגאווה לאומית. זה לא משנה מי המיעוט, וזה לא משנה את זה שגם אנחנו נהגנו כך כדי להקים מדינה - זה לא משנה. מה שחשוב זה שעד כה מדינה ישראל עברה השפלות, עברה סבל רב וחבל ששני האנשים האלו היו צריכים להיקלע לסיטואציה הזו לפני שהשמאל התעורר. אני פשוט לא מבין, אתם בעד שלום וקידמה כשבעצם אתם דורכים על ערך חשוב הרבה יותר: צדק. רוצחינו חייבים להיענש. חייבים לסבול עבור כל הרוג שלנו. אנחנו חייבים להתגונן. ומעל לכל - אסור לנו להיכנע לאלימות, אסור ליצור את הרושם שלאחר ההתפרעויות עדיין רוצים לדבר ולהיות נחמדים - זו חובת המדינה להסביר באופן חד משמעי שאלימות לא תעזור להם. זה לא הפתרון. אני כעת בעד תקיפה מסיבית ולא סלקטיבית נגד כל מטרה עוינת ברצועה.

MiSheL

New member
בלאונט, אני מורידה בפניך את הכובע

הוצאת לי את המילים מהפה. מישל

שני16

New member
אני איתך......

(עצוב,לא?לאן הגענו...) אני לא אשמח כשיפציצו מוקדי התפרעות מרכזיים,אני לא אשמח על אף פעולה שתינקט,אבל אני ארגיש יותר בטוחה,ואולי שהצדק מתחיל לפעול....אחרי הכל,זו המדינה שלי....

Cleopatra

New member
וואט דה פאק

מורשת? אמונה? יותר חשובים מהחיים שלנו? ברור שהרוצחים של שני המילואימניקים חייבים להענש. אבל כשיורים על הילדים הערבים המפגינים בשטחים, זה נקרא לחסל איום על מדינת ישראל? איזה איום, כולה ילדים קטנים... בהחלט אסור לנו לוותר על המדינה ולהכנע לכל פיפס של הפלסטינאים, אבל אנחנו צריכים גם להיות קשובים לצרכים של הערבים, (במיוחד לאחר עשרות השנים של הדיכוי שהם עברו אצלנו), כדי להגיע לשלום.

פלומפי

New member
וואט דה פאק-תגובה

כשהחיל ירה בילד הערבי הזה הוא לא חשב שהוא מחסל ``איום``. הוא פשוט ניסה להגן על עצמו מפני מטר האבנים שהושלך עליו. אותו ילד קטן לא נקלע לשם במקרה הוא הגיע לשם המטרה ``הקדושה`` (בעיניו) לפגוע בחייל יהודי, להיות שאהיד. אותו ילד ערבי קטן החל מגיל אפס גדל והתחנך על שנאת ישראל והיהודי. תראי לי מחנכת ואם בישראל שמחנכת את ילדיה לשנוא ערבים. אני לא מכירה כאלה. אני חושבת שיש קיפוח, אבל באותה מידה שמגיע לערבים זכויות אני רוצה לראות שהם יקימו את החובות שלהם. אני רוצה לראות אותם משלמים מיסים ומפסיקים להסית את ילדיהם לשנאה!!! אני גרה במושב קטן שנמצא לא רחוק מהכפר דבוריה, אם תשאלי בסביבה אנשים הם יגידו לך שזה כפר שמגדל מחבלים ואת הפיגוע בטבריה הם ביצעו. אז ככה שגם אני לא רחוקה מהמוות, אני לא אלך ואנסה להתגרות בהם ובטח שלא להרוג בהם. אני רוצה לתת להם זכויות אבל אני מצפה שהם יקימו את חובותיהם. צר לי על הילד שנהרג, צר לי עוד יותר (כי הם יהודים) על שני החיילים שנרצחו בדם קר! אבל הכי צר לי על אנשים כמוך שלא משכילים להבין שהם פה כדי לקחת את המדינה שלך ואת הבית שלך והם לא ינוחו עד שיקבלו את מבוקשם!!!

goldy

New member
יש לחורר את כל הפלסטינאים עם כדורים חיים! הסבר:

ההסברים הם: 1) כל פלסטינאי רוצה שישראל תהפוך לפלסטין. את היהודים הם ישלחו לשתות את ים המלח ואח``כ יטביעו בים התיכון. 2) כל פלסטיני רוצה בחורבן מדינת ישראל: אם מדריך בקייטנה שבה מדריכים ילדים בגיל היסודי על הפעלת נ ש ק א ו ט ו מ ט י !! או מתאבד. הילד שנורה ומת חסך לנו מתאבדים ומהנדסים!!! 3) כולם מוכנים להתאבד בשביל 17 או 70 בתולות בגן עדן. 4) הם יהרגו יהודים בהזדמנות הראשונה. בקיצור אתם קולטים את הקטע, או פלסטין או ישראל, ובשביל ישראל יש להעיף את הפלסטינאים. בברכה נ.ב נעל בבקשה לא למחוק, אני בטוח שיש הסכמה לפחות על חלק ממה שכתבתי

למעלה