הערבים זקוקים לשירות הלאומי

shm490

New member
הערבים זקוקים לשירות הלאומי

נביל עודה, סופר ועיתונאי, חבר הוועדה המייעצת של מנהלת השירות האזרחי.

mike00

New member
לא שמעת על פצ'ה מאמא??../images/Emo12.gif

אולי תוכלי לראות תמונות שלי שם בפייסבוק בסביבות אוגוסט,אחרי שאני אסיים את הפרוייקט בקנדה.... פצ'ה מאמא

mike00

New member
קחי עוד קישור....

ערימה של משוגעים שמתחבקים בג'ונגל.......תענוג

mike00

New member
לא עבר

מדיטציה טציה טציה טציה טציה טציה.........

THE WIZARD 55

New member
יום אחד שם והייתי מתחרפנת

חח אין לי סבלנות למדיטציות, שקט שלווה וחוץ זה , זה בתוך יער... לי מתאים...

הוא לא מסביר התנגדות ההנהגה הערבית המוּפתית

לשרות הלאומי ביישות הציוני. ההנהגה המוּפתית של פלסטיני 48 מעוניינת למנוע בכל הכוח את השתלבותם במדינה הציונית ופועלת לניתוק הערבים מהמדינה. היא לא מעוניינת בביטול אפליות וקיפוחים של הערבים במדינה, אלא בחיסול המדינה היהודית בכלל והקמת 'פלסטין ערבייה' על חורבותיה. מצבם החברתי והכלכלי של הערבים מעניין אותה רק בתור אמצעי לקידום השגת המטרה הנ"ל והיא מוכנה להקריה את רווחתם למען המטרה ה'לאומית'. כמו שרנא 48 הסבירה, פלסטיני 48 כמו אחיהם מעבר לקו הירוק מעדיפים למות מאשר לקבל את המדינה הציונית. הרוב הגדול של פלסטיני 48 תומך ובוחר בהנהגה המוּפתית שלהם, אך גם לא רוצים לוותר על זכויותיהם במדינה ועל רווחתם העכשווית. מכאן ה'סתירות' כביכול הצצות מדי פעם בין רצון המגזר לרצון ההנהגה שלו. אבל בסופו של דבר הרוב הגדול מיישר קו עם יורשי המופתי המנהיגים אותו ומוליכים אותו לאסון כמו בשנות ה-30 וה-40 של המאה הקודמת והמיעוט שומר על פיו ומנסה לשרוד.

מי זאת רנא48 שאתה כל הזמן מזכיר? ../images/Emo2.gif

את מי היא מייצגת ואיפה אפשר לקרוא את הדברים הנ"ל? חוץ מזה, אם היא התכוונה במושג "מדינה ציונית" למדינה ש"תילחם בלבנט עד חורמה" ותביא את אירופה לכאן תוך החרבה מכוונת של כל מה שמזכיר מורשת ערבית - אולי היא צודקת?........

בטח שהיא צודקת

היא הרי 'חברתך לנשק' במלחמה ביישות הציונית. תמצא אותה ב'קפה יאפא', בשעות הקבלה הרגילות......

איפה זה "קפה יאפא"? זה בית קפה ביפו?

ואני לא מסכים עם הקביעה של נסראללה (ואולי גם שלך?) שישראל של היום היא "יישות ציונית" במובן של "נילחם בלבנט עד חורמה" ו"נעבור אותך במחרשות". כל מה שנשאר מהציונות האוריינטליסטית-אירופצנטרית של לפני 200 שנה, זה העיקרון שליהודים מותר לשבת כאן. על זה כמדומני יש קונצנזוס נרחב כאן בפורום, גם בין הערבים הכותבים בו. אלא שהם לא מוכנים שזכויותיהם הלגיטימיות ייפגעו רק כדי שהיהודי ירגיש קצת יותר בטוח - ומה לעשות, בזה הם צודקים.

למעלה