הערבים לא יודעים חוצפה מה היא

הערבים לא יודעים חוצפה מה היא

ואחרי זה הערבים והמנהיגים של המגזר הערבי בוכים למה החברה הציונית כל כך גיזענית למה היא לא מוכנה לקבל את השונה(הערבי) מאיפה באה הגזענות הזו מעם שעבר שואה כנראה שהתמיכה של ערביי ישראל בנסראלה בזמן מלחמת לבנון השניה לא הספיקה כנראה שירי הזיקוקים של השמחה של הערבים בדיוק בזמן צפירה לזכר חיילי צהל שנהרגו על הגנת המולדת לא הספיקה להם קבלו את התמיכה של ערביי חיפה שצועקים ביירות ודמשק שאין להם שום קשר למאבק הפלסטיני מלדב המלחמה שלהם נגד ישראל

Mishkafofer

New member
הסקנה לוגית שערבים הם אחלה אנשים

משפט א: ערבים הם חרא משפט ב: ד"ר אחמד טיבי אומר שיהודים הם חרא מסקנה: יש עוד חארות חוץ מד"ר אחמד טיבי משפט א: חארות אוהבים להיות צמודים לשאר חארות משפט ב: יהודים הם חארות מסקנה: ליד יהודים תמצא ערבים שהם גם חארות משפט א: יהודים אוהבים לאומר שיש חארות ערבים משפט ב: חארות ערבים לא מודעים שהם חארוץ מסקנה: על יהודים לחנך ערבים למודעות עצמית משפט א: ציוני בדם יודע מי הם הערבים משפט ב: לפי החוק הישראלי, על אזרחי מדינת ישראל להודיע לכוחות ביטחון על סיכונים ביטחוניים מסקנה: ציוני בדם הוא חרא בגלל שלא הודיע שערבים הם חארות וישפט על כך משפט א: ויזארד ומוחמד 5 הם אחלה אנשים משפט ב: אבל ידוע שערבים הם חארות מסקנה: ויזארד ומוחמד הם לא ערבים ואם הם ערבים אז הם לא חארות ובעצם לא מובן מי הם ערבים שהם לא חארות משל

KingTino

New member
ציוני כנס שניה

אני בטוח ואני חותם שאתה עוד סתם ערבי שמחופש לציוני בדם עלק, וסתם אתה מנסה לעורר פרובקציה, כי אחרי הקללות שלך במסרים שלי, אני בטוח, כי בחרת בי מבין כולם, ועוד עקבת אחרי בפורום ערבים מה כתבתי, אתה מנסה להיות החיקוי שלי איכטפוווו

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק תינו, לטיפולו המהיר של מוחמד

ואין כאן מקום לאנשים שמקללים במסרים הכרטיס שלו מינואר 2008 זה כנראה טרול.

Mishkafofer

New member
../images/Emo105.gifשיהיה טרול

אני אטפח אותו ואוציאו אותו לטיולים בחצר. אני מבטיח שהוא לא ישתין על השטיח. פליזזזזזזז

KingTino

New member
משקפופיר

אם אתה תשמור עליו ושהוא לא ילכלך ומבטיח שישמור על השטיח הפרסי של הפורום אז בסדר

Mishkafofer

New member
במחשבה שניה לא ממש ../images/Emo150.gif

תשאל את הבחור מה הקטע שלו, אם הוא בקטע של לפתוח פה על ערבים אז יש פורום ליכוד, פורום טרנספר, פורום האיחוד הלאומי ואלוהים יודע עוד איזה פורומים (חביב עלי פורום איסוף מפיות). אין לי בעיה שיעזוב, תן לו אזהרה ושיתנסח יותר בנימוס. תמיד צריך עוד דעות, אבל דעות שהוא הציג הן לא מעידות על ניתוח מעמיק של המצב ורק צרחות של ססמאות.

THE WIZARD 55

New member
זהו בדיוק..שהוא רק צורח

מקניט ומציק. לא ניתן לנהל איתו שיחה. הפורום פתוח לכולם ולגוון דיעות אבל ברגע שנכנס אדם ולא מכבד את הגולשים זה נראה אחד מה-2 או שהוא טרול ונכנס במכוון להסיט את מהלך הדיונים, או שהוא באמת קיצוני שרוצה רק לעורר פרובוקציות. וב-2 המקרים אין לו מה לחפש פה.

KingTino

New member
הבעיה היא

שהוא צץ פה בדיוק בתקופה שאני חזרתי לכתוב פה , הוא עקב אחרי בפורום ערבים, וראה את הסגנון שלי שבאתי לפה כתבתי קבלתי ממנו מסר עם השמצות, ישר ידעתי שזה מישהו שמנסה לעורר פרובקציה, גם אם תתנו מבט לכרטיס שלו אתה תדע שהוא נפתח חדש חדש השבוע הזה, לכן אני חושד שהוא טרול
והוא סתם בא להפריע, כי תסתכל על ההודעות שלו אפילו בשרשור הצחוקים על הדרדסים , הוא מנסה לעורר פרובקציה

מוחמד5

New member
לי אין בעיה עם אנשים כמו צינוי יא תינו

מקריאת ההודעה שלו אני מבין עד כמה הוא לא יודע ולא מודע למה שקורה סביבו.

KingTino

New member
אני יודע עמו מוחה

גם לי אין בעיה איתו, הרי אתה יודע שאני אוכל אותו בלי מלח בויכוחים, בס הבנדאם לא מבדיל בין שרשורי הומור לבין שרשורי פולטיקה פרובקטור כושל איף חיקוי כושל שלי זה מעצבן

KingTino

New member
מוחה התגעגעתי אליך, זה לא פייר../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

בדיש לא פייר איף איף איף מוחה

מוחד תתפלא אני יודע היטב מה קורה סביבי

למה אתה חושב שאני לא יודע??? תתפלא אבל אני מודע למצב כנראה שאין לכם משהו הגיוני לענות אז זו התשובה שלכם

מישהו מבין מה הם צועקים?

כן, אני מבין "מחיפה", "מביירות".... אבל מה המסר? וחוץ מזה..... נראית שם בבירור ניידת משטרה - סימן שההפגנה תואמה עם רשויות החוק והיא לא אלימה. הלקח הופנם ואני רגוע

מאז ארועי אוקטובר המשטרה מנסה כמה שפחות לבוא

מאז ארועי אוקטובר המשטרה מנסה כמה שפחות לבוא במגע עם ערביי ישראל תראה למשל את יום האדמה המשטרה נמצאת מחוץ לכפרים ולא בתוכם מעניין למה

למעלה