הערב בג'נואה סיטי

Dawn12

New member
הערב בג'נואה סיטי ../images/Emo44.gif

כל כך הרבה שחקנים נתנו היום הופעות טובות שאני לא יודע מאיפה להתחיל. הסצינה של ג'יל ומאק היתה טובה מאוד, בעיקר בזכות מאק שסוף סוף נפתחה כלפי ג'יל, לא שזה עזר בהרבה. הבחורה יודעת לבכות, וגם זה משהו שצריך לתת עליו מחמאה. כשמגיע - מגיע. הסצינות של אשלי היו כל כך פשוטות, בלי קשר ישיר לעלילה כזאת או אחרת - ועדיין כל כך אמיתיות. מכל הבלאגן הזה עם ויקטור ובראד וז'בו בכלל שכחנו שהיא בהריון, עם הורמונים משוגעים ועם הרבה מאוד אכזבות בתקופה האחרונה. יש כל כך הרבה סצינות דרמטיות צפויות שבונים אותן כאילו באופן מלאכותי, ואפילו כשהן עובדות - זה לא אותו דבר כמו סצינה כזאת, שמגיעה כאילו בלי שום קשר לכלום - ובעצם היא קשורה להכל. אני ממש אהבתי, ואיילין עשתה עבודה מצויינת כמו תמיד.
מישל סטאפורד לוהטת!
מישל סטאפורד לוהטת!
מישל סטאפורד לוהטת!
מייקל הזה, לא מגיע לו מה שהוא מקבל ממנה. הוא הטריד את כריסטין, ועזר לג'ק להפיל את ויקטור, והוא ניסה לקחת את קאסי מההורים שלה וגם... אוף, אני לא יכול להמשיך עם הבולשיט הזה. אני סתם מקנא.
ויקי וריאן כאלה חמודים ביחד. "אהבתי את זה שכשמגיע תורך לבשל אנחנו מביאים אוכל מוכן."
ויקי גם נראתה פיצוץ היום, ואמרתי את זה כבר - אני אוהב את "שאריות גארי" שצצות פתאום. לא יודע למה. מה גם שכל הדיבורים האלה על טרישה גורמים לי לרצות שהיא תחזור כבר. אולי גם אני השתגעתי?
למיימי הזאת יש חתיכת חוצפה. היא יוצאת מהמטבח ומודיעה לאשלי שהאוכל מוכן "והיא הולכת עכשיו לישון". סליחה?? הולכת לישון? ומי בדיוק יעשה את הכלים? ומה עם האוכל לא חם מספיק? מי בדיוק יחמם אותו? בחיי, לניומנים האלה יש מזל שיש להם את מיגל... המשרתים של היום זה לא מה שהיה פעם...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפורום הזה כבר יותר מצחיק אותי מ"יצפאן"...
שחר, החמאת היום למקנזי שלי בצורה כזאת שלי כבר בא להזיל דמעה
... תמשיך ככה ידידי
. אתם יודעים? אני חשבתי לעצמי! יכול להיות שהסיבה העיקרית לזה שג'יל מציקה כ"כ למאק היא שלג'יל פשוט אין חיים כרגע! זה לא בסדר שהמפיקים לא מסדרים לה איזה גבר שווה! אני לא מוכנה שג'יל תהפוך לי עכשיו ל"מקרה דיאן". אולי בכלל ג'יל כ"כ בודדה והיא סה"כ זקוקה נואשות לחיבוק חם ואוהב כמו ידידנו כאן בתמונה?
בכל מקרה אני מקווה שהמצב ישתפר בקרוב, בשבילה ובשביל מאקי !

נכון

באמת היה פרק טוב וג'יל בהחלט זקוקה לגבר או שאסור להעניש גבר בצורה כזאת... בכל אופן היה נידמה לי או שלא ראינו היום שפם? די חבל דווקא חסר הטאץ' של וויקטור אבל חפיף מה שהיה הפרק פיצה על זה

הפרק היומי ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

ניל ומקנזי מזילים דמעות.... ובאמת נותנים הופעה משכנעת. נכון שבסוף כשמקנזי בכתה רציתם לבכות ביחד איתה
טוב קצת נסחפתי
אבל ג'יל הכלבה הזאת... ממש לא שמה על מקנזי... מה שמעניין אותי, אם כבר מאק נפתחה בלית ברירה לג'יל, למה לא סיפרה לה את כל הסיפור - שהיא לא רוצה שתאתר את אמה בגלל אביה החורג שהתעלל בה
במצב הקיים ג'יל לא יודעת מה מניע את מקנזי לפחד הזה, ודווקא תסוקרן יותר... הפרצוף האמיתי שלה היה נחשף אם היתה יודעת את הנסיבות האמיתיות, ועדיין היתה מנסה לאתר את אמא שלה... אבל לא רוצים לעשות את ג'יל מניאקית בדם ככל הנראה, רק מניאקית תמימה

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שחר הרמוניק וצהובי הרסתם אותי
בחיי פורום משעשע ושנון
שנייה אירגע לי מהצחוק ואכתוב מאוחר יותר מחשבות ליליות שלי

למעלה