הערב בג'נואה סיטי
קודם כל, היום ראיתי את הפרק באיחור, ואין לכם מושג כמה נהניתי לעשות FF לאוליביה וניל. אני שוקל להתחיל לאמץ את השיטה הזאת לעתים קרובות יותר.
ולפרק עצמו - היה די סביר בסך הכל. שני דברים יוצאי דופן קרו היום בפרק: ראינו אנשים הולכים גם במשרד של ז'בו וגם במשרדי NE! אני לא אתפלא אם מדובר באותם שחקנים ניצבים אבל בכל זאת - תרם להרגשה שהאבוטים באמת מנהלים חברה ולא רק מתווכחים בינם לבין עצמם בחדר הישיבות. ואם כבר חדר ישיבות - אני חושב שמגיע לנו לפחות פרק אחד בשבוע (אולי אפילו שניים) של ג'ק, אשלי וג'יל בישיבה. בכלל לא משנה לי על מה הם ידברו ואם זה יהיה קשור לעלילה. מצידי הנושא יכול להיות מזג האוויר או מצב הבלורית של ג'ק - הסצינות האלה שוות זהב.
ואם אנחנו כבר בעסקים, מישהו מצליח לעקוב אחרי הקמפיינים של B&S? אני כבר מזמן איבדתי את הספירה. היה לנו קמפיין נועז עם ויקי, קמפיין שמרני עם ויקי, קמפיין שמרני בלי ויקי, קמפיין שמרני עם ויקי אבל טיפה נועז, אולי היו עוד בדרך? "פשוט אסון" אם נצטט את ג'יל. אתם יודעים מה היה חסר בסצינה של שרון וטרישה? שאחת מהן תאבד את העשתונות (מן הסתם טרישה) ותתנפל על השנייה בסגנון דיאן וניקי בסצינה ההיא שהתרחשה גם כן אצל ג'ינה. מלבד זה, נחמד מאוד לראות את שרון עומדת על שלה מול טריש ואפילו שאני לא מסכים עם המטרה שבשבילה היא נלחמת (כי אני עדיין חושב שטריש עשתה לכולנו טובה גדולה, בכוונה או לא בכוונה) אני מודה ששרון עושה עבודה טובה.
קודם כל, היום ראיתי את הפרק באיחור, ואין לכם מושג כמה נהניתי לעשות FF לאוליביה וניל. אני שוקל להתחיל לאמץ את השיטה הזאת לעתים קרובות יותר.