בכללי אני נגד גועל נפש. תכריחו אותם לאכול פלפלים חריפים, תנו להם קילו סוכריות לחסל, אתה יודע מה? אפילו גפילטע פיש. אבל למה שרצים? למה עטלפים? זה בערך כמו להכריח אותם לאכול זבל בהמות או גללי כלבים.הערב בהישרדות - אכילת עטלף משופד ומטוגן.
בא לי להקיא. ועוד בימי קורונה.
אני מחרים את התכנית ואת הערוץ.
זה הישרדות, אם זה לא extreme זה לא מעניין. דווקא עטלפים! מקורי.בכללי אני נגד גועל נפש. תכריחו אותם לאכול פלפלים חריפים, תנו להם קילו סוכריות לחסל, אתה יודע מה? אפילו גפילטע פיש. אבל למה שרצים? למה עטלפים? זה בערך כמו להכריח אותם לאכול זבל בהמות או גללי כלבים.
קילו סוכריות יותר מגעיל מאשר זה.בכללי אני נגד גועל נפש. תכריחו אותם לאכול פלפלים חריפים, תנו להם קילו סוכריות לחסל, אתה יודע מה? אפילו גפילטע פיש. אבל למה שרצים? למה עטלפים? זה בערך כמו להכריח אותם לאכול זבל בהמות או גללי כלבים.
אני בטוח שזה היה טרום הקורונה, כי אחרת אין מצב שזה היה מתקבלזה הישרדות, אם זה לא extreme זה לא מעניין. דווקא עטלפים! מקורי.
כמו שהם אומרים- הכל, כולל הבפנים והבחוץ של היצור.זה הישרדות, אם זה לא extreme זה לא מעניין. דווקא עטלפים! מקורי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.