הערב בטלוויזיה

הערב בטלוויזיה

שלום ! ! הערב ! כתבה שעוסקת בסדנה שלי, הערב, בתוכניתו של פרופ' קרסו, בערוץ 2 בשעה 18.40 היום, יום שני .22 לנובמבר סיפור הרקע - לפני כ 3 חודשים פנו אלי מהתוכנית וביקשו לצלם את הסדנה, הסברתי להם שאני לא מצלם סדנה, אבל - אני מוכן לבדוק עם מספר אנשים שעשו את הסדנה ב 3 השנים האחרונות, אם הם יהיו מעונינים לספר מה הביא אותם ומה קרה להם כתוצאה מהסדנה . . . בקיצור, היה יום צילומים מרגש ואתם מוזמנים לצפות. מי שיכול ורוצה לשתף ולהעביר את הידיעה לחבריו מוזמן. ומי שלא יוכל לצפות בתוכנית, אני מקווה שבקרוב יוכל לעשות זאת באתר שלי יום טוב

טלוויזיה צהובה

שלום, ערב עצוב . . . מצטער. מצטער את מי שהטרחתי לצפות בתוכנית. צוות הטלוויזיה לקח מאיתנו דברים כנים, אישיים ורגישים ועשה מהם כותרות צהובות. כותרות ללא שום קשר למכלול הדברים. אנשי ההפקה ניצלו את האמון שנתנו בהם והשתמשו בכותרות מבלי להתייחס למסר האמיתי. ערב טוב וסליחה. אמיר דרור

בזוז

New member
אמנם לא צפיתי

ועוד לא בדקתי מה הסדנה שאתה מדבר עליה, אבל, אני חשה צורך להביע תמיכה בך, בשל העלבון והפגיעה... אסור לסמוך על התקשורת - ויש לעמוד על זכות המצולם לצפות בעריכת התכנית לפני השידור ולהטיל וטו על השידור... אתה אינך הראשון ולא האחרון שבעריכה מתוחכמת, ודברי קישור הופכים את הקערה על פיה - ומשחירים את פני המרואיין (אולי יותר נכון לומר מלבינים את פניו??) זהו. ו..כמו שחברה טובה שלי היתה אומרת - תתבונן במה שאירע ותחקור ותמצא מה השיעור אותו ניסו ללמדך בדרך הזו. בהצלחה

למעלה