הערב בטלוויזיה

הערב בטלוויזיה

שלום ! ! הערב ! כתבה שעוסקת בסדנה שלי, הערב, בתוכניתו של פרופ' קרסו, בערוץ 2 בשעה 18.40 היום, יום שני .22 לנובמבר סיפור הרקע - לפני כ 3 חודשים פנו אלי מהתוכנית וביקשו לצלם את הסדנה, הסברתי להם שאני לא מצלם סדנה, אבל - אני מוכן לבדוק עם מספר אנשים שעשו את הסדנה ב 3 השנים האחרונות, אם הם יהיו מעונינים לספר מה הביא אותם ומה קרה להם כתוצאה מהסדנה . . . בקיצור, היה יום צילומים מרגש ואתם מוזמנים לצפות. מי שיכול ורוצה לשתף ולהעביר את הידיעה לחבריו מוזמן. ומי שלא יוכל לצפות בתוכנית, אני מקווה שבקרוב יוכל לעשות זאת באתר שלי יום טוב

טלוויזיה צהובה

שלום, ערב עצוב . . . מצטער. מצטער את מי שהטרחתי לצפות בתוכנית. צוות הטלוויזיה לקח מאיתנו דברים כנים, אישיים ורגישים ועשה מהם כותרות צהובות. כותרות ללא שום קשר למכלול הדברים. אנשי ההפקה ניצלו את האמון שנתנו בהם והשתמשו בכותרות מבלי להתייחס למסר האמיתי. ערב טוב וסליחה. אמיר דרור

Ella Bella

New member
אמיר ... ../images/Emo24.gif

אמנם לא ראיתי את התוכנית אבל יש לי נסיון עבר עצוב, דומה לשלך. יש לי זוג חברים שהתראיינו וצולמו לכתבה בסופ"ש של מעריב לפני שבוע-שבועיים שעסק בפרמקלצ'ר , ומתוך ההתרגשות שלהם שסוף סוף הנושא מקבל קצת במה והכרה בחשיבות, בסוף הוצגו כל העוסקים בכך כתמהוניים ומיעוט מוזר... כך שאני סקפטית לגבי ראיונות אישיים למיניהם למרות שלפעמים גם יש הצלחות... אל תתייאש !!

gala lo

New member
../images/Emo2.gif

וואו! אנשים מפלקצ'רים! אני מאוד מאוד רוצה לדבר איתכם! אמיר.. נשמע מבאס כל הקטע
לא שאני יודעת במה מדובר, אבל הבנתי את התמונה הכללית. קבל חיבוק וירטואלי.. ..ותחינה כי אנחנו כאן בעד משתעשעים ברעיון של להתחיל פה משהו רציני ואנחנו יודעים על הנושא בערך כמו שאני מבינה במצב הסוציו-אקונומי בדרום אפריקה.

meitush123

New member
דוקא על המצב הסוציו אקונומי

בדרא"פ אני יכולה לספר! הייתי שם עכשיו שבועיים. יודעת שזה לא ממש קשור

אמיר, להתראיין נכון זה מקצוע שלם.

אל תיקח קשה. פעם הבאה קבל ייעוץ על הדרך הנכונה להדגיש לעיתונאים את מה שחשוב לך. אין חכם כבעל ניסיון.

למעלה