הערב במועדון.

מיכי 10

Member
הערב במועדון.

היינו הערב 20 חברים.
כיוון שדורון ידע שבגלל שני אילוצים אאחר קצת, הוא פתח את הערב בהסברת תכני המועדון, עבור החברים החדשים.

אחרי זה הצעתי שכדי שנוכל להכיר אלה את אלה - חברי המועדון הוותיקים, ובוגרי הקורס, שהם חברי המועדון החדשים - יספר כל אחד בקצרה על עצמו.
כדי לא לפספס אף אחד, ביקשתי שנלך לפי הסדר.
ההשתתפות היתה יפה, והחברים החדשים, הוכיחו שלמדו היטב בקורס של דורון, ודיברו באספרנטו יפה מאד!

את אלה שהעדיפו זאת, שאלתי שאלות מנחות. וגם הִצגנו פה ושם שאלות אלה לאלה, וקיבלנו תשובות מעניינות.

הגיע שוב העולה החדש מאוסטרליה, עדן בן ה-14{ברוך הבא
}, שרק כאשר הבין שזה אכן מִפגש, ולא שיעור, כפי שחשב בטעות כשהגיע קצת באיחור, הסכים לספר על עצמו. אעפ"י שהוא (ומשפחתו) עלו רק לפני ארבעה חודשים לארץ, הוא יודע עברית, כיוון שאִמו ישראלית. אספרנטו הוא מדבר שוטפת, ולומד עוד המון שפות.

כולם סיפרו בקצרה (וחלקם האריכו קצת יותר...) על עצמם, ובחלקם גם על תחביביהם, והיה מעניין מאד.
רשמתי את הדברים בראשי פרקים, כי הבטחתי לאלדד, שלא יכול היה להגיע והצטער על כך מאד, שאספר לו, כך שיוכל גם הוא להכיר את כולם. :)

לצערנו, לא נשאר מספיק זמן לחידת ההיגיון שדורון הכין לנו במיוחד, כי היו אנשים שהיה עליהם ללכת כבר קצת יותר מוקדם.
אז אחרי התלבטויות, החלטנו לדחות את התוכנית - כנראה לשנה"ל הבאה.

מצד שני, חשבנו (כמה חברים ואני) שהכי חשוב לתת קדימוּת להיכרויות בין כולנו, כדי שנוכל לשתף פעולה בפעילויות המועדון, ולהיות ביחד חברה הומוגנית.

Eldad S

New member
כל הכבוד על הערב הנעים במועדון,

והמון תודה על הדיווח, היפה כתמיד

לצערי, ברגע האחרון הייתה איזו תקלה שמנעה ממני להגיע, למרות שעשיתי הכל כדי לבוא למועדון ולהשתתף בערב ההיכרות הזה. מקווה שתהיינה גם הזדמנויות אחרות.

DoronModan

New member
איזה נחמד מצדך

שרצית להכיר יותר טוב את האנשים. אני מניח שאת הוותיקים אתה מכיר, כך שזה צריך להחמיא לחדשים. באמת יש חבטרה של אנשים איכותיים ונחמדים שוודאי עוד תכיר אישית.
אני התאכזבתי תחילה שהפעילו שעמלתי עליה לא יצאה לפועל, אבל היא אולי תהיה בשנת הפעילות הבעל"ט.

מיכי 10

Member
תודה, אלדד, על הדברים היפים שכתבת.

ואני מניחה שיהיו גם הזדמנויות נוספות, ככל שזה יהיה תלוי בי.

המטרה שלי, כל עוד אני ממשיכה בתפקידי, לערבב את הקבוצות במועדון לקבוצה אחת, שבה כולם תורמים ונתרמים לטובת המטרה המשותפת.

רמיאב

New member
שיא במספר הצפיות ! כרגע 414...

מיכל, ראשית תודה על הדו"חות שלך.
רציתי לחדש ביקורי במועדון דוקא בערב זה, אבל נקבע לי תור לבדיקה דוקא בו...
פעם ראשונה אני רואה בפורום כזה מספר צופים להודעה - 414.
בתקוה שהמונה לא התקלקל או שמישהו נכנס ויצא מאות פעמים...

מיכי 10

Member
בשמחה, רמי.

ראיתי כבר מספרי צפיות גדולים יותר כאן בפורום. אבל כשהיו הפעם "רק" כ-250 צפיות להודעה זו, שאלתי את אלדד אם יתכן שכמנהל הפורום הוא ביקש בפורום המנהלים לקדם את ההודעה.
כי בעבר, ניהלתי במשך כמעט שנתיים את פורום בלשנות ושפות העולם.
בפורום מנהלים של תפוז, מצאתי שלא מעט מנהלים, מבקשים מהנהלת הפורומים קידומים להודעות מסוימות בפורומים שלהם.

לא הייתי מוכנה לבקש דבר כזה, והנחתי שגם אלדד לא נוהג לבקש. אז איך יתכן שיש כל כך הרבה צפיות?
גם הוא לא ידע לתת לי הסבר. חשב שיש אנשים שנכנסים כמה פעמים להודעות. אבל זה עדיין לא סביר במספרים גבוהים עד כדי כך.

אז גם לי אין תשובה, וגם לא נראה לי שהמונה התקלקל.

להתראות (בשבוע הבא?) במועדון.

למעלה