הערב במוצ"ש שכונה בגב האומה

Roei152

Well-known member
מנהל
הערב במוצ"ש שכונה בגב האומה "החממה" עשתה את זה , ועכשיו תור כוכבי שכונה ...
מנה שהם יעשו כנראה זזה משהו דומה למה שהחממה עשו :המלצות לילדים בהתנהלות בחיים מול ההורים , המורים בצורה הומרסטית.

שיר m

Well-known member

זאת הרשימה שלנו להערב, עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר
נתחיל בראשון:

לא חייב להכניס את דניאל ליטמן לכל מקום. אבל אם כן, אכפת לך להכניס אותו לכוורת דבורים?

השני:

אני מבין שאתה הרבה זמן עם טל מוסרי. אבל זה שהוא פתאום מתעניין בארמית לא קשור לפסח המתקרב, תאמין לי.

השלישי:

נכון, יש לך בעיה עם לסדר לכולם זוגיות. אבל אם אתה נוגע באודי ובאגם, תאמין לי שאף אחד לא יחזור בזמן לתת לך פניצילין.

עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר, מספר ארבע:

זה שמיטל צובעת את השיער כל שנה זה אחלה לדמות שלה. אבל בדקת אם זה קשור איך שהוא להתעלפויות של השכונה?

מספר חמש:

לירון מקבל מספר הזדמנויות מאוד לא הוגן. והוא עדיין בוכה. האם הוא ימשיך לבכות כשיפסיד למסי בגול אחד בתחרות מלך השערים, וגם אז יצעק על רחלי שזה באשמתה?

מספר שש:

"רחלי תמות" זה אחלה של מתח. אבל להגיד שאם היא לא תיקח מולטי ויטמין היא תמות זה לא בדיוק הדבר הכי מגניב לעשות.

עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר, מספר שבע:

שלומי מעולה בהפעלת קונגו. אבל לא, לא צריך להראות אותו עושה את זה עם לילוש והקונגו.

מספר שמונה:

נחמד שמפרידים בין השמאלנות של עומר לבין ויקי. אבל רבאק, איך את יכולה לירות בנינה ואז להגיד שאלאור רוצח?! כולם ראו שלמחבל היה מקל ביד!

מספר תשע:

סבתא מצליח מדהימה ואהובה. אבל עם כל המשפטים האלה- לא כדאי לבדוק אם יש לה דמנטיה או משהו? אלצהיימר? זה מסוכן בגילה.

ולסיום! עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר, מספר עשר:

... השמינייה הדור הבא?!

זהו! עד כאן הרשימה שלנו להערב, ותזכרו, אל תשאלו איזה בחורות ליטמן גנב מכם, תשאלו במה אתם יכולים להרביץ לו בחזרה. לילה טוב!

Roei152

Well-known member
מנהל

טל התחיל להתעניין בארמית? זה קשור לכדברא?
עד עכשיו לא ראינו אותו שם...
&nbsp

עשרה סימנים שראש העיר שלך מושחת
זה היה גדול... מצחיק שדווקא הם אמרו את זה.

אז ראש העיר מושחת אם הוא מתכנן שביל ריצה בדיוק בתוך שכונת מצוקה, ומפריד בין זוג אוהבים.

הוא מושחת אם הוא עוזב להיות ראש עיר בעיר אחרת. נכון טל? איך אמר שליין: פעם ראשונה שהוא נכנס לערוץ בטריקת דלת...

אבל תותי ודוד עשו פאנצ'ים לא חינוכיים. תותי אמרה שראש העיר מושחת אם מעבירים לו כסף מתחת לשולחן והמזכירה שלו שם. ודוד אמר שראש העיר מושחת אם הוא שם פטמה באמצע הכיכר...

למעלה