זאת הרשימה שלנו להערב, עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר
נתחיל בראשון:
לא חייב להכניס את דניאל ליטמן לכל מקום. אבל אם כן, אכפת לך להכניס אותו לכוורת דבורים?
השני:
אני מבין שאתה הרבה זמן עם טל מוסרי. אבל זה שהוא פתאום מתעניין בארמית לא קשור לפסח המתקרב, תאמין לי.
השלישי:
נכון, יש לך בעיה עם לסדר לכולם זוגיות. אבל אם אתה נוגע באודי ובאגם, תאמין לי שאף אחד לא יחזור בזמן לתת לך פניצילין.
עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר, מספר ארבע:
זה שמיטל צובעת את השיער כל שנה זה אחלה לדמות שלה. אבל בדקת אם זה קשור איך שהוא להתעלפויות של השכונה?
מספר חמש:
לירון מקבל מספר הזדמנויות מאוד לא הוגן. והוא עדיין בוכה. האם הוא ימשיך לבכות כשיפסיד למסי בגול אחד בתחרות מלך השערים, וגם אז יצעק על רחלי שזה באשמתה?
מספר שש:
"רחלי תמות" זה אחלה של מתח. אבל להגיד שאם היא לא תיקח מולטי ויטמין היא תמות זה לא בדיוק הדבר הכי מגניב לעשות.
עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר, מספר שבע:
שלומי מעולה בהפעלת קונגו. אבל לא, לא צריך להראות אותו עושה את זה עם לילוש והקונגו.
מספר שמונה:
נחמד שמפרידים בין השמאלנות של עומר לבין ויקי. אבל רבאק, איך את יכולה לירות בנינה ואז להגיד שאלאור רוצח?! כולם ראו שלמחבל היה מקל ביד!
מספר תשע:
סבתא מצליח מדהימה ואהובה. אבל עם כל המשפטים האלה- לא כדאי לבדוק אם יש לה דמנטיה או משהו? אלצהיימר? זה מסוכן בגילה.
ולסיום! עשרה דברים להגיד לגיורא חמיצר, מספר עשר:
... השמינייה הדור הבא?!
זהו! עד כאן הרשימה שלנו להערב, ותזכרו, אל תשאלו איזה בחורות ליטמן גנב מכם, תשאלו במה אתם יכולים להרביץ לו בחזרה. לילה טוב!